Συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Ήπειρο. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Ήπειρο.

Με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που είχε μισθώσει από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, Έλληνας παρέλαβε από τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή Θεσπρωτίας 28 Αλβανούς λαθρομετανάστες, από τους οποίους εισέπραξε σημαντικό χρηματικό ποσό, προκειμένου να τους μεταφέρει στην Αθήνα.
Στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της πόλης που έκαναν ελέγχους για ναρκωτικά, σταμάτησαν το τροχόσπιτο, το οποίο είχαν θεωρήσει ύποπτο και το παρακολουθούσαν από περιοχή κοντά στα σύνορα. Ο οδηγός και οι λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
Εξάλλου, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 46 λαθρομετανάστες σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Αλβανία μέσω Κακαβιάς.

5 σχόλια:

  1. exei akoma alvanaria pou katevainoun lathraia???
    afou opoios thelei mpainei kanonika ap ta synora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περα απο το φαιδρον της ..επαναπροωθησης, δηλαδη μια τζαμπα βολτουλα για να ξαναδουν την μαμα τους στα τιρανα, η ουσια βρισκεται στην πληρη ατιμωρησια των ελληνων διακινητων. Δεν υπαρχει νεαρη αλβανη στις υπο κατοχην πολλων περιοχων της Αθηνας κλπ. που να μην εχει κανα δυο παιδια στο [τζαμπα] σχολειο, να μην σερνει ενα καροτσακι και να μην ειναι ..εγκυος. Εδω διαβασα σε ηλεκτρονικη εκδοση νησιωτικης εφημεριδας αρθρακι οπου τοπικος ΣΥΝωστισμικος 'δημοσιογραφος' πανηγυριζε κυριολεκτικα για το οτι σε ενα χωριο τα αλβανακια ..επιτελους ξεπερασαν σε αριθμο τα ελληνακια! Τι συζηταμε τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά πολύ μπρατσάτοι δεν είναι για λαθραίοι(πειναλέοι);;;.
    Μήπως λέω μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;;
    Γιατί τις τελευταίες μέρες ρίξανε κάτι άδειες σμπαριές στα κανάλια για τσάμηδες και τσαμουριές......
    Κάτι τρέχει......
    Όσο για την έκρηξη στη μπαρουταποθήκη στα Τίρανα μάλλον επενέβη η ΝΕΜΕΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share