Για τo εντυπωσιακό χτύπημα των Ελλήνων hackers στο CERN. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Για τo εντυπωσιακό χτύπημα των Ελλήνων hackers στο CERN.

Aπό το Greekalert.com .

"Την εβδομάδα που μας πέρασε σε όλα τα ΜΜΕ "έπαιξε" η είδηση για τους Έλληνες Hackers που κατάφεραν και εξέθεσαν την ασφάλεια του CERN!Κανείς όμως δεν στάθηκε στο κείμενο τους ,που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολύ καλό...Σας παραθέτω ένα κομμάτι:
"Όλο το ελληνικό διαδίκτυο είναι τρύπιο .. μερικά από τα μεγαλύτερα κρατικά site δεν γνωρίζουν καν τον όρο της ασφάλειας...αφου δίνουν σε άσχετες εταιρίες την σχεδίαση.Με τα ρουσφέτια δεν γίνεται ασφάλεια"

("κλικ" στην εικόνα για μεγέθυνση) Νομίζω πως το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και το υπόλοιπο κείμενο θα πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα αυτοί που πρέπει γιατί δεν απέχει καθόλου από την πραγματίκοτητα, αντιθέτως μπορεί να λέει και λίγα για το επίπεδο του Ελληνικού διαδικτύου, ιδιαιτέρως σε ότι έχει να κάνει με το κράτος και την κρατική ασφάλεια. Σίγουρα τέτοιες ενέργειες δεν είναι ότι καλύτερο, από την άλλη όμως δείχνουν ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι με δυνατότητες δεν βρίσκονται σε λίστες και προθάλαμους γραφείων αλλά έξω στην κοινωνία διεκδικώντας τα πάντα στα ίσα.... Και αυτό είναι κάτι αυτοπόδεικτο καθώς αυτό που έκαναν δύσκολα θα το κατάφερναν ακόμη και υπηρεσίες με ειδικό εξοπλισμό...
Όπως και να έχει, η κίνηση τους έδειξε πως δεν ήταν μόνο για τις εντυπώσεις αλλά και για να στείλουν και τα μηνύματα τους...που σίγουρα θα πρέπει να βρουν πολλούς αποδέκτες για να τα διαβάσουν και να τα καταλάβουν...
"

(**διεθνή ΜΜΕ εξακολουθούν να ασχολούνται με το εντυπωσιακό χτύπημα των Ελλήνων hackers:

  • H είδηση στην Daily Telegraph εδώ
  • Η είδηση στο εξειδικευμένο Security ProNews εδώ
  • Η είδηση στην TG daily εδώ )

12 σχόλια:

  1. Autoi einai hackers.
    Oxi san tis kourades ap ta Skopia pou hackepsan ta ellhnika sites me tous mpintedes kai tis toualetes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ SITES ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ SITES ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TCA-UMD Scholarship to Turkey Program - 2008
    Turkish Coalition of America and the United Macedonian Diaspora Announce
    Study in Turkey Scholarships for Macedonian-American Students

    http://www.turkishcoalition.org/progumd.html


    UMD and TCA Announce Historic $150,000 Matching Grant Agreement PDF Print E-mail
    Thursday, 11 September 2008

    For Immediate Release
    growing partnership between Macedonian- and Turkish-Americans,”
    tated Metodija A. Koloski, UMD President. “Both communities are working cooperatively to ensure that their voices are heard on the world stage on vital matters of mutual interest in Southeast Europe, including NATO enlargement and the promotion of security, democracy and human rights in the Balkans ” added Koloski.
    http://www.turkishcoalition.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γνωστό πως ως λαός είμαστε καθυστερημένος, αλλά το ότι πανηγυρίζουν μερικοί επειδή κάποιοι χασομέρηδες χάκεψαν μια υπόθεση για την οποία κάποιοι "χαζοεπιστήμονες" έχουν αφιερώσει τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής τους, ε, αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SIGA TA LAXANA

    GIA KOITAKSTE EDO POU MAS EXOUN FAKELOSEI KANONIKA

    ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΠΟΛΙΤΩΝ!
    Σε μεγάλο κίνδυνο εκτεθειμένοι εκκατομύρια Έλληνες πολίτες εδώ και λίγες ώρες μετά την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής οικονομίας και οικονομικών να παραδώσει σε ιδιωτικές εταιρίες αμερικανικών και ελληνικών συμφερντων τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των φορολογουμένων με το πρόσχημα της εκτύπωσης των ειδοποιητηρίων.

    Το Υπουργειο Οικονομικων και ο Γιωργος Αλογοσκουφης, εδωσαν στις εταιρειες Inform Λυκος Α.Ε και FIRST DATA εταιρεια Αμερικανικων συμφεροντων, ολα τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα των Ελληνων πολιτων(ΑΦΜ,Αρ.Ταυτοτητας, Διευθυνση Κατοικιας, Ονομα και ΑΦΜ συζηγου,ονοματα παιδιων, καθως και ολα τα στοιχεια που συμπεριλαμβανονται στο εντυπο Ε9 της εφοριας), με το προσχημα της εκτυπωσης και αποστολης ειδοποιητηριων Ε.Τ.ΑΚ, δουλεια την οποια θα μπορουσαν να κανουν κρατικες υπηρεσιες.

    http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=3457&Itemid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦ. Θ. ΚΑΣΣΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Γράφει ο/η Greek American News Agency
    16.09.08
    Γράφει ο/η Greek American News Agency
    16.09.08


    Τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Θεόδωρο Κασσίμη, επισκέφθηκε σήμερα Αντιπροσωπεία του Διεθνούς Ισραηλιτικού Συμβουλίου για τον Διαθρησκειακό Διάλογο (IJCIC), αποτελουμένη από τον Πρόεδρο, Αρχιρραββίνο κ. David Rosen και τον Αντιπρόεδρό της, Ραββίνο κ. Richard Marker. .....

    EGO SAS LEO OTI HLTHAN GIA TON PLEVRI
    POU KSANADIKAZETAI AVRIO 17 SEPT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας σημειωθεί ότι και να κάνουν δική τους επιχειρησούλα οι όντως ικανοί πληροφορικάριοί μας θα τους κλείσουν πάτ-κιούτ η εφορία και οι άλλες "αρμόδιες" υπηρεσίες εκβίασης και εκτέλεσης με παραγγελία από τους μεγάλους ξένους ανταγωνιστές, όπου παραδίδονται χωρίς συζήτηση τα προσωπικά δεδομένα όλων των ραγιάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share