Όσοι δωρητές για το Κόσοβο...προσέλθετε! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Όσοι δωρητές για το Κόσοβο...προσέλθετε!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διοργανώσει στις 11 Ιουλίου στις Βρυξέλλες διάσκεψη δωρητών που θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη του Κοσόβου, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Αυτή η διάσκεψη δωρητών προετοιμάζεται εδώ και πολλούς μήνες ώστε να στηριχθεί το Κόσοβο, το οποίο κήρυξε την ανεξαρτησία του στις 17 Φεβρουαρίου. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη προβλέψει τη χορήγηση 395,1 εκατομμυρίων ευρώ στο Κόσοβο για την περίοδο 2007-2011 και ενδεχομένως επιπρόσθετων 200 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη "ειδικών κοινωνικο-οικονομικών αναγκών" που συνδέονται με τη δημιουργία του νέου κράτους.
Από το 1999 που ο ΟΗΕ ανέλαβε τη διοίκηση της σερβικής αυτής επαρχίας, οι Βρυξέλλες έχουν χορηγήσει 1,8 δισεκατομμύριο ευρώ σε βοήθεια στο Κόσοβο, η οικονομία του οποίου εξακολουθεί να πλήττεται από τη διαφθορά και την ανεργία, η οποία ανέρχεται σε περισσότερο από 40%..

3 σχόλια:

  1. ti na tous kanoun tous dorites.afou exoun to afganistan kai tin elada pou frontizoun.a kai ta strata natoamerikanika pou epimelountai tis sigomidis ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο George Soros θα μεριμνήσει γι' αυτό.
    Δεν χρειάζεται να πάει άλλος...

    Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI ATYXOI ΠOY TAXEI TINAΞEI O ESCOBAR.G AΠO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share