"Στρατηγική συνεργασία" με όμιλο της Τεχεράνης σύνηψε η Αλουμίλ ΑΕ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

"Στρατηγική συνεργασία" με όμιλο της Τεχεράνης σύνηψε η Αλουμίλ ΑΕ.

Στο Ιράν το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα του κ.Μυλώνα.

Μνημόνιο συνεργασίας με ιρανικό όμιλο που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και εμπορίας χάλυβα, στις κατασκευές καθώς επίσης και στον κλάδο υγείας υπέγραψε η Αλουμύλ μετά την επίσκεψη στην Τεχεράνη του κ. Γ. Μυλωνά για τη διερεύνηση των προοπτικών συνεργασίας.
Η θετική πορεία των συζητήσεων επισφραγίστηκε με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας που προβλέπει αρχικά μια...ελεύθερη και όχι αποκλειστική συνεργασία των δύο μερών.
Η επισημοποίηση της συνεργασίας αναμένεται στο προσεχές διάστημα με την υπογραφή συμβάσεων αφού διερευνηθεί πλήρως το επιχειρηματικό και νομικό πλαίσιο της χώρας με τη συνδρομή της ελληνικής πρεσβείας στην Τεχεράνη και της Tραπέζης της Ελλάδος.
Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας προσδιορίστηκαν τα έργα στα οποία θα συμμετέχει η Αλουμύλ τα οποία θα είναι είτε συγκροτήματα δημόσιων κτιρίων είτε κτίρια γραφείων αλλά και τα προϊόντα της που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.
Η διοίκηση της Aλουμύλ προσβλέπει, σε πρώτη φάση, στην ανάληψη παραγγελίας ύψους 1 εκατ. ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών έργου, για το οποίο ήδη η εταιρία εκπονεί τη σχετική τεχνική μελέτη.















πηγή express
Bookmark and Share