H γαιδουριά σ'όλο της το μεγαλείο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

H γαιδουριά σ'όλο της το μεγαλείο..

Από τα παραλειπόμενα της σημερινής μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη..
Αυτό που βλέπετε είναι το αυτοκίνητο συνοδείας "μεγαλοπολιτικού" της πόλης το οποίο αφού αποβίβασε τον "ηγέτη" στην εξέδρα των επισήμων και μη δίνοντας δεκάρα στην ύπαρξη ειδικής ράμπας για άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και στη διάβαση πεζών,κατευθύνεται και παρκάρει επί της Μητροπόλεως με Αριστοτέλους αποκόπτοντας έτσι τη διέλευση σ'εκείνο το σημείο όσων συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα θέλησαν να διασχίσουν την πλατεία Αριστοτέλους..
Αυτό που δε βλέπετε είναι ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο απάντησαν σε 2 ηλικιωμένες γυναίκες που έκαναν το λάθος να τους ζητήσουν να "μεταφέρουν το αυτοκίνητο γιατί εμποδίζει.."
Αφού τελείωσε η παρέλαση-και ο πολιτικός με την οικογένεια του ήπιαν και ένα καφεδάκι στη πλατεία-επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα τους που ήταν ακριβώς δίπλα και αποχώρησαν σα να μην έχει συμβεί τίποτα!!
Σεμνά & ταπεινά στην πράξη..

12 σχόλια:

  1. αλητες πολιτικοι.αν παρκαρει κανενας απλο πολιτης του περνουν τις πινακιδες στο λεπτο.να πειτε και το ονομα του γαιδουριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYMFWNW ME TON APO PANW.PEITE AS ONOMA.AN KAI APO TO SXOLIO"SEMNA KAI TAPEINA"KAPOY PAEI TO MYALO MOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To όνομα του καριολη του πολιτικου να μας γράψετε για να μην γενικολογούμε. Να τον ξεσκισουμε τον πουσταρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aisxos.an kai gia th sygekrimenh malakia thn eythhnh exoun kyriws oi mpatsoi pou ton synodeyan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να είναι του νέου υπουργού Μακ.Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κλικάρετε τη 2η φωτογραφία φαίνεται καθαρά η πινακίδα του αυτοκινήτου.Βρείτε το εσείε εκεί πά΄νω στη Σαλονίκη και ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ;ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ντρέπονται-κυρίως-αυτοί που τον ψήφισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια και μιλάμε για παρελάσεις δεν υπάρχει κάποιος να πεί σ’ αυτόν τον ανεκδιήγητο Φερέτη της ΕΡΤ3 ότι η 28η Οκτωβρίου δεν είναι επέτειος εθνικής παλιγγενεσίας, παρά μόνο η 25η Μαρτίου. Έλεος πια με τις παπαριές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώνουμε το όνομα του πολιτικού είναι γιατί θεωρούμε πως όντως δεν είναι δική του ευθύνη το που θα παρκάρει το όχημά του ο συνοδός ασφαλείας.
    Την ευθύνη την έχει ο αστυνομικός-γαιδούρι-που τον συνόδευε,ο οποίος αύριο ίσως να συνοδεύει κάποιο άλλο "δημόσιο πρόσωπο".
    Να 'στε σίγουροι πως από μας δεν θα ακούτε μισές αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ www.greece-salonika.blogspot.com ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝEΔΕΙΞΕΣ!

    ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΗΣ OCTAVIA NZZ-8602, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ E-MAIL TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share