Ομοβροντία κατά Νίμιτς από Ψωμιάδη-Παπαγεωργόπουλο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Ομοβροντία κατά Νίμιτς από Ψωμιάδη-Παπαγεωργόπουλο




Τον κ.Νίμιτς αποδοκίμασαν με δηλώσεις τους ο νομάρχης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Σε μία κρίσιμη φάση του Σκοπιανού, ο ανιστόρητος κ.Νίμιτς είναι πολύ λίγος για να αναφερθεί στον απελευθερωτή των λαών και μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο», τόνισε ο κ.Ψωμιάδης από τον Καναδά.
Ο κ.Παπαγεωργόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε: «Αν παραστεί ανάγκη να θέσουμε βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στους διεθνείς οργανισμούς, αν προηγουμένως δεν υπάρξει συμβιβαστική λύση στο θέμα του ονόματος».
Ο Μάθιου Νίμιτς, αναφερόμενος στο θέμα της μετονομασίας του αεροδρομίου των Σκοπίων σε "Μέγας Αλέξανδρος" είχε δηλώσει..
"Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σίγουρα μεγάλος κατακτητής, όμως έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις. Δεν διέδωσε τη δημοκρατία και τις πολιτειακές αξίες και, κατά την άποψη μου, άφησε πίσω του μία αυτοκρατορία, η οποία ούτε η πλέον θετική υπήρξε ούτε μακράς χρονικής διάρκειας ήταν,για το λόγο αυτό, μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα σχετικά με το ποιος θα τον κληρονομήσει".
Το απίστευτο είναι πως παρά τα πολλά χρόνια που υποτίθεται πως ο κ. Νίμιτς χειρίζεται το θέμα,δείχνει να μην αντιλαμβάνεται καθόλου πως σκέφτονται ακόμα οι λαοί στα Βαλκάνια..
Bookmark and Share