Απίστευτο περιστατικό χθες στο αεροδρόμιο του Αμβούργου.+Βίντεο+ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Απίστευτο περιστατικό χθες στο αεροδρόμιο του Αμβούργου.+Βίντεο+

βιτΤο βίντεο είναι απ΄το αεροδρόμιο του Αμβούργου και κάνει από χθες το γύρο του κόσμου μέσα απ΄τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η χθεσινοβραδυνή πτήση LH44 της Lufthansa από Μόναχο για Αμβούργο κατά την ώρα της προσγείωσης εμπλέκεται σε ανεμοστρόβιλο που προκλήθηκε στην περιοχή εξ αιτίας των δυνατών ανέμων της καταιγίδας"Έμμα"που σαρώνει την κεντρική Ευρώπη..

Ο έμπειρος πιλότος με πραγματικά απίστευτους ελιγμούς καταφέρνει να ξανασηκώσει το μεγάλο αεροσκάφος στον αέρα κυριολεκτικά μερικά εκατοστά πριν συντριβεί στο έδαφος.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια σε άλλο διάδρομο και οι επιβάτες δέχθηκαν ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς..

14 σχόλια:

  1. Δε γίνονται αυτά ρε παιδιά!Νομίζεις πως ακουμπάει το φτερό σε κάποια φάση και στο καπάκι ξανασηκώνεται.Για εκατοστά τη γλυτώσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετυχημένη η ανάρτησή σου. Πολύ καλό video. Συμφωνώ με την ψυχολογική στήριξη των επιβατών που σίγουρα έπαθαν τραμπάκουλο.

    Έχω όμως μια απορία. Για μένα που παθαίνω τραμπάκουλο κάθε μέρα μ’αυτά που διαβάζω στο Τύπο και βλέπω στη τηλεόραση, ψυχολογική στήριξη δεν υπάρχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι σιγουρα αληθινο το βιντεο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, αληθινό είναι. Πως το κατάφερε με τέτοιο δυνατό άνεμο να κάνει crosswind landing...

    Μήπως ήταν από τη Luftwaffe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ki omws einai alhthino!to eida prin ligo kai sto bbc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά όχι απλά είχαν Άγιο, αλλά μάλλον δεν τους πήρε πρέφα ο Μήτσος!!! Λίγο καλαμπουράκι βρε παιδιά!! Πάντως ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΒLE αυτή η πτήση. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα από τα αριστερά παράθυρα την ώρα που πάει να προσγειωθεί με τις μπάντες, να βλέπετε τον διάδρομο και ξαφνικά να αλλάζει ανάποδα τιμόνια!!! Ούτε ο Σουμάχερ δεν θα το έκανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά, δεν μπορώ να δω το βιντεάκι (video not loaded). Εψαξα και σε άλλα links, όμως τζίφος. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share