Έκκληση της ΔΕΗ για περιορισμένη κατανάλωση ρεύματος. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Έκκληση της ΔΕΗ για περιορισμένη κατανάλωση ρεύματος.

Εκκληση για περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 10:00 έως 14:00 και από 18:30 έως 21:30, απευθύνει στους καταναλωτές η ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της επιχείρησης, λόγω των κυλιόμενων 24ωρων απεργιών που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από 3 έως και 6 Μαρτίου, και με δεδομένο ότι τρεις μονάδες είναι ήδη εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης, είναι ορατός ο κίνδυνος διακοπών ρεύματος.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ..

    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ(ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ)ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ..

    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ(ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ)ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan kanoun aukshseis 20% emeis ti prepei na kanoume?mpoykotaz?ante lamogia pou tha periorisoume thn katanalwsh gia na trwne me xrysa koutalia oi ergatopateres sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστο το παραμυθι φιλε μου.

    Αυτοι που σε καθοδηγουν στον οικολογικο αγωνα σου ταχουν αρπαξει απο αυτους που για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ και μονο λογους δε θελουν τη συμφωνια μεταξυ ΔΕΗ-RWE.

    Και να'σαι σιγουρος οτι τα ιδια θα ελεγαν αν η λιθανθρακικη μοναδα ηταν μοναδα φυσικου αεριου ή μια ακομα πιο καθαρη οπως η υδροηλεκτρικη ας πουμε.

    Και για του λογου το αληθες, εκτος απο τους "οικολογους" ανησυχουντες και τα γνωστα λαμογια- τεμπελοσυνδικαλιστες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αυτος που εχει ΛΥΣΣΑΞΕΙ να μπλοκαρει το μνημονιο συνεργασιας μεταξυ ΔΕΗ-RWE ειναι ο γνωστος κ.κ.ΜΥΤΗΛΗΝΑΙΟΣ της ΜΕΤΚΑ και της (πρωην) ΠΕΣΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share