"Η σημαία δεν είναι κουρέλι." - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

"Η σημαία δεν είναι κουρέλι."

Email από κ.Γ.Κ.

"Περπατώντας στην "αναπλασμένη" περιοχή του Λευκού Πύργου παρατήρησα 2 τουρίστες (πρέπει να ήταν Σέρβοι ή Βούλγαροι) οι οποίοι φωτογράφιζαν όχι τον ίδιο τον Πύργο αλλά κάτι άλλο ακριβώς απέναντι.Πλησίασα από περιέργεια και είδα πως αυτό που για κάποιο λόγο τους είχε κάνει εντύπωσει ήταν κάποιοι ιστοί σημαιών πάνω στους οποίους κρεμόντουσαν 2..κουρέλια!Γιατί σημαίες σίγουρα δεν τις λες..
Δυστυχώς όμως πρόκειται όμως για 2 σημαίες,μια Ελληνική και μια του δήμου Θεσσαλονίκης,οι οποίες αιωρούνται ξεσκισμένες,βρώμικες,με άπειρα περιττώματα πουλιών επάνω τους,χωρίς κανείς υπεύθυνος να κάνει το παραμικρό εδώ και μήνες.Μια θλιβερή εικόνα που πραγματικά πληγώνει.Η σημαία δεν είναι κουρέλι αγαπητοί δημοτικοί μου υπάλληλοι.
Παρά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν για την ανάπλαση του Λευκού Πύργου κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αντικαταστήσει δύο σημαίες με αποτέλεσμα να"κλέβουν την παράσταση"στα μάτια των παρατηρητικών βαλκάνιων τουριστών που συνωστίζονται κάθε μέρα μπροστά στο μνημείο.
Προσπάθησα να τηλεφωνήσω στο δήμο αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.Σας στέλνω αυτό το email γιατί ξέρω πως εάν το δημοσιεύσετε κάποιος υπεύθυνος θα φιλοτιμηθεί να κουνηθεί και να τις αλλάξει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία.

Γ.Κ.,συνταξιούχος εκπαιδευτικός. "

("κλικ" στις εικόνες για μεγέθυνση)

10 σχόλια:

  1. Σημαρα εγραψες ωραια και σε παραδεχομαι και συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι παλιά κακοδαιμονία ,κάνε τον κόπο να γυρίσεις στα μαθητικά σου χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι ο Ψωμιάδης ο εθνοπατέρας ;
    Δεν τα βλέπει ,αλλά που χρόνος αν τρέχει από κανάλι σε κανάλι και από καλλιστεία σε μπουζούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Distixos exi ftasi to symio na min entiaferi kanenan i Symaia, alli exou xysi aima giaftin tin symaia,
    tora oute idronoun meriki arxigi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαλακία θα πει μαλθακότητα , μαλθακότητα ή μαλακία δέρνει , όλο εκείνο το καρακατσουλιό , που αυτοσυστήνεται ως κράτος , ή τοπική αρχή .
    ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΩΡΑ. ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι γνωστοί «άγνωστοι» κουκουλοφόροι, είχαν κάψει δημόσια μια Ελληνική σημαία.
    Τότε, ένας Έλληνας βουλευτής, είχε πει δημόσια σε τηλεοπτικό σταθμό, περίπου τα επόμενα απίστευτα και ανατριχιαστικά λόγια:
    «Ο καθένας είναι ελεύθερος να καίει την Ελληνική σημαία».
    Ο πολύ άξιος Ελληνικός λαός, μετά από εκείνη τη φράση του βουλευτή, ΨΗΦΙΣΕ ΞΑΝΑ εκείνο το βουλευτή και τον ξανάβαλε στην Ελληνική βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. file ekpaideftike pou egrapses to minima
    eisai Ellinas?
    h Ellada einai diki sou to spiti sou
    agorase dio shmaies kai valtes
    mhn perimeneis apo tis kiverniseis tou kolou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γιατί δεν στείλατε τον ψωμιάδη ντυμένο Ζoro να τρώει λουκάνικο με μουστάρδα να αντικαταστήσει την ξεσκισμένη ελληνική σημαία?ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, και όύ να δείτε τ έμβλημα της Ευρωαπϊκής Ένωσης όταν μπαίνετε στην Ελλάδα προερχόμενοι από την ΠΓΔΜ. Ένα βλογιοκομμένο μεταλλικό τετράγωνο πλαίσιο με 15 αντί 12 αστέρια... με το έμπα δηλαδή δείχνουμε την προχειρότητα την αδιαφορία την αμέλεια και την ασχετοσύνη μας...Όσοι ταξιδεύετε κατα κει (καζίνο κλπ) προσέξτε το...χρόνια είναι έτσι. Έβγαλα μια φωτο και την έστειλα στον Αγγελιοφόρο και στην Μακεδονία πέρυσι αλλά ακόμα εκεί είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός «Α1» των Σκοπίων, ο Έλληνας διαπραγματευτής, Αδαμάντιος Βασιλάκης, εκτελώντας ασφαλώς εντολές του Υπουργείου εξωτερικών, φέρεται να δήλωσε πως η Ελλάδα θα αποδεχόταν τον όρο «Σλαβομακεδονικό έθνος», ενώ για τη γλώσσα πως θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός ο χαρακτηρισμός «Μακεντόνσκι» στα κυριλλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share