"Σκοπιανοί απειλούν τον Α.Σαμαρά":Μια ακόμη πραγματικά αστεία ιστορία των παραδοσιακών Ελληνικών ΜΜΕ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

"Σκοπιανοί απειλούν τον Α.Σαμαρά":Μια ακόμη πραγματικά αστεία ιστορία των παραδοσιακών Ελληνικών ΜΜΕ.

"Απειλούν το Σαμαρά με βίντεο στο διαδύκτιο" δημοσιεύουν και αναδημοσιεύουν απ΄το πρωί τα παραδοσιακά ΜΜΕ και η απορία όλων όσων έχουν έστω και επιδερμική σχέση με το διαδύκτιο είναι πόσο πραγματικά ανίδεοι μπορεί να είναι όσοι το υποστηρίζουν.
Πως είναι δυνατόν ένα,απ΄τα εκατοντάδες,βίντεο που έχουν αναρτήσει Σκοπιανοί στο Youtube να γίνεται..ευαγγέλιο στα χέρια του κάθε ρεπόρτερ που απλά αναμασά τα όσα ακούει χωρίς προφανώς να αντιλαμβάνεται περί τίνος πρόκειται..
Σήμερα συγκεντρώθηκαν δημοσιογράφοι έξω από εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη με αποκλειστικό σκοπό να αποσπάσουν δηλώσεις πολιτικών για το θέμα αυτό!!Αν είναι ποτέ δυνατόν..
Η αλήθεια είναι πως ένας νεαρός από τα Σκόπια, είναι αυτός που..."απειλεί" τον κ.Σαμαρά.

Επειδή κανείς δεν έψαξε ποιος είναι αυτός που"απειλεί" τον κ.Σαμαρά θα το κάνουμε εμείς..
Λοιπόν,

  • το εν λόγω βίντεο έχει δημοσιευθεί απ΄τον 22 χρονο Σκοπιανό χρήστη LegijaIVAN.
  • συνολικά ο ίδιος άνθρωπος έχει δημοσιεύσει ακόμα 17 βίντεο,από τις 31/10/2007 όταν και πρωτοαπέκτησε κωδικό χρήστη στο Youtube.
  • όλα τα βίντεό του, είναι εθνικιστικού χαρακτήρα,είτε πρόκειται για τις Ειδικές δυνάμεις του στρατού της ΠΓΔΜ, είτε για την ποδοσφαιρικά ομάδα Vardar των Σκοπίων,είτε για τις διαδηλώσεις του VMRO,του οποίου και είναι μέλος,εναντίον της Ελλάδας που είχαν πραγματοποιηθεί παλαιότερα στην ΠΓΔΜ..
  • τα βίντεο τα οποία θεωρεί "αγαπημένα" είναι αναλόγου περιεχομένου,ενώ
  • οι 307 χρήστες που αυτοπροσδιορίζονται "φίλοι" του, προέρχονται απ΄τον ίδιο χώρο..
  • Τα σκοπιανά sites και blogs έχουν πάρει φωτιά απ΄τα ειρωνικά σχόλια για τον τρόπο που προέβαλαν τα Ελληνικά ΜΜΕ τις..."απειλές υπό τον ήχο τσιφτετελιού" καθώς ο LegijaIVAN έχει επιλέξει αυτό τον ήχο για το"απειλιτικό" του βίντεο.

Η αλήθεια είναι πως ανάλογα απειλητικά βίντεο έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες από 'Ελληνες χρήστες εναντίον Σκοπιανών,Αλβανών,Τούρκων κλπ..Απορούμε πως είναι δυνατόν, το πραγματικά αστείο βίντεο ενός Σκοπιανού χρήστη να γίνεται μέγα θέμα στα Ελληνικά ΜΜΕ χωρίς κανένα απ΄τα "παπαγαλάκια" της δημοσιογραφίας να κάνει αυτό για το οποίο προσλήφθηκε..Ένα απλό ρεπορτάζ.

Όσοι απειλούν πραγματικά,αγαπητοί φίλοι,δε βγαίνουν να το δημοσιοποιήσουν στο Youtube..
.
**Oι μόνες σοβαρές απειλές τις οποίες δέχθηκε ο κ.Σαμαράς (δεν αφορούν βέβαια τη ζωή του) προέρχονται απ΄το επίσημο σκοπιανό κράτος όπως απεκάλυψε το Greece Salonika κατ'αποκλειστικότητα στις 15/1 δείτε εδώ:H ΠΓΔΜ εναντίον του Αντώνη Σαμαρά! .
Bookmark and Share