To σημείο"8" της πρότασης Νίμιτς.(1o email) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

To σημείο"8" της πρότασης Νίμιτς.(1o email)

E-mail από eli.

"Το σημείο οχτώ της πρότασης Νίμιτς λέει το εξής:
8. Κανένα κράτος δεν θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα, πολιτικά είτε εμπορικά, στα ονόματα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» μόνο του.
Επιπτώσεις στην Ελλάδα. Υποχρεωνόμαστε να αλλάξουμε τα ονόματα (τουλάχιστον) στους εξής φορείς και προϊόντα:
*Πανεπιστήμιο Μακεδονία
*Αερολιμένας Μακεδονία
*Λιμάνι Θεσσαλονίκης Μακεδονία
*Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
*Μακεδονία Παλάς
*Μακεδονικός (αθλητικός σύλλογος)
κοκ"

21 σχόλια:

  1. και το μακεδονικο χαλβα..?ε αυτο παραπαει.ντου στα σκοπια σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και το μακεδονικο χαλβα..?ε αυτο παραπαει.ντου στα σκοπια σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ;
    "PATAGONIA KSAKOUSTH TOY ALEXANTRO H XWRA";;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως το σημείο 8 δεν προϋποθέτει όλες αυτές τις αλλαγές. Σημαίνει όμως πως και οι γείτονες μπορούν να έχουν αντίστοιχους οργανισμούς με τον όρο "Μακεδονικός" χωρίς να μπορούμε να φέρουμε καμία αντίρρηση.

    Το απόλυτο μπάχαλο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαιτόυμε εδώ και τωρα να αλλαξει ο Νιμιτς το όνομα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτρέψτε μου να κάνω μια παρατήρηση για κάτι που διαπίστωσα πρόσφατα.

    Θυμάστε στο σχολείο στα θρησκευτικά, το εβραικό παραμύθι που μας μάθαιναν για έναν βασιλια τον Σολωμόντα και την περιβόητη σοφία του; Δύο γυναίκες λοιπόν ήρθαν μια μερα σε αυτον διεκδικωντας και οι δυο ένα μωρο που έλεγαν και οι δύο οτι τους ανήκει. Για να διαπιστωσει ο Σολωμοντας λοιπόν ποια το νοιαζεται περισσότερο και ειναι η πραγματική μάνα, πήρε ένα σπαθί και δήθεν πήγε να κόψει το μωρό στα δύο. Η πραγματική μάνα έπεσε επανω του ουρλιάζοντας να το προστατέψει και αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

    Το νόημα το καταλάβατε πιστεύω.

    Ε λοιπόν στο youtube εαν κάνετε μια βόλτα στα υβριστικά για τον Αλεξανδρο βίντεο (ξέρετε, οτι ήταν γκέυ σαν και τα μουτρα τους κλπ κλπ) θα προσέξετε οτι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που θιγονται απο αυτά τα βίντεο και αντιδρουν και απαντάνε και συζητουν με πηγές και επιχειρήματα, είναι ΟΛΟΙ Ελληνες χρήστες! Δεν θα δείτε ουτε έναν ΜΑ ουτε έναν Σκοπιανό να μπαίνει σε μια τέτοια συζήτηση και να υπερασπίζεται τον Αλεξανδρο, και να θίγεται και να τους απαντάει. Ρε ουτε έναν! Μονο Ελληνες πειραζονται πραγματικα και ενοχλουνται και απαντουν στις αγγλοσαξωνικές κακοήθειες. Οι Σκοπιανοι ΟΛΟΙ μπουχός! Δεν θα δειτε ούτε έναν!

    Εαν καταλάβατε τον συσχετισμό με την παραπάνω ιστορία, τα συμπεράσματα όλα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ..... ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑς ΑΥΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η λύση είναι μία,
    σύνορα με την Σερβία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ // Η ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ // ΤΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΗ ΛΑΓΑΝΑ // ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ // « ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ » // ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ – Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ // ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ // ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ // ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ // ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ // ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΣΑΚΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ // ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ // ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ // ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ // ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΡΑΓΙΑΔΩΝ // ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΦΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ // ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΣΟΒΟ // ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ // ΑΝΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ 1.45 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; Η ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΗΣΤΙΚΟΣ Η ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΜΑ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ti na poume tora.gia kati pou einai poulimeno edo kai xronia.mas koroideyoune.oloi na piasoume ta opla.tourkoi,alvanoi kai skopianoi... tremetai!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 9.31: Νομίζω πως η παρατήρησή σου σε συνδυασμό με τον μύθο του Σολωμόντα θα είναι αποστομωτική για τους Σλαυομακεδόνες. Προτείνω να την περάσουμε στην επιθετική γραμή της Ντόρας.

    Α, και ο Αλέξανδρος το έστριβε το πούρο. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο νιμιτσ , οταν πηγε να ζητησει τη γυναικα του σε γαμο , ειπε στον πεθερο του , την καταγωγη του 14 γενιες πριν , ετσι συνηθιζουν οι εβραιοι το θρησκευμα , ενα καθ' ολα σεβαστ εθιμο - η ειρωνια ειανι οτι ενω αυτος τιμα τους προγονους του με αυτον τον τροπο ,προτεινει σε μας να παψουμε να τους θυμοσμαστε και καμια αναφορα σάυτους να μην κανουμε - δεν ξερω αν οι προγονοι του ή οι δικοι μου προγονοι ηταν πιο συμαντικοι αλλα ενα ξερω οτι - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΛΗΘΗ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΑΘΟΣ 5.43
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΕΣ ΚΛΠ? Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ? ΟΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΕΣΑΝ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΑΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ - ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ? ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ? ΠΟΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ? http://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_08/02/2008_258568
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΜΑ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΛΒΑΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ (ΤΑΦΟΙ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ 'ΞΕΝΑ' ?? ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ?

    ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ?

    ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

    ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηρθε η ωρα η Ελλας να ορθωσει το αναστημα της, ηρθε η ωρα να ξεσπασει πια η οργη των Ελληνων για τις ιταμες προκλησεις των ποικιλων -ενθεν κακειθεν- ανθρωποειδων.

    Αμεση διακοπη καθε διαλογου (κατηντησε πια φαιδρος..)

    Βετο παντου , ΝΑΤΟ, ΕΕ ,μπλοκαρισμα στα Ευρωπαικα κονδυλια που λαμβανουν οι γυφτοσκοπιανοι.

    Κλεισιμο και εννοουμε ΚΛΕΙΣΙΜΟ -ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ των συνορων.

    Αμεση αποσυρση Κρατικων εταιρειων απο το ανθυποκρατιδιο αυτο.

    Κηρυξη 'εμπολεμου' καταστασεως με το αθλιο αυτο μορφωμα ,με οτι αυτο συνεπαγεται (δεν απαιτει πολεμικες επιχειρησεις)...

    Σε περιπτωση περαιτερω αμερικανικης τσιριμονιας να καταστει απολυτως σαφες οτι τυχον συνεχιση αναγνωρισεως της ψευδομακεδονιας απο ηπα ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΩΛΥΜΜΑΤΑ - ΒΕΤΟ ΚΛΠ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ... να τους κανουμε να παθουν νευρικο κλονισμο οι βαρβαροι και απολιτιστοι νεοπλουτοι της εποχης μας..

    Εφθασε η ωρα του ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ειναι η μονη γλωσσα που μιλουν τα ανθρωπαρια αυτα , και να ειστε σιγουροι οτι αν το χερι της κυβερνησης και της βουλης ειναι αδυναμο να τον κρατησει ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και θα ξεσπασει με δικαολογημενη οργη τοσο εναντι των εχθρων οσο και εναντι αυτων που με τις συνεχεις υποχωρησεις και αντεθνικους συμβιβασμους μας εχουν οδηγησει μεχρι εδω...

    Οσοι φταινε ΗΡΘΕ η ωρα να πληρωσουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ 'γιναν λαθη στο παρελθον' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα 'χαθηκε πολυ χρονος' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ 'εδω που τωρα ηρθαμε' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..

    Και μην κινδυνολογησει κανεις ότι θα ‘απομονωθει’ η Ελλας..... ειδαμε τι απομονωση εχει η τουρκια που 30 χρονια εχει βετο να μην μπει η Κυπρος στο νατο... ειδαμε τι απομονωση 'τραβα' η ερμη η τουρκια που δεν αναγνωριζει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ της Κυπρου.. και ζηταει και απο επανω την υπογραφη της να μπει και αυτη στην ευρωπη..

    Οχι μονο βετο σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαικη ενωση ΑΛΛΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ακομη και σε ασχετα θεματα) ΤΟΥ ΝΑΤΟ να τρελλαθουνε τα τσογλανια αυτα της διεθνους αλητειας.. να πανικοβληθουν . Τι θα μας κανουν ? ντα ? ας διαλυσουν και το ΝΑΤΟ τοτε αν τολμουν ΓΙΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα ειναι και το τελος αυτου του συνασπισμου.

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ , τωρα θελουμε ΗΓΕΤΗ και ΕΛΛΗΝΑ να αρθει στο υψος των περιστασεων και οχι κανενα ψοφοδεη 'φυτευτο' απο ξενα κεντρα πολιτικαντη... ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ... ηρθε η ωρα της αναμετρησεως..και εδω θα ζυγισθειτε και θα μετρηθειτε και σεις και το κομμα σας αλλα και το παρον πολιτικο συστημα θα ελεγα..

    ΥΓ
    Καποιος να πει στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ότι σε 10 ΧΡΟΝΙΑ κανεις δεν θα τον θυμαται σε αυτό τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.15 οχι οτι έχει σημασία για σένα, αλλά ο Αλεξανδρος δεν ήταν λουγκρα και κατι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενα. Αντιθέτως.

    Δεν είναι όλοι σαν τα μουτρα σου και σαν τα μουτρα των ομοιδεατών σου που επειδή βάζετε την βαρκα στο λιμάνι, θελετε να αποδείξετε οτι ολοι κανουν το ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.
    ΤΑ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

    ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το μονο ονομα που ταιριαζει στους γυφτοσκοπιανους ειναι το :

    ΜΟNKEYDONIA

    χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share