"Σούπερ Λίγκα" ή.. "Σούπερ Κλίκα"; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

"Σούπερ Λίγκα" ή.. "Σούπερ Κλίκα";

Ε-mail από Κώστας Λ.

"Είμαι φίλαθλος του Παoκ.Πηγαίνω στο γήπεδο εδώ και 35 χρόνια.
Προτείνω,αν αναγκάσουν τελικά τον Απόλλων να ξαναπαίξει τον αγώνα,να γεμίσουμε όλοι μαζί το γήπεδο,Παοκτσήδες,Αρειανοί,Ηρακληδείς και Απολλωνιστές.Αυτή η απόφαση δεν είναι εναντίον του Απόλλωνα.Είναι ενάντια στην αξιοπρέπεια και τη λογική του αγνού Έλληνα φιλάθλου.Επίσης νομίζω πως επιβάλλεται άμεσα η αλλαγή του ονόματος Σούπερ Λίγκα σε Σούπερ Κλίκα.."

Αναφέρεται στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας,για επανάληψη του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, που ξεκίνησαν προχθες το βράδυ και ολοκληρώθηκαν χθες μετά από επτάωρη συνεδρίαση.
Η τριμελής επιτροπή δέχτηκε ότι υπήρξε αντικανονική συμμετοχή του Ρομάν Βάλνερ, αλλά αντί να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού, όπως λέει ο ΚΑΠ, και να αφαιρέσει έναν βαθμό τους Θεσσαλονικείς, αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα σε ημερομηνία και ώρα που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος..
Aπό χθες έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης με "αγανακτισμένους οπαδούς" όλων των ομάδων..
Ο κ.Μ.Κατσαβάκης,προπονητής της Καλαμαριάς,μιλώντας χθες στους παίχτες του παρομοίασε τον Ολυμπιακό με ένα"λιοντάρι" που δε θα επιτρέψει να του ξεφύγει για δεύτερη φορά μια μικρή "αντιλόπη"(!) σαν την Καλαμαριά τώρα που βρήκε νέα ευκαιρία".Και πρόσθεσε πως αν αναγκαστούν θα μπουν στο γήπεδο και θα ξανακερδίσουν τον αγώνα..

21 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚΙ.

    ΝΙΚΟΣ 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚΙ.

    ΝΙΚΟΣ 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα δεν καταλαβατε κομπεξικοι εκει πανω οτι υπαρχει συντεταγμενο κρατος και πολιτεια που λειτουργουν βασει κανονισμων ασ προσεχε η Καλαμαρια επαγγελματικο σωματειο ειναι να ειναι υπευθυνο γιατι δεν την εκανε τη λαμογια καμμια αλλη ομαδα που ειναι στην ιδια θεση με την καλαμαρια ,παρτε το χαμπαρι διαβαστε τον καπ ο νομος ειναι νομος, και παλι της χαριστικαν επρεπε αφαιρεσι βαθμων και οχι επαναλληψι αντε ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΜΑΘΗΜΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.ΟΤΑΝ Η ΕΠΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΩΣ ΕΓΚΥΡΗ,ΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ?ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι και να λέτε γαύροι η Fifa έχει συμπεριλάβει κανονισμό φέτος που προβλέπει οτι ενας παιχτης μπορει να παιξει και σε 3 ομάδες αρκει να μην ειναι της ιδιας χώρας.Οποτε εαν ο Απολλωνας το τραβηξει,που θα το τραβηξει,θα παρετε μια μεγαλειωδη ευρωπαικη σφαλιαρα.Λαμογια μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ GREECE-SALONIKA ΕΙΣΑΙ Ή GREECE-ATHENS??
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "αντί να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού, όπως λέει ο ΚΑΠ, και να αφαιρέσει έναν βαθμό τους Θεσσαλονικείς"??
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό λέει ο ΚΑΠ ρε γραφικέ από πάνω 4,3.Καλά κάνουν και το αναφέρουν.
    Δε μπορούμε μια ζωή να φερόμαστε σα μαλάκες-κομπλεξικοί εδώ στη Σαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλαχοκαραγκιοζη ανοιξε τα στραβα σου και διαβασετον ΚΑΠ οπωσ ειναι με ψυχρη αντικειμενικοτητα,και οχι με τι θα σε ευχαριστουσε η εχουμε πρωταθλημα η το μικρο σπιτι στο λιβαδι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ΤΟΥΜΠΑ,
    ΙΡΑΝ,
    ΚΑΜΠΟΤΖΗ,
    ΒΙΕΤΝΑΜ.

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Θ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ΣΚΑΙ βλεπει ο Κατσαβακης να του πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ ΣΚΑΙ βλεπει ο Κατσαβακης να του πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ασε μας ρε απολλωνακο που θα κλεψεις βαθμους απ το θρυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό είναι το Ελληνικό κράτος κύριοι…
    Το κράτος του Κόκκαλη, και κανενός άλλου.Ούτε στα πιο υπανάπτυκτα Αφρικανικά κράτη, δεν συμβαίνει αυτό…Η ομάδα του “πρόεδρου” να βγαίνει μόνιμη πρωταθλήτρια…
    Ποιος ο ρόλος της ΕΠΟ (για να εκδίδει τα δελτία , δεν νομίζω…).
    Ντροπή, τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ!!!

    ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ Ή ΟΧΙ???

    ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!

    Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΛΟΠΗ, Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ), ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18, ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ (ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ????

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!

    Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ, ΒΑΖΕΛΕΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ κ.α.

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....

    ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ Γ..... ΤΑ Μ.....

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πού είναι τα νομικά επιχειρήματα σου Ήλειε..?
    Από συνθήματα ξέρουνε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.sport24.gr/html/ent/698/ent.218698.asp

    eida to sygkekrimeno site kai mallon oi kologauroi exoun dikio. an kai paok den prokeitai na pesw toso xamhla na paw sthn kalamaria gia na antidrasw stous gaurous. den katalavainete oti me auta pou kanete mas vgainei to onoma ws kompleksikous sanolikious?? anoikste to mualo sas re... alliws mia zwh tha mas ftaine oi athinaioi..

    twra ta agwnistika:
    den epitrepetai na agwnisthei se treis omades mesa se mia periodo.
    me thn tropopoihsh ths 1-1-2008 den anereitai h prohgoumenh. auth h tropopoihsh isxuei gia otan erxontai sthn eurwph paiktes apo prwtathlimata me alles periodous opws ths vrazilias...
    opote h kalamaria epitrepetai na apokthsei ton paiktei, opote swsta evgale to deltio h epo, alla apagoreuetai na agwnistei.
    twra oi kalamaria prospathei vasizomenh sto idiotupo kathestws metegrafwn pou isxuei sthn sktia na thn glitwsei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΟΥΧΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο Απόλλων-ας
    του Απόλλωνος ή Απόλλωνα
    ΤΟΝ Απόλλωνα
    ω, ρε, μέγιστε μαγκίτη, Απόλλων-α!

    Ο θεός του "Φωτός", του "Κάλους" και του "Μέτρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ολυμπιακός έχει μικρύνει πολύ από αυτή την υπόθεση. Αν ήταν μάγκας ας τους κέρδιζε. Η ΕΠΟ γιατί είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. an kserete i kalamaria sthn arxh tou protathlimatos kunhgage thn veroia na xasei vathmous gia afairesi vathmon!!alla den einai thesalonikia omada kia den sas pirazei !o gkouzen ths reingers den pire metagrafi epeidh eixe paiksei se 2 omades(kai as eixe paiksei 10 lepta sthn proti).as vgaloume tis paropides!krima gia thn kalammaria alla uparxoun kanones se ena protathlima!!an to eixe kanei o paok ston ari h to antstrofo tha eixate trelathei!!!aman me to kartos ton athinon!!thn kerkira pou anoige ta podia gia na anevei o aris to ksexnate !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share