΄Ενταση,ξύλο και δακρυγόνα πριν λίγο στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

΄Ενταση,ξύλο και δακρυγόνα πριν λίγο στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Αντιμέτωπη με αντιδράσεις πολλών... μποφόρ από την πλευρά των εργαζομένων βρίσκετε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, καθώς την ώρα που μέσα στα γραφεία του Οργανισμού συζητιέται το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού για την παραχώρηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού της πόλης σε ιδιώτες έξω απ΄αυτό διαδηλώνουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν αποκλείσει από νωρίς το πρωί το λιμάνι και τους γύρω δρόμους..
Πριν λίγο η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ομάδα των διαδηλωτών επιχείρησε (φώτο) να ρίξει την κενρική σιδερένια πόρτα του λιμανιού και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με γκλομπ,βροχή δακρυγόνων και χημικών κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική στην οδό Κουντουριώτου..
Ανάμεσα στους διαδηλωτές και πολυάριθμη ομάδα βουλευτών της αντιπολίτευσης η οποία,μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους,υπέστη τα"δεινά" των χημικών..
Ο Χ.Καστανίδης,ο οποίος ήταν ανάμεσα σ'αυτούς που έσπρωχναν την κεντρική πύλη,καταγγέλει πως χτυπήθηκε από αστυνομικό των ΜΑΤ.
Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι συνεχίζουν με πορεία στο κέντρο της πόλης έχοντας προκαλέσει πραγματικό κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης.

**Προστέθηκε 14:28'-
Τελικά παρά τις κινητοποιήσεις ανακοινώθηκε,πριν λίγο,η έγκριση από τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) της διακήρυξης παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) σε ιδιώτες..

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AFOY FTASANE TA MAT NA XTYPANE KAI TOYS VOULEYTES,EXOYN NA DOYN POLLA TA MATIA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παν στο διαολο και οι εργαζομενοι του λιμανιου.Βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι με παχυλους μισθους ειναι που φοβουνται μηπως θιγουν τα προνομια τους η μηπως χρειαστει να δουλεψουν κανονικα.Κανουν τωρα πρωι-πρωι πορεια στους δρομους και εχει κολλησει το συμπαν στο κεντρο της πολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε τσακάλια.. πιό γρήγοροι κι απ' την ΕΞΠΡΕΣΣ ΣΕΡΒΙΣ γίνατε

    Ta xalia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ΄ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ΄ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ΄ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share