Στη Χαλκιδική θα κατέληγαν αλκοολούχα ποτά που εισήχθησαν παράνομα από τη Βουλγαρία.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Στη Χαλκιδική θα κατέληγαν αλκοολούχα ποτά που εισήχθησαν παράνομα από τη Βουλγαρία..

  • Σε κέντρα διασκέδασης της Χαλκιδικής πιθανότατα να κατέληγαν αλκοολούχα ποτά, τα οποία κατηγορούνται ότι εισήγαγαν παράνομα από τη Βουλγαρία, τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας Έλληνας ιδιοκτήτης κάβας ποτών, που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα.


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχαν πληροφορίες για την... επικείμενη εισαγωγή κι έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο συνέλαβαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Προμαχώνα τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Πρόκειται για τον 51 ετών Έλληνα ιδιοκτήτη της κάβας, την 25χρονη κόρη του, τον 21 ετών Βούλγαρο φίλο της, όπως επίσης έναν 46χρονο Έλληνα, υπάλληλο της κάβας.

Συνολικά κατασχέθηκαν 159 φιάλες διαφόρων αλκοολούχων ποτών, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 25χρονη, μαζί με τον αλλοδαπό φίλο της, προμηθεύτηκαν αρχικά τις κατασχεθείσες φιάλες ποτών από την κάβα του πατέρα της στη Βουλγαρία και στη συνέχεια τις παρέδωσαν στον 46χρονο υπάλληλο της επιχείρησης, με τον οποίο συναντήθηκαν κοντά στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Τις κινήσεις τους παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση ο 51 ετών επιχειρηματίας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ποτά επρόκειτο να διοχετευτούν σε καταστήματα της Χαλκιδικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ τα οινοπνευματώδη ποτά θα αποσταλούν στις αρμόδιες τελωνειακές Αρχές για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Bookmark and Share