Καζάνι που βράζει η Ν.Δ. στη Μακεδονία.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Καζάνι που βράζει η Ν.Δ. στη Μακεδονία..



Φαίνεται πως οι ενστάσεις και η φαγωμάρα στο στρατόπεδο της Ν.Δ. στη Μακεδονία θα συνεχιστούν παρά της προσπάθειες που κάνουν κορυφαία στελέχη του κόμματος για αποσιώπηση των γεγονότων.Βέβαια και η ειδησεογραφία των ημερών που υπερκαλύπτεται μόνο με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου βοηθούν αυτές τις προσπάθειες τους ..
Μετά λοιπόν τις δηλώσεις εναντίον του Γ.Αλογοσκούφη από τον βουλευτή Θεσ/νίκης κ.Καράογλου σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης,την-συνεχιζόμενη και μετ’εκλογικά- ένταση μεταξύ Κιλτίδη Τσιτουρίδη στο Κιλκίς που αποκαλύψαμε (http://greece-salonika.blogspot.com/2007/10/blog-post_4983.html), τις ενστάσεις των βουλευτών της Ν.Δ, τόσο σε Χαλκιδική όσο και σε Ημαθία που σας είχαμε επίσης αποκαλύψει(http://greece-salonika.blogspot.com/2007/10/blog-post_05.html) σειρά είχε και ένα από τα κάστρα του κυβερνώντος κόμματος,αυτό του Νομού Καστοριάς!
Το πρωί της Δευτέρας σύμφωνα με πληροφορίες μας,ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Καστοριάς κ. Α. Αγγελής κατέθεσε ένσταση κατά της νεοεκλεγείσας κ. Μπουζάλη και του τελευταίου εκλογικού αποτελέσματος..
Ο κ. Αγγελής ως τώρα δεν έχει προβεί σε δήλωση.
Από την άλλη πλευρά η Βίβιαν Μπουζάλη ανεπίσημα τονίζει
πως ‘‘έχει να ασχοληθεί με τα προβλήματα του νομού και όχι με το πρόβλημα της ήττας του Ανέστη Αγγελή‘‘..
Ωστόσο πολλοί συνεργάτες της και πάλι ανεπίσημα, ζητούν να κατέβει από το πολιτικό γραφείο του κ. Αγγελή η ταμπέλα : ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ Βουλευτής Ν. Καστοριάς..
Και ο χορός συνεχίζεται..


Bookmark and Share