Ο συνοδηγός του ενός ΙΧ αλλά κι ένα ακόμη άτομο, όλοι αλβανικής καταγωγής, που επέβαινε σε τρίτο αυτοκίνητο, κατάφεραν να διαφύγουν.Η

Οι τελευταίοι, όμως, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν προς την είσοδο της Εγνατίας Οδού.
Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου του επαρχιακού δρόμου Γρεβενών - Κοζάνης ανάγκασαν τους οδηγούς των δύο από τα τρία οχήματα, να τα ακινητοποιήσουν. Την στιγμή εκείνη ο συνοδηγός του ενός από τα δύο ΙΧ πήδηξε από το όχημα και διέφυγε στο δάσος.
Το τρίτο αυτοκίνητο ξέφυγε από το μπλόκο των ανδρών της Δίωξης και ο οδηγός του το εγκατέλειψε στο 1ο χλμ του δρόμου Γρεβενών - Ελάτου και διέφυγε πεζή.Συνολικά, στα 2 από τα 3 αυτοκίνητα οι αστυνομικοί βρήκαν 307 κιλά χασίς. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο συλληφθέντες είχαν άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα μας, ενώ τα στοιχεία των δύο που διέφυγαν παραμένουν άγνωστα.