Δολοφονία διπλού μυστικού πράκτορα στα Σκόπια ..τύφλωσε την ΕΥΠ; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δολοφονία διπλού μυστικού πράκτορα στα Σκόπια ..τύφλωσε την ΕΥΠ;

Με αφορμή τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία στις φυλακές Τρικάλων όπου πριν από δέκα ημέρες, απέδρασαν 11 βαρυπονίτες Αλβανοί με μια στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, 
έκαναν την εμφάνιση τους πληροφορίες που συνδέουν τη δολοφονία διπλού μυστικού πράκτορα στα Σκόπια, με την απώλεια μιας πολύτιμης πηγής που προμήθευε τη χώρα μας με πληροφορίες σχετικές με το οργανωμένο έγκλημα στα Βαλκάνια και όχι μόνο..


Συγκεκριμένα... υψηλόβαθμοι κύκλοι της Αστυνομίας , σημειώνουν με έμφαση ότι η κατάσταση με τις αποδράσεις στα Ελληνικά σωφρονιστικά ιρδύματα ,βαλκάνιων κυρίως κακοποιών,έχει χειροτερεύσει ιδιαίτερα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, από τη στιγμή που δολοφονήθηκε υψηλόβαθμος παράγων των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων, ο οποίος δούλευε και για λογαριασμό της ελληνικής ΕΥΠ.
Να σημειωθεί πως της δολοφονίας αυτής, ακολούθησε πρακτικά το «ξήλωμα» του δικτύου της ελληνικής μυστικής υπηρεσίας στη γειτονική χώρα, με άγνωστες συνέπειες και για άλλες βαλκανικές χώρες.
Την ευθύνη γι’ αυτό επιρρίπτουν πολλοί στην προηγούμενη ηγεσία της ΕΥΠ.

Κατά αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, «όταν το δίκτυο αυτό βρισκόταν σε πλήρη δράση, μαθαίναμε εγκαίρως σχέδια τα οποία θα ελάμβαναν χώρα στην Ελλάδα, μεταξύ των άλλων, και μέσα στο οργανωμένο έγκλημα». Διαπίστωση που -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει και Θ. Αργυράκης στον "Τύπο της Κυριακής"-αφήνει να φανεί το μέγεθος του πλήγματος που έχουν δεχθεί έκτοτε οι ελληνικές διωκτικές αρχές...
Bookmark and Share