Αίσχος..Aπαράδεκτη η κατάσταση στη Σχολή Τυφλών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Αίσχος..Aπαράδεκτη η κατάσταση στη Σχολή Τυφλών

Εδώ και ένα χρόνο τα μπάνια και οι τουαλέτες της Σχολής Τυφλών βρίσκονται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των οικότροφων. Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων το πρόβλημα παραμένει άλυτο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η διοίκηση της Σχολής Τυφλών από το 2006 διαβεβαίωνε ότι οι εργασίες ανακατασκευής θα ολοκληρωθούν μέσα στο περασμένο καλοκαίρι, σήμερα όμως τα μπάνια εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Από την προϊσταμένη αρχή, τη νομαρχία Θεσσαλονίκης, στην οποία έχουν σταλεί επιστολές εδώ και ενάμιση μήνα από την Ένωση τυφλών Β.Ελλάδος, δεν υπάρχει καμιά απάντηση...
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα είναι οικονομικό!Μέρος των εργασιών-για το οποίο έγινε δωρεά από ιδιώτη-ολοκληρώθηκε άμεσα. Το μέρος όμως που χρηματοδοτείται από τη σχολή, η οποία αναφέρεται ότι χρωστά χρήματα στον υπεύθυνο εργολάβο, παραμένει ανολοκλήρωτο. Σήμερα δεν υπάρχουν καν χερούλια στις πόρτες των μπάνιων..
Μήπως πρέπει να γίνει γνωστό το θέμα στα Αθηναικά τηλεoπτικά κανάλια για να ενδιαφερθεί η Νομαρχία και ο κ.Ψωμιάδης και να λυθεί επιτέλους αυτό το ζήτημα?







Bookmark and Share