Το γραφείο του Κυριάκου.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Το γραφείο του Κυριάκου..

Από "Έλλην Φορολογούμενο".

"Των φρονίμων τα παιδιά..
Ακόμα και αν μας κάνουν τσιριτσάντζουλες οι Γερμανοί με τον ΟΤΕ,ΤΩΡΑ ο Κυριάκος είναι σε θέση με τον εξοπλισμό του,από το γραφείο του,να στηρίξει τις επικοινωνίες της χώρας , άψογα !!!
..και όλα αυτά μόνο με 143000 ευρώ πληρωμένες με τον ιδρώτα του ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!"

8 σχόλια:

  1. Γιατί να μην κατονομασθεί επίσημα η Ζήμενς χορηγός του κυρίου Κυριάκου. Οπως και άλλων "αστέρων" της πολιτικής σκηνής.
    Γιατί να μην ανακηρυχθεί η ελεύθερη χορηγία από μεγάλες εταιρείες σε πολιτικούς.
    Γιατί να μην είναι παρούσες στην τελική στις δημόσιες εμφανίσεις τους, λόγους, συγκεντρώσεις, διαλέξεις κλπ, οι πολυεθνικές, ξένες και ντόπιες να δίνουν το χρώμα τους. Οπως στις ΗΠΑ.
    Φαίνεται το θέμα των πολιτικών σκανδάλων, "σκανδάλων" για τους πολιτικούς και τους χορηγούς τους να έχει βαθύτερες ριζες, προς το παρόν ανομολόγητες. Συναρτάται με την ουσία του πολιτεύματος, τα εισαγωγικά στη "δημοκρατία", την κατεύθυνση στους θεσμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KYRR-KYR-KYRRRR-KYRRRRRRRRR-KYRIAKOS
    THE BEST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΑΦΕΙΟ !!!!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια εναν απλο υπολογιστη με οθονη TFT 19.000 ιντσών να πάρει ο ανθρωπος μια 100αρα χιλιαρικα θα δωσει..
    ολα τα sic γραφεια εχουν οθονες των 19.000 ιντσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια εναν απλο υπολογιστη με οθονη TFT 19.000 ιντσών να πάρει ο ανθρωπος μια 100αρα χιλιαρικα θα δωσει..
    ολα τα sic γραφεια εχουν οθονες των 19.000 ιντσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EGW POY SPOYDAZW 5 XRONIA XHM.MHXANIKOS KAI DEN EXW 1500 EYRW NA PARW ENA PC,KAI POY STO KATW KATW EINAI KAI ANAGKAIO,POY NA APEYTHNTW????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και καλι τοσοι δημοσιογραφοι , κανεις δεν ρωτησε τισκατα θα κανει τοσο ακριβοι εξοπλισμο , και στο φιναλε τον ειδε κανεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρώτο τετρασέλιδο παραστατικό με την «πώληση» ηλεκτρονικών συσκευών, συνολικής αξίας 24. 537 ευρώ στον κ. Κυρ. Μητσοτάκη, εκδόθηκε από Siemens στις 22 Ιουνίου 2007. Το τιμολόγιο αφορούσε την παράδοση περισσοτέρων των 200 συσκευών όπως σκάνερ, εκτυπωτές, τροφοδοτικά, ειδικά λογισμικά, κάρτες σύνδεσης και άλλα. Συναλλαγή εξίσου μεγάλου ύψους - 24.502 ευρώ- πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2007 όπου και πάλι δόθηκαν 200 συσκευές που αφορούσαν παρόμοιο εξοπλισμό γραφείου. Επιπλέον στις 18 Ιουλίου 2007 και στις 24 Σεπτεμβρίου 2007 καταβλήθηκαν συνολικά περίπου 18.300 ευρώ για παρόμοιες συσκευές και για τηλεφωνικά δίκτυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share