Και η απάντηση από "Έλλην Φορολογούμενου".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Και η απάντηση από "Έλλην Φορολογούμενου"..

Εmail από "Έλλην Φορολογούμενο"
El********@yahoo.gr

"Aς παίξουμε λοιπόν με τις σημαίες.
Αν και πάντα σεβόμουν , τους πολίτες και τα σύμβολα όλων των κρατών του κόσμου , έχοντας πάντα την πεποίθηση ότι και αυτοί θα σέβονται τα δικά μου ΣΗΜΕΡΑ είπα να κάνω μια εξαίρεση"

32 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ..ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!


    ena ap'ta kalytera sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜACDONALDIA!
    Πολύ καλό!Ντόρα πάρε τηλέφωνο το Νίμιτς..Το βρήκαμε το όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO KALYTERO ONOMA ME GEWGRAFIKO PROSDIORISMO DEN EINAI TO

    NORTH MACEDONIA..



    TO KALYTERO EINAI

    SOUTH KOSOVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO KALYTERO ONOMA ME GEWGRAFIKO PROSDIORISMO DEN EINAI TO

    "NORTH MACEDONIA"..



    TO KALYTERO EINAI

    "SOUTH KOSOVO"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΥΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΒΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ
    ΒΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι φταινε ΗΡΘΕ η ωρα να πληρωσουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ 'γιναν λαθη στο παρελθον' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα 'χαθηκε πολυ χρονος' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ 'εδω που τωρα ηρθαμε' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..

    Και μην κινδυνολογησει κανεις ότι θα ‘απομονωθει’ η Ελλας..... ειδαμε τι απομονωση εχει η τουρκια που 30 χρονια εχει βετο να μην μπει η Κυπρος στο νατο... ειδαμε τι απομονωση 'τραβα' η ερμη η τουρκια που δεν αναγνωριζει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ της Κυπρου.. και ζηταει και απο επανω την υπογραφη της να μπει και αυτη στην ευρωπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω και γω ονομα



    MONKEYDONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι μονο βετο σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαικη ενωση ΑΛΛΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ακομη και σε ασχετα θεματα) ΤΟΥ ΝΑΤΟ να τρελλαθουνε τα τσογλανια αυτα της διεθνους αλητειας.. να πανικοβληθουν . Τι θα μας κανουν ? ντα ? ας διαλυσουν και το ΝΑΤΟ τοτε αν τολμουν ΓΙΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα ειναι και το τελος αυτου του συνασπισμου. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ , τωρα θελουμε ΗΓΕΤΗ και ΕΛΛΗΝΑ να αρθει στο υψος των περιστασεων και οχι κανενα ψοφοδεη 'φυτευτο' απο ξενα κεντρα πολιτικαντη... ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ... ηρθε η ωρα της αναμετρησεως..και εδω θα ζυγισθειτε και θα μετρηθειτε και σεις και το κομμα σας αλλα και το παρον πολιτικο συστημα θα ελεγα..

    ΥΓ
    Καποιος να πει στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ότι σε 10 ΧΡΟΝΙΑ κανεις δεν θα τον θυμαται σε αυτό τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι μονο το ονομα θα χαρισει η σημερινη κυβερνηση και αυτα που ακουγουνται για αντιστασεις ειναι φουμαρα για μικρα παιδια αλλα με εντολη των αμερικανων και τα φραγκα του ΜΕΓΑΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ SOROS τους αγοραζουν και το μεγαλο λιμανι της Θεσσαλονικης.Ετσι θα υπαρχει μια ψευτομακεδονια με δικια της πυλη στο ΑΙΓΑΙΟ και μαλιστα ο σημερινος υπουργος ναυτηλιας ειχε το θρασος να το περασει και νομο στην βουλη ο ανθελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι μονο το ονομα θα χαρισει η σημερινη κυβερνηση και αυτα που ακουγουνται για αντιστασεις ειναι φουμαρα για μικρα παιδια αλλα με εντολη των αμερικανων και τα φραγκα του ΜΕΓΑΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ SOROS τους αγοραζουν και το μεγαλο λιμανι της Θεσσαλονικης.Ετσι θα υπαρχει μια ψευτομακεδονια με δικια της πυλη στο ΑΙΓΑΙΟ και μαλιστα ο σημερινος υπουργος ναυτηλιας ειχε το θρασος να το περασει και νομο στην βουλη ο ανθελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΒΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΥΠΟΚΡΑΤΙΔΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

    Γερμανική εφημερίδα SPIEGEL

    "Εθνικιστικές δυνάμεις στην πρωτέυουσα Σκόπια της Μακεδονίας, όπως ο τοπικός Μακεδονικός Επαναστατικός Οργανισμός IMRO, εχουν τροφοδοτήσει τέτοιους φόβους με την αναζωπύρωση του ονείρου, πού είχε xαράξει ο πρώην δικτάκτορας της Γιουγκοσλαβίας Ιωσήφ Τίτο και ο πρώην Ρώσος δικτάκτοράς Ιωσήφ Στάλιν για μια Μεγάλη Μακεδονία κάτω από κομμουνιστικό έλεγχο. Στούς χάρτες που διεμοίραζαν οι Μακεδόνες εθνικιστές, όλη η βόρειος Ελλάδα μέχρι κάτω στην περιοχή της Θεσσαλίας στό Αιγαίο περιλλαμβάνεται στην μελλοντική Μεγάλη Μακεδονία. Ακόμη και το όρος Ολυμπος, το φημισμένο σπίτι των θεών της αρχαίας Ελλάδας διεκδικήται από τους εθνικιστές.
    Η λογική αυτης της διεκδίκησης είναι η ίδια όπως και των Ελλήνων - ο Μεγας Αλέξανδρος λένε ήταν Μακεδόνας. Ετσι το αεροδρόμιο στα Σκόπια έχει ονομαστεί με το όνομα αυτού του ήρωα της αρχαιότητας, ένα βάφτισμα που θύμωσε ακόμα περισσότερο την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006. Οι Μακεδόνες επίσης διεκδικούν τον φιλόσοφο Αριστοτέλη ως συμπατριώτη τους. Και οι δύο (Αλέξανδρος και Αριστοτέλης) έχουν μετά θάνατον Σλαβοποιηθει. Οι υπέρμαχοι μιας Μεγάλης Μακεδονίας έχουν διαλέξει την βορειοΕλληνική πόλη με τον λιμένα της την Θεσσαλονίκη ή Solun όπως την ονομάζουν για την μελλοντική τους πρωτεύουσα. "
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
    http://macedonia-greece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ
    http://www.soros.org.mk/archive/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΔΩ
http://www.makedonija.info/partition.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ
 IMRO
    Ω
http://www.macedoniagreece.com/enemies.php
    http://www.macedoniagreece.com/modernhistory.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διάβημα διαμαρτυρίας για τις αφίσες σε δρόμους των Σκοπίων
    Η πρέσβης της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ, κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, κατόπιν οδηγιών από το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, προέβη χθες το βράδυ σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ για τις αφίσες που αναρτήθηκαν σε δρόμους των Σκοπίων, οι οποίες προσβάλουν το εθνικό σύμβολο της Ελλάδας.

    Στο διάβημα, η Ελλάδα απαιτεί να αποσυρθούν αμέσως οι αφίσες αυτές. Σε αυτό τονίζεται ότι οι αγώνες της Ελλάδας κατά του φασισμού και του ναζισμού δεν αμφισβητούνται από κανέναν και σημειώνεται ότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν εμπόδιο στην προώθηση και ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας στην περιοχή.

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_31/03/2008_227250

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΦΙΣΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΧΛΙΑΡΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΗΕ ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.

    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η απάντηση του Ελλην Φορολογούμενου έχει χιούμορ ωστόσο δεν είναι σοβαρή, πέφτει στο επίπεδο των Σκοπιανών και δεν πετυχένει τίποτα.
    ΑΝΑΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

    ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Re paidia to nero sto avlaki de gyrnaei parte to xampari , tosa lefta xwsane oi anthrwpoi stis diafhmiseis gia to onoma tous to exoune plhrwsei poly akriva , egw tha elega na valoume oro opote xrhsimopoioune ton oro makedonia na plhrwnoune lefta logo klopywright , kai meta an antexoune as to xrhsimopoieisoune . ahahahahhahaahahahahahahahahhaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αν και σέβομαι ολες τις κριτικες θα ήθελα να σας υποβαλω σε ενα ερωτημα " ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ , ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ,εσυ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ;;"

    ελλην φορολογουμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν και σέβομαι ολες τις κριτικες θα ήθελα να σας υποβαλω σε ενα ερωτημα " ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ , ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ,εσυ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ;;"

    ελλην φορολογουμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ
..............
Α) Να καταγγείλουμε την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, διότι η σκοπιανή πλευρά παραβιάζει κατάφωρα το άρθρο 5,1 (που αναγνωρίζει ότι το όνομα αποτελεί πρόβλημα) και το άρθρο 7,1 (με το οποίο δεσμεύθηκε να μην ασκεί προπαγάνδα αλυτρωτική).
Β) Αποδεσμευμένοι από την Ενδιάμεση Συμφωνία να ασκήσουμε ΒΕΤΟ σε οποιαδήποτε προσπάθεια εντάξεως των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ή στην Ευρ. Ένωση.
Γ) Να μεταφέρουμε το κέντρο βάρους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Να ζητήσουμε από τον Συντονιστή Εξωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε. κ. Χαβιέ Σολάνα να κάνει το ίδιο που έκανε τον Μάρτιο 2002, όταν ανάγκασε την Γιουγκοσλαβία να αλλάξει όνομα. Εν μιά νυκτί το κρατικό όνομα έγινε Σερβία -Μαυροβούνιο με απόφαση της Ε.Ε. και με την δικαιολογία ότι έτσι θα εδραιωθεί καλύτερα η σταθερότητα στην περιοχή. Αφού, λοιπόν, η αλλαγή ονομασίας προβληματικών κρατών αποτελεί δοκιμασμένη πολιτική της Ε.Ε. ας ζητήσουμε να γίνει το ίδιο με τα Σκόπια.
Δ) Να μην παρασυρόμαστε από τις Κασσάνδρες της ηττοπάθειας που ισχυρίζονται ότι αν ασκήσουμε ΒΕΤΟ θα «απομονωθούμε» από φίλους και συμμάχους. Τα ίδια μας έλεγαν και οι οπαδοί του Σχεδίου Ανάν. Τελικά οι Ελληνοκύπριοι είπαν ΟΧΙ, ευτυχώς, και ουδεμία καταστροφή συνέβη. Άλλωστε με πρόσφατες ανακοινώσεις τους η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ εξήγησαν ότι δεν βιάζονται να συζητήσουν την υποψηφιότητα των Σκοπίων.
Ε) Με την αναθεώρηση του Συντάγματός μας να κατοχυρωθούν τα ονόματα των περιφερειών της χώρας μας μεταξύ των οποίων και το όνομα Μακεδονία. Όταν φωνάζουν οι Σκοπιανοί για το συνταγματικό τους όνομα θα απαντούμε ότι και για μας η Μακεδονία είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη.
Στ) Να αναβαθμισθεί και να καταστεί πανελλήνιος ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνος, διότι εκεί βρίσκονται τα κλειδιά της ερμηνείας των σημερινών προβλημάτων.
Ζ) Να θέσουμε θέμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητος στα Σκόπια καθώς και του διωκομένου Ορθοδόξου Αρχιεπισκόπου Αχρίδος Ιωάννη. Πρόκειται για τον εκφραστή της εκκλησιαστικής κανονικότητος, ο οποίος αρνείται τον όρο «Μακεδονική Εκκλησία».
Η) Να ζητήσουμε αντικειμενική απογραφή εθνοτήτων υπό την αιγίδα της Ε.Ε. Να δούμε τελικά πόσοι δηλώνουν Αλβανοί, Τούρκοι, Έλληνες, Σέρβοι, Βούλγαροι και πόσοι απομένουν να λέγονται «Μακεδόνες». Είναι πράγματι πλειοψηφία;
Θ) Να προβάλουμε διεθνώς με τεκμήρια –όπως είναι η σχετική έκδοση της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών- τον αλυτρωτισμό του ψευδομακεδονικού ιδεολογήματος.
Ι) Να διακηρύξουμε ότι έχουμε διάθεση φιλική προς τον ταλαιπωρημένο λαό του σκοπιανού κράτους. Αλλά είμαστε ενοχλημένοι από την διαπίστωση ότι η αύξηση των ελληνικών επενδύσεων αποθράσυνε αντί να αποδυναμώσει τον σκοπιανό εθνικισμό.
Όχι στην σύνθετη ονομασία. Ναι στην αλλαγή πορείας.

(Περίληψη της ομιλίας που παρουσιάσθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 5-11-2007).
http://www.panmacedonian.info/skopiano_holevas.htm

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΣΤΗΝ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Ομιλία Κωνσταντίνου Χολέβα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Απριλίου, ώρα 19.00, στην αίθουσα οδού Αλ. Σβώλου 42
    Θέμα: "Μακεδονικό Ζήτημα:Σύγχρονες εξελίξεις και προοπτικές".
    Οργανωτής: Χριστιανική Φοιτητική Δράση.
    Είσοδος ελεύθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ομιλία Κωνσταντίνου Χολέβα στη Θεσσαλονίκη

    Ομιλία Κωνσταντίνου Χολέβα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Απριλίου, ώρα 19.00, στην αίθουσα οδού Αλ. Σβώλου 42
    Θέμα: "Μακεδονικό Ζήτημα:Σύγχρονες εξελίξεις και προοπτικές".
    Οργανωτής: Χριστιανική Φοιτητική Δράση.
    Είσοδος ελεύθερη.
    http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=617

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για ριξτε μια ματι στο σημερινο πρωτοσελιδο της Ελευθεροτυπιας να δειτε πως παρουσιαζει η αλβανοφυλλαδα το θεμα της σημαιας. Σταθερη στην γραμμη των ισων αποστασεων {χα!] μονο και μονο για να το υποβαθμισει. Αν το ειχαμε κανει εμεις θα τΣΥΡΙΖΕ σαν καραμουζα. Οι φανατικοτεροι υποστηρικτες των σκοπιανων ειναι οι ελληνοφωνοι 'προοδευτικοι' κρυβονται εκει μεσα ΙΟΣκαιcia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό "του "Έ λ λ η ν φορολογούμενου", διορθώστε το! Εκτός κι αν είναι ...Σλαβομακεδονική διάλεκτος, οπότε, πάσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεδομένης της συγνώμης από την γειτονική χώρα για τη σημαία, δε βλέπω το λόγο για το συγκεκριμένο ποστ. Αυτή τη στιγμή οι υπαίτιοι έχουν διασυρθεί και η χώρα τους πληρώνει ακριβό αντίτιμο για αυτήν την προβοκάτσια. Θέλετε και η δικιά μας χώρα να υποστεί το ίδιο;

    ΝΤΡΟΠΗ! Σκεφτείτε πως στα Σκόπια υπήρξε κόσμος που από ευθιξία κατέβασε αυτές τις υβριστικές αφίσες, και πράξτε ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share