"Προστασία" στα δημόσια πάρκινγκ της Θεσσαλονίκης! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

"Προστασία" στα δημόσια πάρκινγκ της Θεσσαλονίκης!

Το φόβο και τον τρόμο των οδηγών που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε διάφορα σημεία, ακόμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλούν επιτήδειοι, οι οποίοι στην ουσία επιχειρούν να «πουλήσουν» προστασία για τα οχήματα!Μέχρι στιγμής, σχετικές καταγγελίες υπήρξαν τόσο για το πάρκινγκ της Χαλκέων στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου, που ελέγχεται από το δήμο, όσο και στην περιοχή πίσω από την εκκλησία των Αγίων Πάντων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, επιτήδειοι προσεγγίζουν τον οδηγό μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του και παριστάνουν τους παρκαδόρους. O οδηγός γρήγορα μπορεί να αντιληφθεί την απάτη, γιατί γνωρίζει το σύστημα που ισχύει με τα εισιτήρια του δήμου, τα οποία προμηθεύεται από μηχάνημα που βρίσκεται σε εμφανές σημείο. Ωστόσο, οι επιτήδειοι του ζητούν «ένα χαρτζιλίκι» για να «προστατεύσουν» το όχημά του! Συχνά, ο κόσμος δίνει κάποια χρήματα, επειδή φοβάται ότι, αν δεν το κάνει, θα βρει το αυτοκίνητό του με σπασμένους καθρέφτες ή κατεστραμμένα λάστιχα..
Το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθεί την περιοχή ήδη προχώρησε σε συστάσεις, ενώ, αν η κατάσταση συνεχιστεί, μπορεί να προβεί και σε προσαγωγές..

5 σχόλια:

  1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.."ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.."ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala,klikara th fwto sto katom meros tou dhmosieymatos kai eskasa sta gelia!kala poios grafei tetoia pragmata re paidia?exete xazepsei teleiws ekei panw sth Salonikh???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως εχετε ξεφυγει.Η Θεσσαλονικη παντα πρωτοπορος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χάλια αυτής της πόλης (εδώ μένω κι εγώ), διογκώνονται. Θέλω να δω αν οι ντόπιοι ισχυριστούν ότι ΚΑΙ γι αυτό φταίει η...Αθήνα!
    Για να μιλήσουμε πιο σοβαρά: Αυτό το σύστημα, όπως και τα παιδάκια στα φανάρια και μερικά ακόμη, είναι κόλπα που εφαρμόζονται στην Ιταλία εδώ και δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share