Εξαγωγή στελεχών στο εξωτερικό από Ν.Δ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Εξαγωγή στελεχών στο εξωτερικό από Ν.Δ..

Σύμφωνα με πληροφοριές μας,ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Νίκος Καραχάλιος είπε τελικά το"yes" και πιθανότατα μεταναστεύει το προσεχές διάστημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού..
Αιτία η πρόταση που έχει δεχθεί απ΄το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να αναλάβει το σχεδιασμό και την επικοινωνία με το Ελληνικό λόμπι των Η.Π.Α.και την ομογένεια σε περίπτωση που η Χ.Κλίντον καταφέρει να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών ως υποψήφια Προέδρος.Ο κ.Καραχάλιος βέβαια έχει προυπηρεσία σε ανάλογη θέση απ΄την εποχή της Προεδρίας του Μπιλ Κλίντον και απ΄την οποία αποχώρησε με τις καλύτερες συστάσεις..
Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Χίλαρι Κλίντον συγκεντρώνει το 50% της πρόθεσης ψήφου του εκλογικού σώματος των Δημοκρατικών στην εσωκομματική μάχη για το χρίσμα εν όψει των προεδρικών εκλογών. Για την προεκλογική της εκστρατεία η πρώην «Πρώτη Κυρία» έχει στη διάθεσή της περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια.
Δημοσκόπηση της Gallup για την εφημερίδα USA Today δίνει στην Χίλαρι Κλίντον ποσοστό 50% στην πρόθεση ψήφου έναντι 21% που λαμβάνει ο Μπάρακ Ομπάμα και μόλις 13% που συγκεντρώνει ο πρώην γερουσιαστής της Βόρειας Καρολίνας Τζον Έντουαρντς.
Bookmark and Share