Ένα κουτάβι που το λένε...Υorgo* - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ένα κουτάβι που το λένε...Υorgo*

χάρισε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός στον Ρώσο ομόλογό του!
(*κάθε συνωνυμία θεωρείται τυχαία..)

Ο Yorgo(!), το κουτάβι ράτσας βουλγαρικού ποιμενικού, είναι το δώρο που χάρισε στον Ρώσο πρωθυπουργό ο Βούλγαρος ομόλογός του, Μπόικο Μπορίσοφ, στη διάρκεια της συνάντησής τους, στη Σόφια.
Ο..εκπρόσωπος του κ. Πούτιν, Ντμίτρι Πέσκοφ δήλωσε ότι ο Yorgo "είναι ευτυχισμένος στο νέο του σπίτι", σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του το "Sofia News Agency".
Ο νέος τετράποδος φίλος του κ. Πούτιν αισθανόταν άνετα στη διάρκεια της πτήσης από τη Σόφια προς τη Μόσχα και προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, συμπλήρωσε ο κ. Πέσκοφ.
"Σίγουρα, το σκυλί δεν θα μείνει νηστικό", δήλωσε, το περασμένο Σάββατο ο Βούλγαρος πρωθυπουργός όταν το παρέδωσε στον Ρώσο ομόλογό του.
Ο Yorgo δεν θα αισθανθεί μοναξιά, αφού, θα έχει παρέα το 11χρονο λαμπραντόρ του κ. Πούτιν, την Κόνι, επισήμανε ο κ. Πέσκοφ και άφησε ανοιχτό το εδεχόμενο, ο Yorgo να αλλάξει όνομα.
Ο Yorgo γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 2010, έχει δέκα αδέλφια και το αρχικό του όνομα ήταν 'Αρης, προερχόμενο από τον ομώνυμο θεό του πολέμου στην ελληνική μυθολογία.

2 σχόλια:

Bookmark and Share