Ο ξεσηκωμός της Ευρώπης κατά της ακρίβειας και..η Ελλάδα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Ο ξεσηκωμός της Ευρώπης κατά της ακρίβειας και..η Ελλάδα.

Email από greekalert.com .

"Στην Ευρώπη έχουν ξεσηκωθεί όλοι και όσο πάει και γίνονται εντονότερες οι αντιδράσεις εναντίον της ακριβείας που επικρατεί αλλά και της ακρίβειας που έντεχνα μας περνάνε πως έρχεται!
Στην Ελλάδα γιατί δεν κουνιέται φύλλο; γιατί οι μόνες φωνές είναι οι απαντήσεις των πολιτών στα τηλεπαράθυρα;γιατί οι αντιδράσεις είναι μεμονωμένες και σχεδόν ανύπαρκτες;Μήπως γιατί έχουν βάλει το χεράκι τους τα κόμματα και οι υποτελείς τους τα προηγούμενα χρόνια;Μήπως γιατί έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μην υπάρχει καν βάση για καταναλωτική συνείδηση;μήπως γιατί έχουν φροντίσει ώστε ακόμη και αν δημιουργηθεί αντίδραση των καταναλωτών να ελέγχεται πλήρως από τα κόμματα και τους συνδικαληστάδες;Μήπως γιατί έχουν φροντίσει ακόμη και αν βγει ο κόσμος στους δρόμους να έλθουν οι πάντα πρόθυμοι (αναρχοαντιεξουσιαστές) για βοήθεια στο σύστημα και με τις προβοκατόρικες ενέργειές τους να υπονομέψουν την όποιαδήποτε προσπάθεια (το ίδιο έκαναν και με τα πανεπιστήμια μέχρι να αναγκάσουν την κοινή γνώμη να γυρίσει ενάντια στους φοιτητές).
Μήπως γιατί έχουν και το δυνατό χαρτί τους καπελώματος των κοινωνικών αντιδράσεων από τους μηχανισμούς των κομμάτων;(θυμηθείτε το ασφαλιστικό και το καπέλωμα από τον Σύριζα, θυμηθείτε τις δήθεν υπογραφές που μάζευαν...αλήθεια που τις έβαλαν;;)
Και μετά καθόμαστε όλοι εμείς και αναρωτιόμαστε γιατί έχουν φτάσει τα πράγματα εκεί;γιατί δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο;γιατί, γιατί, γιατί;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΕΡΚΩΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ!"

14 σχόλια:

  1. twra katalavate pws eimaste ta megalytera provata ths eurwphs?
    mgkia poulame mono sta Skopia.
    Se ola ta alla eimaste kotes.
    kalhnyxta sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. twra katalavate pws eimaste ta megalytera provata ths eurwphs?
    mgkia poulame mono sta Skopia.
    Se ola ta alla eimaste kotes.
    kalhnyxta sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ Ή ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΕΖΟΑΝΑΡΧΟΠΑΙΔΑ??
    ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η στραβός είν' ο γυαλός
    ή στραβά αρμενίζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Η στραβός είν' ο γυαλός
    ή στραβά αρμενίζουμε..»

    Ισχύουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SSSSSSSSS.....
    SIGA..H PATRIDA KOIMATAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμ βέβαια εδώ απασχολούνε τον κόσμο με εθνικά θέματα και του αποσπούνε την προσοχή από την καθημερινότητα.
    Αυξήσανε τα διόδια 100% και θάψανε το ασφαλιστικό την επόμενη μέρα του βέτο. Για να καταλάβει κανείς γιατί γίνονται αυτοί οι εθνικοί τσαμπουκάδες.
    Δώσε βέτο στο λαό και πάρτου ότι γουστάρεις.
    ΚΑι το μπλογκς όπως το greek-alert και το greece-salonika συνεισφέρουν σε αυτήν την εκστρατεία αποκοιμισης του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.45@
    de les pali kala einai auta ta blogs kai arketa akoma kai mathainoume kati perissotero ap oti mas serviroun oi "davatzhdes" kai to kratos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μώρε καλά είναι τα μπλογκ (όχι όλα) και γω μαζί. Αλλά να υπάρχει και ένα κριτήριο στους συντάκτες τους ώστε να μην εξυπεραιτούνε άθελά τους κάποιες σκοπιμότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα blogs einai akoma sto ksekinhma tous re paidia .se mia 3etia tha exoun ksekatharisei ta pragmata kai tote tha mporoume na exoume apaithseis.ws tote as kanoume ligh ypomonh..

    stefanos,mosxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το δημοσίευμα!
    Εννοείται ότι είναι εκ του πονηρού να μπαίνει σε αντιδιαστολή το βάλτωμα στις κοινωνικές διεκδικήσεις με την εθνική αξιοπρέπεια. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει κύριοι και κυρίες δήθεν αριστεροί, του Ξύριζα. Σηκώνουμε κεφάλι συνολικά στους πολιτικάντηδες και στην Αληταρχία, είτε για να πούμε φτάνει στο ξεπούλημα, είτε όχι στο ξεζούμισμα με μισθούς μιζέριας και τιμές φωτιά.
    Απλώς στα λεγόμενα "εθνικά" ζητήματα δεν υπάρχει κατεστημένη ξεπουληματική μεσολάβηση και με τη διφορούμενη στάση του Καραμανλή, μπόρεσε να εκφραστεί και να καταγραφει ο πατριωτισμός που μας κρατά ακόμη ενωμένους.
    Για την υπερεκμετάλευση μεσολαβούν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κι όλο το κακό συναπάντημα από απατεώνες, κοινά λαμόγια από τις κομματικές σφιγκοφωλιές. Πρόκειται για ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΤΕΙΑ από υπαλλήλους των πολυεθνικών που μάχονται ποιός θα μας κοροϊδέψει περισσότερο για να πάρει το κομματικό χρήσμα να γίνει ΒΟΛΕΥΤΗΣ. Πρωταγωνιστές σ' αυτή ην απάτη οι γυφτομπατσόκοι.
    Καθοριστικό ρόλο στην εξαπάτηση των πολιτών έχουν τα κουραδοκάναλα, και οι εταιρίες που κάνουν δημοσκοπήσεις, που φιλοδοξούν να "διαμορφώσουν την κοινή γνώμη". Μέχρι να το πετύχουν σφυγμομετρούν τα πάντα και παρουσιάζουν την εικόνα πάντα ανάποδα, με το κεφάλι κάτω και τα πόδια στον αέρα.
    Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα, αλλά εδώ μας έχουν πνίξει, έχουν καταντήσει ΧΟΥΝΤΑ, μονά ζυγά δικά τους και ο κόσμος έφτασε να πεινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ απλα,γιατι ο Ελληνας ειναι πρωτος στην κλαψα και στη μιζερια,αλλα τελευταιος στις πραξεις.Και φυσικα γεμιζει ασφυκτικα καφετεριες,κλαμπ,μπουζουκια και λοιπους χωρους,δινοντας τους απλοχερα το μισθο του.Μετα θα βγει και σε κανενα δελτιο ειδησεων να κλαφτει και η ζωη συνεχιζεται...αυριο τι ωρα θα παμε για καφε ειπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και δεν ρωταει ποτε ποσο κανει κατι που θελει να αγορασει.(Καλα, μιλαω οχι για να παρει κατι πολυ ακριβο).
    Σου λεει, τι, να κανω φασαρις, για ενα τοσο μικρο ποσο;
    Τι διαολο, εγω ειμαι αρχοντας.
    Οταν του ζητανε για ενα καφε, 4 Ευρω και τα δινει, δηλαδη εναμισυ χιλιαρικο με παλιες δραχμες, γιατι ο αλλος να σκεφτει να μειωσει την τιμη;
    Και δεν εχει καταλαβει, οτι στην Ελλαδα, ολες οι τιμες, κανονιζονται απο τον καφε.
    Για ολα.
    Σου λεει ο αγροτης, αφου ο καφες κανει τοσο, γιατι οι ντοματες, να μην κανουν 2 Ευρω, η και περισσοτερο, το κιλο;κοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και επειδή τέτοια αλέγρα είναι φορές-φορές η νοοτροπία του Ρωμιού με το χρήμα, καλώς για πολλούς, κακώς για τους νεοταξίτες φραγκοφονιάδες, καλό είναι να μπεί πλαφόν στις τιμές των βασικών για τη διαβίωση ειδών και υπηρεσιών με αυστηρά πρόστιμα και δημοσιότητα.
    Είναι ανωμαλία η δράση των πολυεθνικών, είτε είναι ξένες, είτε "ελληνικές" για τη νοοτροπία μας. "Οσο περισσότερα βγάλουμε με κάθε μέσο" δείχνει τρέλα. Οσοι ρουφούν και εκπέμπουν τη επιχειρηματική βουλγκάτα της νέας εποχής συχνά θεωρούνται ψώνια, στον επαγγελματικό χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share