Μειώθηκαν τα...φέσια στη Β.Ελλάδα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Μειώθηκαν τα...φέσια στη Β.Ελλάδα.

ΜΕΙΩΣΗ κατά 40% σημείωσαν στο 11μηνο του 2007 οι ακάλυπτες επιταγές που κυκλοφόρησαν στη Μακεδονία και τη Θράκη, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, με την αξία τους να διαμορφώνεται στα 166,87 εκατ. ευρώ, έναντι 273,01 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο του 2006.
Σημαντική ήταν η μείωση που σημειώθηκε στο 11μηνο στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς η αξία των ακάλυπτων επιταγών έπεσε στα 121,61 εκατ. ευρώ από 200,17 εκατ. το 2006.Αισθητή κάμψη στην αξία των ακάλυπτων επιταγών (31,12 εκατ. ευρώ από 59,32 εκατ.) σημειώθηκε στο ίδιο διάστημα και στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η αξία των ακάλυπτων επιταγών κινήθηκε κοντά στα επίπεδα του 2006, αφού διαμορφώθηκε στα 14,22 εκατ. ευρώ, έναντι 13,12 εκατ. ευρώ στο 11μηνο του προηγούμενου έτους.

3 σχόλια:

  1. exete lefta kwlovoreioelladites.mono na gkriniazetai kserete omws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exete lefta kwlovoreioelladites.mono na gkriniazetai kserete omws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ


    "Zήλεψαν" την πρόοδο της Νηπιαγωγού Νατάσσας Καραμανλή!!
    από ο νόμος – έκτρωμα της κ. Μαριέττας Γιαν 6:23μμ, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008
    (Τροποποιήθηκε 7:41μμ, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008)
    Στη Φιλοσοφική Αθηνών πρόκειται να εφαρμοστεί την επόμενη εβδομάδα ο νόμος – έκτρωμα της κ. Μαριέττας Γιαννάκου για την κρίση μελών ΔΕΠ.
    Φαίνεται ότι μερικοί δάσκαλοι «ζήλεψαν» την πρόοδο της Νηπιαγωγού Νατάσσας Καραμανλή και θέλουν και αυτοί να «ανέβουν» !!!
    Η κ. Μαρίκα Θωμαδάκη, για το σκάνδαλο τι κάνει; Δηλ. η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής τι λέει;
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2008
    Σκάνδαλο στη Φιλοσοφική Αθηνών...
    ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
    Στη Φιλοσοφική Αθηνών πρόκειται να εφαρμοστεί την επόμενη εβδομάδα ο νόμος – έκτρωμα της κ. Μαριέττας Γιαννάκου για την κρίση μελών ΔΕΠ.
    Ο νόμος «προβλέπει εξωτερικούς κριτές» οι οποίοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ και λειτουργούν ως «εντεταλμένοι χειρουργοί» σύμφωνα με τη ρήση του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου για να «αφαιρέσουν» από την Πανεπιστημιακή κοινότητα επιστήμονες αναγνωρισμένης αξίας και δημοκρατικού ήθους. Στη θέση αυτών θα «εκλεγούν άτομα μειωμένης έως ανύπαρκτης επιστημονικής κατάρτισης, όπως οι πάτρωνές τους και «απόλυτα ελεγχόμενοι».
    Η «πρόβα τζενεράλε» θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 23-01-2008 με "σύμπλευση δεξιών και δήθεν δημοκρατικών" (δηλ. Αποστατών λαμογιών πρώην εκματταλευτών του ΠΑΣΟΚ και νυν την Ν.Δ.) με την προσπάθεια εκλογής στη θέση του Λέκτορα «Παιδαγωγικής Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Αθηνών ενός Δασκάλου διετούς φοίτησης που δεν έχει ποτέ μετεκπαιδευτεί στο εξωτερικό με ελάχιστο έως ανύπαρκτο σοβαρό επιστημονικό έργο, λες και η Φιλοσοφική δεν έχει πτυχιούχους επιστήμονες και διδάκτορες ανεγνωρισμένου κύρους!!! Οι δάσκαλοι θα κάνουν μάθημα στους Φιλόλογους;
    Φαίνεται ότι μερικοί δάσκαλοι «ζήλεψαν» την πρόοδο της Νηπιαγωγού Νατάσσας Καραμανλή και θέλουν και αυτοί να «ανέβουν» !!!
    Η κ. Μαρίκα Θωμαδάκη, για το σκάνδαλο τι κάνει; Δηλ. η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής τι λέει;
    Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης για το σκάνδαλο αυτό τι λέει; Καλούνται οι σώφρονες Καθηγητές, Πολιτικοί και ο Εισαγγελέας να παρέμβουν για να σταματήσει η πρώτη «εκλογή – παρωδία»...
    ΚΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ
    Y.Γ. Η Εφημερίδα « Η ΝΙΚΗ της 19-01-08 κάνει εκτενές ρεπορτάζ για τον «τρύπιο» νόμο της Γιαννάκου και τα όσα συμβαίνουν στην συντηριτική Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών
    Τηλ.
    . κ. Μαρίκα Θωμαδάκη
    Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας & Πρόγραμμα Ψυχολογίας

    Πανεπ. Αθηνών, Φιλοσοφική Σχ., Γραμματ. Τμ. Φ.Π.Ψ.
    Παν/πολη, 15784 Ιλίσια (3ος όροφος)


    Τηλεφωνητής κοινού 210 727 7317
    Τηλ. 210 727 7316, 7961 - 3, 7965
    Fax 210 727 7315
    e-mail secr@ppp.uoa.gr


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share