NCAA: O ανατριχιαστικός τραυματισμός του Κέβιν Γουέαρ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

NCAA: O ανατριχιαστικός τραυματισμός του Κέβιν Γουέαρ

Συμπαίκτες και αντίπαλοι καταρρέουν χθες βράδυ στο παρκέ μόλις αντιλαμβάνονται τι συνέβη, 
ο προπονητής του κ. Ρικ Πιτίνο δυσκολεύεται να κρύψει τα δάκρυά του,
 οι φίλαθλοι κρατούν τα κεφάλια τους
 και οι δημοσιογράφοι που περιγράφουν τηλεοπτικά το κρίσιμο παιχνίδι, που οδηγούσε στο Φάιναλ Φορ της Ατλάντας (6-8 Απριλίου), τονίζουν πως δεν έχουν ξαναδεί τόσο φρικιαστικό τραυματισμό όσο του γκαρντ του Λούιβιλ Κέβιν Γουέαρ..!


Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του γκαρντ του Λούιβιλ Κέβιν Γουέαρ, ο οποίος έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια του ...
αγώνα απέναντι στο ξακουστό Ντουκ για το πρωτάθλημα μπάσκετ των κολεγιακών ομάδων των ΗΠΑ (NCAA), σόκαρε όχι μόνο την παγκόσμια μπασκετική κοινότητα, αλλά ολόκληρη την Υφήλιο, παροτρύνοντας χιλιάδες ανθρώπους να του αποστείλουν ευχές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το προσωπικό δράμα του έγινε «world trending topic» στο «Twitter».

Σε μια ανύποπτη φάση και ενώ επιχειρεί να σταματήσει ένα σουτ του Τάιλερ Θόρντον 6'33'' πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το πόδι του σπάει σαν ξερό κλαρί δέντρου δημιουργώντας… ορθή γωνία. Συμπαίκτες και αντίπαλοι καταρρέουν στο παρκέ, ο προπονητής του κ. Ρικ Πιτίνο δυσκολεύεται να κρύψει τα δάκρυά του, οι φίλαθλοι κρατούν τα κεφάλια τους και οι δημοσιογράφοι που περιγράφουν τηλεοπτικά το κρίσιμο παιχνίδι, που οδηγούσε στο Φάιναλ Φορ της Ατλάντας (6-8 Απριλίου), δεν έχουν ξαναδεί τόσο φρικιαστικό τραυματισμό.

«Το κόκαλο εξείχε από το πόδι του και εκείνος φώναζε ''μην σας νοιάζει για μένα, κερδίστε το παιχνίδι, κερδίστε το παιχνίδι. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είναι ένας σπουδαίος, θαρραλέος νεαρός», αποκάλυψε συγκλονισμένος ο 60χρονος προπονητής του Λούιβιλ, ο οποίος είδε τους υπόλοιπους παίκτες του να ανασυντάσσονται μετά το σοκ και έπειτα από ένα ολόκληρο τρίλεπτο χωρίς σκορ να κατακτούν τη νίκη (85-63) επί των Μπλου Ντέβιλς και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

«Κερδίσαμε για τον Κέβιν. Μας κόπηκε η ανάσα από τη συγκίνηση, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε στους κανονικούς ρυθμούς ενός αθλητή. Εχουμε σπουδαίους ιατρούς και γυμναστές. Το συζητούσαμε με τους παίκτες μου σε κάθε τάιμ άουτ», σχολίασε ο θρυλικός κόουτς του Λούιβιλ, ο οποίος εμφανίστηκε με βουρκωμένα μάτια στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου δίνοντας την υπόσχεση ότι οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κατακτήσουν το τρόπαιο στην Ατλάντα. Φυσικά για να το αφιερώσουν στον άτυχο Κέβιν…
Bookmark and Share