Αλβανικός "εμφύλιος"στα Σκόπια εν όψει εκλογών.Απόπειρα δολοφονίας του Αλί Αχμέτι κοντά στο Τέτοβο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Αλβανικός "εμφύλιος"στα Σκόπια εν όψει εκλογών.Απόπειρα δολοφονίας του Αλί Αχμέτι κοντά στο Τέτοβο!

Πυροβολισμούς δέχτηκε η πομπή αυτοκινήτων στην οποία βρισκόταν ο Αλί Αχμέτι ώτο), ο οποίος ηγείται του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ, DUI.
Το επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, κατά την επίσκεψη του Αλί Αχμέτι στο χωριό Ράκοβετς, κοντά στο Τέτοβο.Ο Αλί Αχμέτι σε δηλώσεις του πριν από λίγο, έκανε λόγο για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και συμπλήρωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η αστυνομία καθώς και εκπρόσωποι της Διεθνούς Κοινότητας, γνωρίζουν τους δράστες.Σύμφωνα με τον κ. Αχμέτι, από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε ένα παιδί. Στελέχη του DUI ανέφεραν ότι τη στιγμή που εισήλθε η πομπή του Αλί Αχμέτι στο χωριό Ράκοβετς, για να παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 1ης Ιουνίου, ακούστηκαν πυροβολισμοί από διάφορα σημεία. Για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη του DUI, η συγκέντρωση διεκόπη και ο Αλί Αχμέτι επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της πομπής. Τότε, ερρίφθησαν ριπές από αυτόματα όπλα κατά των οχημάτων της πομπής.Από τους πυροβολισμούς, ο Αλί Αχμέτι δεν έπαθε τίποτε.Από την αστυνομία ανέφεραν ότι για την ώρα δεν είναι σε θέση ούτε να διαψεύσουν ούτε να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς αυτούς του Αλί Αχμέτι και του DUI.
Από χθες, 11 Μαΐου, που ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία στην ΠΓΔΜ, τουλάχιστον 6 εκλογικά γραφεία που DUI στο Τέτοβο και στην ευρύτερη περιοχή, αποτέλεσαν στόχο ενόπλων επιθέσεων, από αγνώστους.Το κόμμα του Αλί Αχμέτι κατήγγειλε ότι πίσω από τις επιθέσεις αυτές βρίσκεται το αντίπαλο «Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανών» (DPA) του Μέντουχ Θάτσι, ενώ επέρριψε ευθύνες και στο υπουργείο Εσωτερικών της ΠΓΔΜ (στο οποίο υπάγεται η αστυνομία). Το κόμμα του Θάτσι πάντως,καθώς και η αστυνομία απέρριψαν τις κατηγορίες του κόμματος του Αλί Αχμέτι.

11 σχόλια:

  1. M'aresei pou kapoioi sthn Ellada perimenoun ap'tous alvanous twn skopiwn na vgaloun ta kastana ap th fwtia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


    ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΑ.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΒΛΑΚΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sigoura provokatsia tou Grouefski kai ths pareas tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος. Ο Αχμέτι, προνομιακός συνομιλητής της Ντόρας, είναι εξτρεμιστικό και μαφιόζικο στοιχείο σαν και αυτούς που έκαναν εμπόριο ανθρώπινων οργάνων από Σέρβους αιχμαλώτους στο Κόσοβο.

    Μην χαίρεστε και πολύ με αυτά που γίνονται εκεί, ε; Η κρίση και οι αναδιανομές των συνόρων έρχονται όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα.
    Μην νομίσετε ότι το πρόβλημα με το όνομα θα λυθεί άμα ξεσηκωθούνε οι Αλβανοί εκεί. Αν βγούνε οι Ουτσεκάδες και οι Βεμερόδες εκεί με τα καλάσνικοφ στους δρόμους τα πράματα θα γίνουν πολύ χειροτερα για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...

    η πρεσβεια της χωρας των υπολοιπων των εθνων (ηπα) ειναι στους δρομους για να μαζεψουν τα ασυμαζευτα...

    ΓΚΡΟΥΑ ΓΚΡΟΥΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 30 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΕΚΛΟΓΕΣ΄ΣΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑ..

    μαλλον οι 30 ημερες που αλλαξαν τον χαρτη θα λενε τα μελλοντικα 'επικαιρα' ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαλάκες αλβανοί, ενωθείτε και διαλύστε το κρατίδιο. αφήστε τα μαφιόζικα για μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share