Για τους "προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Για τους "προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"..

Email από Eλλην Φορολογούμενο
el******@yahoo.gr

"Εντέλει το μόνο κράτος που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα στον πλανήτη είναι τα εξής δυο , η ΗΠΑ και το Ισραήλ . Όλα τα υπόλοιπα είναι υπόλογα , στους παρακάτω « διεθνείς οργανισμούς » ( εισαγωγικά ) :
Human rights watch
Ευρωκοινοβούλιο
Ευρωπαϊκό δικαστήριο
Ηνωμένα έθνη
Διεθνές δικαστήριο
Και άλλα πολλά ΜΚΟ – Είναι να απορεί κανείς -
ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ


Φέτος ενώ σε όλο τον πλανήτη έχουμε πληθώρα συγκρούσεων και κατάφορη παραβίαση κάθε διεθνούς συνθήκης …. Έχουμε και ένα συνωστισμό ( να τον πω ) από υποψήφιους για το ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης* …
137 υποψήφιοι ΖΩΗ ΝΑ ΧΟΥΝ
*(ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡ(ω)ΝΗ(α)Σ , θα έπρεπε να το πουν μια και ήδη κάτοχοι του είναι οι κ.κ Henry . A. Kissinger !!! – Jimy Carter!! , Al Gor! & Koffe Anan!!)"

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ :που προστατεύει, κηδεμόνας | υπερασπιστής, προασπιστής | αρωγός: προστάτης των γραμμάτων και των τεχνών | προαγωγός, νταβατζής: προστάτης γυναικών | (αργκό) αυτός που εκβιαστικά και επ' αμοιβή προσφέρει φροντίδα ή υποστήριξη σε κάποιον, που πουλάει προστασία | ο προστάτης, (ιατρ.) αδένας προσαρτημένος στο γεννητικό σύστημα του άνδρα
    (ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To thema twn meionothtwn einai poly sovaro.otan ksypnsetai tha einai arga.
    oloi oi mousoulmanoi ths thrakhs oneireuontai na ginoun kossovo.
    h apatheia ths ellhnikhs politeias sto thema auto einai sigoura ypopth.

    nikos.xanthi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο θείος του Κωστάκη, Κωσταντίνος Α' Καραμανλής καθιέρωνε το εσωτερικό σύνορο μίλαγε κανείς; Τότε ουσιαστικά αναιρέθηκε η πολιτική του Βενιζέλου, ο οποίος σοφότατα είχε εποικίσει την περιοχή, όπως και την Μακεδονία με Μικρασιάτες και Πόντιους πρόσφυγες. Έκτοτε λοιπόν δημιουργήθηκε το θέμα, το οποίο πήγε να σώσει το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που τώρα είναι αρκετά, αν όχι και πολύ αργά. Γιατί το '70 οι Πομάκοι δεν δήλωναν κατά πλειοψηφία Τούρκοι, ενώ τώρα αυτό έχει αλλάξει. Κοινώς να χαιρόμαστε την διπλωματία που ακολουθούμε, άσσοι στα αυτογκόλ ήμαστε και θα είμαστε.

    Το ότι το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή είναι μια μικρογραφία της αμερικάνικης πρεσβείας ως προς τα κάγκελα και τις κάμερες, δεν το έκαναν ακριβώς μόνοι τους οι Τούρκοι άλλωστε.

    Όσο υπάρχουν μουσουλμάνοι που ψωνίζουν μόνο από μουσουλμάνους, άλλοι τόσοι Έλληνες υπάρχουν που ψωνίζουν μόνο από Έλληνες.

    Όσο δε για την κίνηση ματ υποτίθεται στο Μακεδονικό - αν τελικά υφίσταται το περίφημα Σχέδιο Β - είναι τρελό παιχνίδι με τη φωτιά. Δηλαδή διπλωματία, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που η Ελλάδα ήταν σε θέση ισχύος, με την πλάτη στον τοίχο. Με όλες τις χώρες να αποκαλούν την ΠΓΔΜ Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DYSTYXWS O PLANHTHS KYVERNATAI APO AXRHSTOYS KARAGIOZHDES.
    ANTISTASH SE OLA.


    P.S.ALLO ENA POLY KALO AP TON FOROLOGOYMENO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και πολλές φορές συμφωνώ με πολλά σχόλια, πού δείχνουν οτι κατανοήσαμε πια τί συμβαίνει με τα Σκόπια και άλλα σημαντικά προβλήματα, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ αναφορά για την Ευρώπη και τα όργανά της. Έχουμε όλα τα στοιχεία εκείνα πού μας οδηγούν και μας ξαναθυμίζουν τούς άθλιους Ευρωπαίους πού γνώρισαν οι πρόγονοί μας. Πού έχει φρακάρει πάλι η σκέψη μας; Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ακουστούν φωνές εναντίον αυτών των καραγκιόζηδων; Από Παρίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οντως ο ρολος των ευρωπαιων ειναι πολυ βρωμικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share