Ο Ε.Τζιόλας στο Greece-Salonika. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ο Ε.Τζιόλας στο Greece-Salonika.

Ε-mail από Ε.Τζιόλας*

"Πρώτ΄απ΄όλα,συγχαρητήρια για τη προσπάθειά σας.

Για τη συμβολή μου στο διάλογο περί το ζήτημα των Σκοπίων,μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε και να ‘’ανεβάσετε’’ στο blog σας το σχετικό κείμενό
από το site μου
www.tziolas.gr.

Ευχαριστώ θερμά.
Ε.Τζιόλας


Υ.Γ.: Και, κρατάτε καλά!"


*Ο κ. Ε.Τζιόλας είναι
π. Υφυπυπουργός Εργασίας & Κοιν. Ασφαλίσεων

Μέλος Εθν. Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Χημικός Μηχανικός

17 σχόλια:

  1. TWRA AN O k.TZIOLAS TO KANEI AYTO APO PRAGMATIKO ENDIAFERON H GIA KOMMATIKA OFELH EINAI MIA ALLH ISTORIA..
    OPWS KAI NA XEI PANTWS ENAS TEOS YFYPOURGOS NA EPIKONVNEI ME ENA BLOG AYTON TON KAIRO POY OLO TO KATESTHMENO XTYPAEI TA BLOG EINAI,NOMIZW,AKSIEPAINH KINHSH.
    MAKARI NA VREI KI ALLOYS MIMHTES.
    BRAVO MR.TZIOLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TWRA AN O k.TZIOLAS TO KANEI AYTO APO PRAGMATIKO ENDIAFERON H GIA KOMMATIKA OFELH EINAI MIA ALLH ISTORIA..
    OPWS KAI NA XEI PANTWS ENAS TEOS YFYPOURGOS NA EPIKONVNEI ME ENA BLOG AYTON TON KAIRO POY OLO TO KATESTHMENO XTYPAEI TA BLOG EINAI,NOMIZW,AKSIEPAINH KINHSH.
    MAKARI NA VREI KI ALLOYS MIMHTES.
    BRAVO MR.TZIOLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dyskoles meres gia tous bloggers.
    Meres xountas gia to elliniko internet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα 2008.... οι ΒLOGGERS που βαλλόμαστε από το σύστημα της εξουσίας.{μμε -πολιτικοί -μεγαλοδικηγόροι(tv stars!!!) -επιχειρηματίες -εθνικοί προμηθευτές κλπ}.


    H ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...


    Να και μερικές διαπιστώσεις της "διασταυρωμένης δημοσιογραφίας"


    .1) το internet "βιάζει" (MEGA)2) το internet "αυτοκτονεί". (NET)3) το internet "τυφλώνει". (ANT1)συν των εφήμερίδων "μπλοκ στο μπλογκ"(ε.τ) ,ΛΟΥΜΠΕΝ (βήμα) κλπ

    Βλέπουν ότι όλο και περισσότεροι κάνουν στροφή προς την ανεξάρτητη, δωρεάν και εναλλακτική πολιτική ενημέρωση και κάνουν ότι μπορούν για να την φιμώσουν. Τις έχουμε χεσμένες τις εφημερίδες τους με τις σαβουροταινίες που τις κατεβάζουμε ότι ώρα θέλουμε από torents δωρεάν και όχι με 4,5 ευρώ.Τα ΜΕΓΑΛΟ-κωλοκάναλά τους τα φτύνουμε και τα κοιτάμε μόνο για να διασκεδάσουμε με τις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνουν για να φανούν επιδραστικοί.Οι μεγάλοι μας πολιτικοί εχουν λόγο σε αυτό.. γιατι έχουν την φωλιά τους λερωμένη!!!δέν θέλουν να βγαίνουν τα απλυτά τους στην φόρα, φοβούνται τα μέσα που δεν ελέγχουν με κρατική διαφήμιση και έργα!αρκετοί πολιτικοί που δεν παράγουν έργο- τρώνε φράγκα απο το κράτος-διορίζουν τα παιδάκια τους - εξουσιάζουν και να "πηδάνε" ελεύθερα το κάθε κοριτσακι που θελεί διορισμό!!και τους φταίνε οι BLOGGERS μετα;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GOOGLE.. ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;;; τότε το θέμα παίρνει άλλη τροπή και διαστάσεις...αλλά και ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και κάποιος να έκανε εκβιασμό(αν αποδειχθεί....αν....γιατι δεν το βλέπω μεχρι τώρα) δεν σημαίνει οτι θα ισοπεδωθούν τα πάντα στο ίντερνετ για έναν -δύο!ΑΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.Μήπως τα μέσα των "νταβατζήδων" δεν εκβιάζουν ποτέ άραγε;;;; είναι ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ;;;

    κυνήγι μαγγισών ξεκίνησαν όπως στο ΜΕΣΑΙΩΝΑ; ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ;ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΙ BLOGGERS;;;

    σε λίγο θα πάνε στα τσάτ ,στα φόρουμ και μετά στα καφενεία να παρακολουθούν ποιός συκοφαντεί ποιόν με φήμες και σχόλια;Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.Αλλά την πάτησαν.1 blog θα κλείνει 100 θα γεννιώνται!!!





    Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν. Η αρχή έγινε μετά τον πόλεμο, όταν λανσαρίστηκαν τα UFOs και ο "ψυχρός πόλεμος". Πάντα χρειάζονται κάποιοι κακοί για να λειτουργούν οι φοβίες μας.


    φιλικα

    από http://naites-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιστολή του Μίκη για όλους τους Έλληνες


    Τέλος στην προδοσία και στην ασχήμια. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά της εντολές της. Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος νέοι υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα έρθει η σειρά των "ατάκτων" της Νότιας Αμερικής, ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας.

    Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια, με κύριο σύμμαχο την "Μεγάλη Αλβανία" ξεκινώντας από το Κόσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK.

    Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί "επιστήμονες" επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της "Μεγάλης Αλβανίας" την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα με την δικαιολογία ότι ανήκει στην Αλβανική Τσαμουριά απ' όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη. Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας, με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και την Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία. Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ και γι' αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως, τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση της φιλοαλβανικής τακτικής οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χωρία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία τη Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Έτσι γυρίζοντας σε 'μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική.

    Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από τις όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και γι' αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα ήμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους, όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς για εμάς χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά.

    Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς και εμείς.

    Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας, γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσόβου χωρίς την έγκριση της Διεθνούς Κοινότητας του ΟΗΕ δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας, και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ήπειρο. Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας.

    Ας κλείσουμε τα σύνορα ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ...

    "Το ανώτατο δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε ότι η χρήση λογισμικού κατασκοπείας παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα και ότι στο εξής οι υπηρεσίες πληροφοριών θα πρέπει να ζητούν δικαστική άδεια για να την εφαρμόσουν."
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=877171&lngDtrID=252

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ...
    "...ο πάροχος θα είναι υποχρεωμένος να αποτρέπει την καταστροφής των ιχνών και των αποδεικτικών στοιχείων και να αναφέρει άμεσα στις εισαγγελικές αρχές και στην ΑΔΑΕ για τις δικές τους ενέργειες."
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=877624&lngDtrI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. asxetws kommatikhs topothethshs mprwvo ston k. tziola.einai mia sthriksh sta blogs h yparksh aytou tou e-mail.eidika twra pou valomaste apo pantou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΘΥΜΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ"
    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ PRESS-GR BLOGSPOT
    ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΜΑΙΛΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΘΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΓΚ....
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Τζιόλα,
    σας χρειαζόμασταν όταν ήσασταν μέλος της κυβέρνησης. Μιλάω για απλή καταγραφή των προβλημάτων και όχι για ρουσφέτια κ. υπουργέ, για μην παρεξηγιόμαστε.
    Το όψιμο ενδιαφέρον σας να μας "ενημερώσετε" για τις απόψεις σας σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας φαίνεται υποκριτικό.
    Επεδείξατε πολύ γρήγορα στοιχεία αλαζονείας, ίσως γι' αυτό ο λαός σας "ξέχασε" εξίσου γρήγορα.
    Για την υπόλοιπη πολιτική καριέρα σας, εύχομαι καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι θέσεις του Τζιόλα, που είναι το ζητούμενο, είναι αξιόλογες. Μακάρι να τύχουν μεγαλύτερης προσοχής. Ο Τζιόλας βλέπετε δεν υπήρξε αγαπημένο παιδί ούτε των καναλιών ούτε των μεγαλοεκδοτών.
    Σχετικά με την θητεία του ως υφυπουργός, νομίζω ότι, προσπάθησε να είναι αριστερός σε μια πολύ συντηρητική κυβέρνηση (Σημίτη). Παρέμεινε αριστερή φωνή, αλλά δεν ακούστηκε. Ίσως κάποια στιγμή έπρεπε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.
    Το ενδιαφέρον του όμως, κάθε άλλο παρά όψιμο είναι. Τριάντα χρόνια παλεύει στην πολιτική σκηνή υπηρετώντας αρχές και αξίες και όχι διαπλεκόμενος ή με κουμπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μεγάλε κάθησα και διάβασα τις απόψεις του Τζιόλα.
    Στα όργανα τις κατέθεσε;
    Τί τύχη είχαν;
    Όσο για τη δική μου τοποθέτηση, τις βρίσκω κοινότυπες.
    Κάθε Μακεδόνας τα ίδια λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και η πολιτική πιάτσα της πόλης είναι ακόμα πιο μικρή . Ο κ Τζιόλας είχε μια πολύ μεγάλη και συνεπή πορεία όλα αυτά τα χρόνια από το 1974 , όντας ένα από τα ιστορικά και ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ …. Αλλά όπως προείπα από το 1974 μέχρι το 2008 έχουν περάσει αισίως 34 χρόνια μιας όντως , συνεπούς παρουσίας , ΑΛΛΑ , δεν παύει ο καιρός να είναι πολύς

    Η ίδια γενιά που έφτιαξε το πασοκ, πάλεψε να αλλάξει και άλλαξε την χώρα , είναι κρίμα τώρα να παλεύει για να παρατείνει την παρουσία της σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά ,και αποζητά δικούς του ανθρώπους , νέες ιδέες άλλο τρόπο προσέγγισης …λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση. Ούτε είναι ο κατάλλος τόπος. Ο καθένας έχει την άποψή του. Η απάντησή μου αφορούσε κυρίως στο χαρακτηρισμό όψιμος καθώς και στο τρόπο που τα άλλα παλικάρια της ίδιας παράταξης βγαίνουν και ξαναβγαίνουν βουλευτές. Δεν πρόκειται να επανέλθω, δεν με καίει ιδιαίτερα το θέμα. :)

    kanenas (αλλά μακριά από τον Η/Υ του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αξιέπαινη κίνηση σε καιρούς χαλεπούς για το μπλόγκινγκ.
    Ας βρει μιμητές και σε άλλα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
    Εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ
    Γιατι κόβεις σχόλια που ούτε υβριστικά είναι ουτε προσβάλουν κανέναν?

    ΞΕΡΕΙΣ υπάρχουν και αναγνώσεις περα απο την δική σου

    Κατά τα άλλα η επίθεση της κυβέρνησης σε πείραξε
    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ !!!!

    Όπου ΓΑΜΟΣ και ΧΑΡΑ
    η ΜΑΛΑΜΩ μέσα.

    Το άλλο με τον ΤΟΤΟ που έκανε αντίσταση στον Σημίτη το ξέρετε?

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταθέτω την μαρτυρία μου για τον Τζιόλα:
    Παρ' ότι δεν είμαι και δεν ψηφιζα στα Γρεβενά, ο κ. Τζιόλας με κάλεσε σε προεκλογική του συνάντηση (το 2000) με την νεολαία σε κάποιο από τα πλοία-μπαράκια στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
    Όταν ήταν υφυπουργός ζήτησα ραντεβού με κάποιον από το γραφείο του για κάποιο θέμα μου της αρμοδιότητας του παρακαλώ.
    Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ.
    Δεν με βρήκανε στις λίστες με τους ψηφοφόρους του φένεται.
    Για να με καλέσουν όμως σε εκδήλωση στην προεκλογική του εκστρατεία με βρήκανε.
    Όλοι ίδιοι είναι.
    Μέχρι να βγούν σε γλείφουν.
    Μετά σε φτύνουν.
    Τώρα θέλουν πάλι να γλύψουν;

    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share