Μεγάλη η ποσότητα του πολεμικού υλικού. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Μεγάλη η ποσότητα του πολεμικού υλικού.

Απ΄ότι φαίνεται η κατάσταση στην ΠΓΔΜ αρχίζει να μυρίζει κυριολεκτικά μπαρούτι.Αναφερθήκαμε και με προηγούμενες δημοσιεύσεις στις φήμες που μιλάνε για πιθανό ξέσπασμα βίαιων ταραχών μεταξύ Αλβανόφωνων και Σλαβομακεδόνων μέσα στο χειμώνα.Άλλη μια ένδειξη της κατάστασης είναι και η παρακάτω..
"Οι αστυνομικές αρχές της ΠΓΔΜ, προχώρησαν σήμερα σε κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας οπλισμού που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα στη χώρα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο αλβανόφωνο χωριό Μπρόντες κοντά στο Τέτοβο"δήλωσε σήμερα η Σκοπιανή υπουργός Εσωτερικών Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, κατά την παρουσίαση των σχετικών ευρημάτων, στα οποία περιλαμβάνονται μυδράλια, όλμοι, χειροβομβίδες, αυτόματα όπλα και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών!!
Υπενθυμίζεται ότι κατά την επιχείρηση της αστυνομίας ( click εδώ http://greece-salonika.blogspot.com/2007/11/6.html ) εναντίον πολυμελούς ένοπλης ομάδας Αλβανών,που ξεκίνησε προχθές στο χωριό Μπρόντετς, -η οποία ονομάσθηκε «Ορεινή Θύελλα»- σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι και τραυματίσθηκαν δέκα, όλοι τους μέλη της ένοπλης ομάδας, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

2 σχόλια:

  1. SIGA TA AYGA.MONO TOYS ZWNIANIOTES NA STEILEIS TOYS PERNOYN TA SWVRAKA GIA PLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share