Η επίσκεψη Μπαμπατζάν στη Θράκη με μια άλλη ματιά.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Η επίσκεψη Μπαμπατζάν στη Θράκη με μια άλλη ματιά..

( Ε-mail που δεχτήκαμε από αναγνώστη μας)

"Έχω την αίσθηση ότι η επίσκεψη Μπαμπατζάν και τα όσα συνέβησαν στην Θράκη, πέρασαν κάπως απαρατήρητα, ή τουλάχιστον δεν τους δόθηκε η πρέπουσα σημασία.
Και όμως, έδειξαν ότι ο εθνικός διασυρμός της Ελλάδας έχει πιάσει πάτο.
Σε κανένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο και ο ΥΠΕΞ να παραμένει ακλόνητος στην θέση του.Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει όλους ανεξαιρέτως είναι το πώς η κυβέρνηση ελαφρά τη καρδία δέχτηκε τέτοιο εθνικό διασυρμό και μάλιστα η κ. Μπακογιάννη, με θράσος χιλίων πιθήκων, δηλώνει ικανοποιημένη από τη επίσκεψη Μαμπατζάν;
Το αναμενόμενο θα ήταν να διακοπεί η επίσκεψη πάραυτα, ο Μπαμπατζάν να χαρακτηρισθεί ως pesrona non grata και βεβαίως να γίνουν σχετικά διαβήματα προς την Άγκυρα. Έγινε τίποτε απ' αυτά; ΟΧΙ, γιατί;
Για όσους θυμούνται, φέρνω σαν συγκριτικό παράδειγμα την επίσκεψη του de Gaulle στο γαλλόφωνο Quebec του Καναδά και την ατυχή (;) αποστροφή στον λόγο που εξεφώνησε εκεί "Vive le Quebec libre!" (ζήτω το ελεύθερο Quebec). Η καναδική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε εντονότατα προς τον ίδιο και την Γαλλία γενικότερα για επέμβαση στα εσωτερικά της..
Η ΥπΕξ Μπακογιάννη και ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός, είναι όχι μόνο ενεργούμενο ξένων, αλλά και ανίκανη. Τουλάχιστον, αυτό αποδεικνύει με την επίσκεψή της στην Θράκη και τις ... "επαφές" της με την εκεί μουσουλμανική μειονότητα, στην οποία υπόσχεται πράγματα που είναι εκτός αρμοδιοτήτων δικών της (π.χ. σχολεία). Το λάθος (ή μήπως "λαθος";) αυτό διέπραξε καίτοι την είχαν αποτρέψει. Επισκεπτόμενη ως ΥπΕξ την μουσουλμανική μειονότητα, είναι σαν να την βλέπει μη ελληνική.
Ακόμη και το ταξείδι που προγραμματίζει στην Άγκυρα για τον "χοντρό", είναι τεράστιο σφάλμα την δεδομένη στιγμή και μετά τα όσα συνέβησαν με τον Μπαμπατζάν στην Θράκη.
Μήπως πρόκειται να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ, όπως ΑΠΑΙΤΗΣΕ κι ΕΠΕΤΥΧΕ η Άγκυρα για τον υπ.Εξωτερικών της, να επισκεφθεί ο Καραμανλής την Ίμβρο και την Τένεδο και να έχει συνομιλίες με όσους Έλληνες έχουν απομείνει εκεί;"


*Σ.Σ.Ενδιαφέρουσα άποψη..Δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο e-mail χωρίς να συμφωνούμε απολύτως με όσα γράφει ο φίλος της σελίδας-κυρίως με τους χαρακτηρισμούς των προσώπων στους οποίους αναφέρεται-.

10 σχόλια:

  1. kala ta leei o anagnwsths sas mono pou edw ta pragmata einai xeirotera.vlepete o Kanadas kai h Gallia den exoun koina synora..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΜΒΡΟ-ΤΕΝΕΔΟ??? Ο ΧΟΝΤΡΟΣ-ΚΑΙ ΜΗ "ΠΑΡΕΞΗΓEIΣΑΙ" SALONIKA-DEN UA TOLMHSEI OYTE STHN KWSTANTINOYPOLH NA PAEI..SYGNWMH K.KARAMANLH..THN ISTANBUL ENNOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dysthxws oi politikoi mas,meta ton Andrea Papandreou kai ton Kwstantino Karamanlh(ton prwto) einai kseftilismenoi oso afora thn yposthriksh ths ethnikhs mas ypostashs.Exoyn kataferei na kanoun thn Ellada karpazoeispraktora ths perioxhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ γαμάτο(με την καλή έννοια)το blog σας.
    Συγχαρητήρια από Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala ta leei o anagnwsths sas mono pou edw ta pragmata einai xeirotera.vlepete o Kanadas kai h Gallia den exoun koina synora..

    Ο/Η majestic είπε...
    Dysthxws oi politikoi mas,meta ton Andrea Papandreou kai ton Kwstantino Karamanlh(ton prwto) einai kseftilismenoi oso afora thn yposthriksh ths ethnikhs mas ypostashs.Exoyn kataferei na kanoun thn Ellada karpazoeispraktora ths perioxhs

    12 Δεκέμβριος 2007 11:10 μμ
    -------------------

    Eσεις γιατι περιφρονειτε τοσο πολυ τα ελληνικα γραμματα, και επομενως και τη γλωσσα? Τι δουλεια εχετε να μιλατε για την Ελλαδα, οταν για χαρη της δεν "κοπιαζετε" ουτε κατ' ελαχιστο? Τι εθνικοτητας ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DYSTYXWS SDEN EXEI EPILOGH GIA ELLHNIKA TO PC APO DW POY GRAFW.

    NEA ZHLANDIA,AN EXETE AKOYSTA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eimai Ellhnas.Isws perissotero KAI apo sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "vlepete o Kanadas kai h Gallia den exoun koina synora.."

    Ούτε και διαφορές, γι αυτό μάλλον ατυχής ήταν η αποστροφή στον λόγο του De Gaulle. Συμφωνώ απόλυτα με τον αναγνώστη σας και πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει, ώστε να σταματήσει αυτός ο εθνικός διασυρμός, ο οποίος κρατά εδώ και κοντά 12 χρόνια (από την την νύκτα των Ιμίων) ΣΥΤΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ!!
    Αλλά και πιο παλιά είχαμε το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας από τον Μητσοτάκη, κάτι που κοιτάζει να ολοκληρώσει τώρα η κόρη του. Μα τι διάολο, ΕΦΙΑΛΤΕΣ μας κυβερνούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δέστε το παρακάτω βίντεο και πέστε μου αν είστε ικανοποιημένοι να ζείτε σε τέτοιο "κράτος". Δεν είναι ζήτημα ούτε υπερεθνικισμού, ούτε τίποτε απ' αυτά που συνηθίζεται να λέγονται. Είναι ζήτημα:
    α) εθνικής αξιοπρέπειας και
    β) εθνικής ασφάλειας.

    http://www.youtube.com/user/mentoras88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ.ΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share