1η)Πορνεία,2α)Ναρκωτικά,3η)..."Ντόπα"! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

1η)Πορνεία,2α)Ναρκωτικά,3η)..."Ντόπα"!

Ο τζίρος της παγκόσμιας βιομηχανίας αναβολικών ξεπερνάει τα 6 δις ευρώ! Ειδικότερα στο διάστημα που προηγείται τηs έναρξη κάθε Ολυμπιάδας, τα έσοδα απο το παράνομο αλισβερίσι χτυπάνε κόκκινο.
Tα αναβολικά, είναι η τρίτη μεγαλύτερη σε έσοδα "παράνομη βιομηχανία", μετά απο εκείνες της πορνείας και των ναρκωτικών...
Το 2004,στις 14 Οκτωμβρίου συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοουλίου στις Βρυξέλλες, το θέμα του Ντόπινγκ. Τότε με δήλωσή της η αρμόδια Επίτροπος για θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού Viviane Reding τόνισε ότι το θέμα του Ντόπινγκ "δεν αφορά μόνο στον αθλητισμό αλλά είναι ζήτημα δημόσιας υγείας". Κατά την Επίτροπο," παρά το γεγονός ότι ο αθλητισμός δεν εμπίπτει στην κοινοτική αρμοδιότητα, την τελευταία πενταετία η Κομισιόν έχει ασχοληθεί με το θέμα με στόχο την πρόληψη, πληροφόρηση, υποστήριξη και συνεργασία αλλά και την προώθηση σχετικών επιστημονικών μελετών και προγραμμάτων. "
Ο εφιάλτης του ντόπινγκ πάντα υπήρχε πάνω από το άθλημα των δυνατών, την άρση βαρών. Τις περισσότερες φορές σαν έρπουσα φημολογία.. Αλλες με γεγονότα. Η είδηση ότι ο Λεωνίδας Σαμπάνης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποτέλεσε ένα πρώτο πλήγμα. Το καίριο ήρθε προχθές. Το άθλημα βρίσκεται στην «ώρα μηδέν».
Οι άνθρωποι της άρσης βαρών υποστηρίζουν κάθε φορά ότι διενεργούνται πολλοί έλεγχοι κάθε χρονιά. Οτι κάθε αθλητής της εθνικής ομάδας έχει περάσει από τον ΕΣΚΑΝ και τη WADA τουλάχιστον 10 ελέγχους!
Ο αιφνίδιος έλεγχος της WADA στις 7 Μαρτίου βρήκε την ελληνική ομάδα στην αίθουσα άρσης βαρών του Αγίου Κοσμά.. Ολα τα μέλη της Εθνικής έδωσαν δείγμα και οι τρεις «καθαροί» από τους 14 ήταν οι αθλητές που λόγω τραυματισμού δεν ακολουθούσαν το προπονητικό πρόγραμμα. Το αυτονόητο ερώτημα είναι πώς ξέφυγε η κατάσταση. Σε αυτό κανένας δεν έχει επαρκή απάντηση.


πληροφορίες "Θέμα"."ε.τ."

20 σχόλια:

  1. Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών δήλωσε δημόσια ότι όλη η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είχε περάσει από ντόπιγκ κοντρόλ και είχαν βρεθεί ΟΛΟΙ καθαροί .
    Είναι μια πολύ παλιά υπόθεση πριν να κερδίσουμε τα πολλά χρυσά μετάλια στους μετέπειτα Ολυμπιακούς αγώνες .
    Όπως συμβαίνει κάθε φορά τα σκατο-κάναλα για λόγους τηλεθέασης – AGB ,βγάζουν όσους μαλάκες μπορούν ,για να μας βρωμίζουν με τις κουράδες τους .
    Το κακό είναι ότι καθημερινά όλο και καινούργιες ‘’ουσίες’’ βγάζουν στην κυκλοφορία διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες και το τοπίο σήμερα είναι πολύ θολό σχετικά με το ποιές ‘’ουσίες’’ επιτρέπονται και ποιές απαγορεύονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε οι Ανατολικογερμανοί στη χρυσή δεκαετία του αθλητισμού τους (1975 - 1985) δεν υπήρξαν τόσο πλεονέκτες που να θέλουν να είναι και 1οι στην Ευρώπη στο ποδόσαφιρο και 1οι στην Ευρώπη στο μπάσκετ και 2οι στον κόσμο στο μπάσκετ (και να το θεωρούν αποτυχία που δεν ήλθαν και εκεί 1οι) και στα σπριντ να έχουν ένα δικό τους μπροστά από όλη τη “μαύρη δύναμη” στο Σϊδνεϋ και στο τριπλούν γυναικών να έχουν 2 στις 3 πρώτες θέσεις στο παγκόσμιο κύπελλο. Το επίσημο κράτος έπεσε από τα σύννεφα πάλι... Θα βρεθεί κάποιος μη κομματικός δικαστής (αν υπάρχει) που να τους χώσει όλους φυλακή; Μάλλον πάλι θα φταίνε οι ασύμμετρες απειλές και η υπόθεση θα μπει στο αρχείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίπρας: "Το μεγαλύτερο σοκ από την υπόθεση είναι ότι το ντόπινγκ δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό των μεγάλων επιδόσεων, αλλά και παιδιά 12 ή 13 ετών που βγαίνουν τώρα στον αθλητισμό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ όλοι είναι αναστατωμένοι και συζητούν το θέμα που προέκυψε με τις κατηγορές για ντόπιγκ στην άρση βαρών η ΕΡΤ (Εκπαιδευτική) παρουσιάζει, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ταινία-''προβολή'' της Αρσης Βαρών.
    Μήπως θα ήταν καλύτερα να το αποφύγουν τουλάχιστον για σήμερα-αύριο, και μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, άν βέβαια παρακολουθούν το πρόγραμμα τα διευθυντικά στελέχη ή αυτό τρέχει με ''αυτόματο πιλότο". Και βέβαια, μακάρι αυτή η ιστορία να αποδειχθεί ένα κακό όνειρο, και για την άρση βαρών και για το σύνολο του αθλητισμού, αλλά και για όλους μας που τόσο μας πίκρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ όλοι είναι αναστατωμένοι και συζητούν το θέμα που προέκυψε με τις κατηγορές για ντόπιγκ στην άρση βαρών η ΕΡΤ (Εκπαιδευτική) παρουσιάζει, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ταινία-''προβολή'' της Αρσης Βαρών.
    Μήπως θα ήταν καλύτερα να το αποφύγουν τουλάχιστον για σήμερα-αύριο, και μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, άν βέβαια παρακολουθούν το πρόγραμμα τα διευθυντικά στελέχη ή αυτό τρέχει με ''αυτόματο πιλότο". Και βέβαια, μακάρι αυτή η ιστορία να αποδειχθεί ένα κακό όνειρο, και για την άρση βαρών και για το σύνολο του αθλητισμού, αλλά και για όλους μας που τόσο μας πίκρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EINAI POLLA TA LEFTA..ARH..PAOK...AEK..PAO..KLP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI POLLA TA LEFTA..ARH..PAOK...AEK..PAO..KLP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EINAI POLLA TA LEFTA..ARH..PAOK...AEK..PAO..KLP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α ρε γλυκιά μου πατρίδα που σε φτάσανε...

    να διαπραγματεύεσαι το όνομα μιας από τις επικράτειές σου....

    ρε μαλακισμένα εγώ προτιμώ να πεθάνω παρά να μου κλέψουν το όνομα μιας περιοχής Ελλήνων.


    αυτά.



    [salonikιώτες σας παρακαλώ να μην το κόψετε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αποψη μου ειναι ....free όλα και οποιος θελει ας πεθάνει ....αρκει να το ξερει και να ειναι επιλογη του . Απο τη στιγμή που οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι σαν τις αρένες της ρώμης λογικα οι 3ς 1οι ντοπάρονται ... αν κάναμε τους CleanOlympicGames kai toys DOPE_OLYMPIC_GAMES τα δευτερα στάδια θα ήταν γεματα και τα 1α σχοδόν άδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη ξεχνάμε ότι φταίει πολύ η τηλεόραση για την εξάπλωση της ντόπας στην κοινωνία. Ο αθλητισμός ως θέαμα μέσα απ' το κουτί όπου βλέπεις τη ζωή να περνά σα θέαμα. Η ιδεολογία του πρωταθλητισμού που προωθούν τα διάφορα λούμπεν "επαγγελματίες" του χώρου, οι παράγοντες των "σπορ" και οι αθλητικογράφοι, είναι μιλιταριστική. Ευνοεί τον ξέσαλο ανταγωνισμό σε συνθήκες πολέμου... Η ρίζα του κακού βρίσκεται στην επαγγελματοποίηση των αθλημάτων και στην αποδοχή του σταρ σύστεμ με κριτές την Αληταρχία που έχουν "ιδιόκτητες" εγκαταστάσεις, ομάδες και αθλητές.
    Εξάλλου, από καιρό τώρα δεν ντοπάρονται μόνο οι αθλητές. Η ανάπτυξη της ντόπας στον αθλητισμό συνέπεσε με την εξάπλωση των ναρκωτικών στην κοινωνία μετά την καταστολή των κινημάτων των δεκαετιών 60-70 και την ολοκληρωτική κυριαρχια του σόου μπιζ στα νεανικά σκιρτήματα. Οταν ολόκληρος ο τομέας αναψυχής και αθλητισμού των ανθρώπινων δραστηριοτήτων φυλακίσθηκε από τις πολυεθνικές.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όλους και για όλα μίλησε ο πρωην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ALEKSANDAR ILIC, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε σήμερα το απόγευμα.
    O Aleksadar Ilic αγωνίστηκε για πάνω από 12 χρόνια σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μπριζ, η Αντερλεχτ, η βιτεσε, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Πανηλειακο, ταυτόχρονα αγωνίστηκε σε πάνω από 60 παιχνίδια στο Τσαμπιονς λινκ και το κύπελο Ουεφα

    http://neoinileias.blogspot.com/


    Η συνέντευξη ILIC στο blog δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τη λάθος κατεύθυνση που είναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "8.11
    η αποψη μου ειναι ....free όλα και οποιος θελει ας πεθάνει ....αρκει να το ξερει και να ειναι επιλογη του . Απο τη στιγμή που οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι σαν τις αρένες της ρώμης λογικα οι 3ς 1οι ντοπάρονται ... αν κάναμε τους CleanOlympicGames kai toys DOPE_OLYMPIC_GAMES τα δευτερα στάδια θα ήταν γεματα και τα 1α σχοδόν άδεια"

    MAZI ΣΟΥ ΦΙΛΕ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ.ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 100 ΣΕ 5"?ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΟΠΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΟΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νέο Ανθελληνικό Παραλήρημα!


    Πρύτανης γερμανικού πανεπιστημίου εξαπολύει υβριστικά σχόλια απέναντι στην Ελλάδα!!!

    Ο πρύτανης της Ευρωπαικής Ακαδημίας του Βερολίνου (Europäische Akademie Berlin) Prof. Dr. Eckart D. Stratenschulte, δημοσίευσε ένα σαθρό και άκρας ανθελληνικό άρθρο στην έγκυρη γερμανική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας Frankfurter Rundschau. Στο κειμένο του μας περιγράφει μεταξύ άλλον ως:

    Ηλίθιους, Εκβιαστές, Ανιστόρητους, Χαζούς, Αλλόκοτους, Πολεμοχαρής, Ταραχοποιούς

    και το χειρότερο από όλα έρχεται ακόμη!

    Μας προτείνη να αλλάξουμε το όνομα της πατρίδας μας από Ελλάδα σε:

    Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Ελλάδας

    Όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια, από ένα υποτίθεται «διανοούμενο» που διδάσκει πολιτικές επιστημές σε αυτή την Ακαδημία και δίνει γνώσεις σε νέους ανθρώπους!

    Εδώ η ηλεκτρονική διεύθυνση του:

    E-Mail: eds@eab-berlin.de

    Παρακαλώ, θάψτε τον στα μηνύματα!!!


    (Πηγές):

    http://www.makedons.de/griechisch_antihellenismus.html

    http://www.eab-berlin.de/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν ειναι ασυγχωρητο , ουτε λαθος το γεγονος οτι παιρνουν διαφορα χαπια - βιταμινες και αλλα τετοια παπαρια ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

    το λαθος ειναι οτι τους πιασανε ΓΚΕ-ΓΚΕ

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.31
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 08.12

    Θα το μεταφράσω στα ελληνικά και θα το αναρτήσω τις επόμενες ημέρες!

    Χαιρετισμούς από την Γερμανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 08.12

    Βρήκα μια μετάφραση στο εξής Site:

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ έχω να πω δύο πράγματα που είναι απλά και δυστυχώς αληθινά.Όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τον αθλητισμό τα ξέρουν.Τα αναβολικά είναι μια παλιά ιστορία στον αθλητισμό και περιλαμβάνει και τους μικρούς συλλόγους και τα μη δημοφιλή αθλήματα, κυρίως ατομικά. Οι προπονητές προκειμένου να εμφανίσουν επιτυχίες και να πάρουν επιδοτήσεις και μπόνους "βοηθούν" την απόδοση των αθλητών που έχουν ξεχωρίσει. Τα βλέπουμε σε αθλητές στοιβου κι αλλού. Πάντα τα βοηθήματα δίδονται πολύ προσεκτικά.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο στίβος της Αμερικής εθεωρείτο πολύ προοδευτικός, στο μέτρο που χρησιμοποιούσε φάρμακα, τα οποία...προηγούνταν της γνώσεως των ελεγκτών και δεν μπορούσαν να ανιχνευτούν ως απαγορευένα. Κάθε φορά που μια ουσία έμπαινε στα απαγορευμένα, η ομάδα αυτή (όπως κι πολλές άλλες) είχε ήδη προχωρήσει σε νέες ουσίες που δεν υπάγονταν στα απαγορευμένα. Δυστυχώς όπως είπα, η χρήση διαφόρων ουσιών, γίνεται και σε συλλόγους μικρούς (της γειτονιάς)με αθλήματα όχι πολύ διαδεδομένα.Μπορεί οι ουσίες αυτές να μην είναι πολύ επικίνδυνες, ή να μην είναι απαγορευμένες, αλλά εξακολουθούν νά είναι ουσίες χημικές που παίρνουν παιδάκια, τη στιγμή που υποτίθεται ότι αθλούνται για σώμα υγιές!Τι σώμα υγιές όταν παίρνεις ακόμη και πρωτεΐνες ή αμινοξέα ή καρνιτίνες, όταν όλα αυτά είναι σε χημική μορφή και σε παρασκευάσματα μη ελεγμένα, που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια της γειτονιάς?Διότι, για ποιο λόγο μας σοκάρει η είδηση των αθλητλων μας της άρσης (αν είναι αληθινή)όταν τα παιδιά σε όλα τα γυμναστήρια της γειτονιάς παίρνουν αβέρτα χημικά σκευάσματα; Αντίστοιχα, στις μεγάλες ομάδες και στους μεγάλους αγώνες (όπου παίζονται πολλά λεφτά), τα χημικά ειναι πιο διαδεδομένα και πιο επιακτική η ανάγκη χρήσης τους, δυστυχώς.Πάει η εποχή με βραβειο τον γόρτινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η μεγιστη ντροπη είναι το δηθεν γράμμα απο τη κινέζικη εταιρία συμπληροματων που δικεολογιτε για το λαθος της. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΝΤΟΠΑ. Βεβαια όλες αυτες οι γελίες δικαιολογιες-μπούρδες δεν πρόκειται ούτε να τολμησουν να τις υσχιριστουν σε διεθνες επιπεδο. ΟΜΩΣ οι μπούρδες αυτες με τη κατάληλη προοθιση σμπροξιμο απο τα ΜΜΕ θα περιφρουρίσουν τη διατηρηση και διαιωνιση των κεκτημενων όλων αυτων των αθληταράδων (ή μήπως δύστηχων πεινασμένων και ταλαίπορων παλινοστούντων , δηθεν ομογενών που για ένα κομάτι ψωμί είναι διαθετιμένοι οχί μόνο κρεατίνες με το κουβά για πρωινο να τρώνε αλλα και "σουτάκια" αβέρτα να βαράνε τις αναβόλες και τα στερεοιδη ο ενάς στο κωλαράκι του άλλου στα ντουζ !!) δουλίτσα στο δημόσιο (μισθο εφόρου ζωης χωρίς καμία υποχρέωση απεναντι στην εκάστοτε υπηρεσία τους = ΦΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , τσίτα ειμαστε εδω στην ελλάδα απο τέτοιες εξου και το ψωμι κοστίζει διπλάσια αποτι στην ΑΓΓΛΙΑ) προπονιτες εξοδα κτλ απο τον προυπολογισμό των ΖΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ελλήνων με τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και την ποιότητα ζωής ΩΣΤΕ να τους πέρνει να κυνηγάνε την ματαιοδοξη προβολή της μικρουλας αυτης πατρίδας. Τι καλη προβολή!! Τωρα πια εκτός απο τη χώρα που γένησε τη πουστιά θα γείνουμε γνωστοι και ως η χώρα της ντόπας(οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτη εχουν τη στιχιωδη εθεσθησια οταν τους ξεμπροστιάζουν να αποχωρουν με τα μάτια κάτω , ενώ οι δικοί μας ελληναράδες προκοιμένου να μη χάσουν αυτοι και οι συνεργάτες τους τα ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΣ σκαρφιζονται καραγκιοζιλικια περι λαθων , κινέζων κτλ.
    ΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΕΞΩ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΝΟΥ /ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share