Aύριο η αποστολή της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" στα Σκόπια. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Aύριο η αποστολή της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" στα Σκόπια.

επιτέλους κάποιος ενδιαφέρεται έμπρακτα..
.
Η "Δημοκρατική Αναγέννηση" του κ.Στέλιου Παπαθεμελή μας ενημερώνει με το παρακάτω email για την αποστολή που ετοίμασε και αναχωρεί αύριο για τα Σκόπια με σκοπό να αναζητήσει και να συναντήσει τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς στο ψυχιατρείο (φωτογ.) όπου κρατείται.
. (Περισσότερα για το ποιός είναι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και όλα τα στοιχεί για την"εξαφάνισή"του μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ:
Η αλήθεια για την εξαφάνιση του Βασίλιε Γκλιγκόροφ μέσα απ'την επικοινωνία που
ο ίδιος είχε μόνο με το Greece-Salonika..)

..
"Αύριο πρωί της Τετάρτης, 18 Φεβρουαρίου ξεκινά η αποστολή τηςΔημοκρατικής Αναγέννησης στα Σκόπια, για την αναζήτηση του αγωνιστή τηςΔημοκρατίας Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς. Οι αναχωρήσεις θα γίνουν στις 6 το πρωίστην Αθήνα από το Σύνταγμα (γωνία Φιλελλήνων και Ν. Νικοδήμου) και στις 11το πρωί στην Θεσσαλονίκη από την πλατεία Αριστοτέλους (Ερμού 55).
Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή θα κατευθυνθεί προς το ψυχιατρείο Μπάρντοφτσιτων Σκοπίων, για αναζήτηση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, ο οποίος βρίσκεταισύμφωνα με όλες τις πληροφορίες έγκλειστος εκεί, παρά τη θέλησή του καιχωρίς καμία απόφαση δικαστικής αρχής κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ο ιστορικός Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, συνελήφθη απότις σκοπιανές αρχές στο σπίτι του, την ώρα που έγραφε στο blog του, ενώ οιτελευταίες του λέξεις στον
υπολογιστή του ήταν: "αυτήν την ώρα αστυνομικοίμπήκαν στο σπίτι μου". Ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς διώχθηκε και διώκεται ανελέητααπό τις αρχές των Σκοπίων, επειδή τόλμησε αφενός μεν να πει το ιστορικόαυτονόητο, πως δηλαδή οι σκοπιανοί είναι σλάβοι, ενώ μήνυσε στέλεχος τουεθνικιστικού κόμματος VMRO, επειδή τύπωσε και ανάρτησε γιγαντοαφίσες μετην ελληνική σημαία, όπου αντικατέστησε τον σταυρό με την χιτλερική σβάστικααφετέρου.
Όσοι πολίτες και ΜΜΕ δήλωσαν συμμετοχή στην αποστολή, μπορούν ναεπικοινωνούν με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Σταύρο Βιτάλη στο τηλ.6979112273. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να έχουν συνεχή ενημέρωση για τηνεξέλιξη της αποστολής, από την ώρα που το λεωφορείο θα μπει στα Σκόπια,μπορούν να παρακολουθούν εκτός από τα ΜΜΕ, το προσωπικό blog τουΠροέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης
http://www.papathemelis.blogspot.comκαθώς και τους Έλληνες bloggers που είναι οι μοναδικοί μέχρι στιγμής που έδειξανθερμό ενδιαφέρον για την τύχη του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.

Bookmark and Share