Πρώτη σύλληψη για "κλοπή σχάρας αποχέτευσης".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Πρώτη σύλληψη για "κλοπή σχάρας αποχέτευσης"..

Σε «επιδημία» έχει εξελιχτεί η κλοπή σχαρών φρεατίων της ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο αριθμός των κλεμμένων καλυμμάτων υδροσυλλογής ολοένα και αυξάνεται..
H ιστορία με τις κλεμμένες σχάρες ξεκίνησε το 2005 όπου σημειώθηκαν οι πρώτες 29 κλοπές. Το 2006 «εξαφανίστηκαν» 119, το 2007 ο αριθμός «εκτινάχτηκε» στις 327, ενώ από τις αρχές του 2008 οι επιτήδειοι έχουν ήδη αφαιρέσει 67 σχάρες.
Οι υποψίες απ΄την πρώτη στιγμή στράφηκαν στους "παλιατζήδες"-κυρίως αθιγγάνους-οι οποίοι και μεταπωλούν σε χυτήρια της περιοχής τα μεταλλικά αντικείμενα που συλλέγουν..
Η ανεξέλεγκτη κίνηση εκατοντάδων "παλιατζήδων"τους τελευταίους μήνες στους δρόμους της πόλης έχει προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών τόσο για λόγους ηχορύπανσης (λόγω των μεγαφώνων που χρησιμοποιούν)όσο και για την παρακώλυση της κυκλοφορίας στους στενούς δρόμους της πόλης..
Από την αστυνομία συνελήφθη χθες ένας 30χρονος, ενώ ένας συνεργός του αναζητείται καθώς οι δύο άνδρες κατηγορούνται πως έκλεψαν χθες τέσσερις σχάρες από περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 30χρονου βρέθηκαν δύο εργολαβικές ψαλίδες που χρησιμοποιούσε για την αφαίρεση των σχαρών.

Μόνο χθες εκλάπησαν 32 σχάρες..
Η κλοπή των σχαρών εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και συνιστάται η προσοχή όλων..

7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΙ ΣΧΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΞΩ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν κάνουνμια γύρα σ' αυτούς που μαζεύουν χουρντάδες θα βρούν και αυτούς που είναι οι ηθικοί αυτουργοί , οι πραγματικοί γύφτοι είναι οι παλιατζήδες οι χοντρέμποροι που τα αγοραζουν απο τους τσιγγάνους ....αλλά η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει μια γύρα στις μάντρες ..κάνει κρύο μπρρρρρρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. symferei re paidia auto?an symferei na kanw kanena gyro sth geitonia.exw exoda auto to mhna..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν βγάζετε Δήμαρχο τον Λιμοκοντόρο, Νομάρχη τον Τσινάρη και, κατά τα λοιπά, για όλα σας φταίει η ...Αθήνα, όχι τις σχάρες, αλλά, και τα ...σώβρακα θα σας πάρουν οι γιούφτοι, σε λίγο, -μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!

    taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά να πάθετε, παλιοΒούλγαροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share