Για τον αμερικανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Για τον αμερικανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη..

Aπό "Έλλην Φορολογούμενο".

"Διπλωμάτης με ειδικότητα τη…διάλυση κρατών.
Από μικρός στα βάσανα ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Hoyt Brian Υee διαθέτει όμως μεγάλη προσωπική πείρα από κάθε φάση της διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που έγινε με αιματοβαμμένες συρράξεις και αποσχίσεις εδαφών της πρώην κυρίαρχης χώρας, μέσω δικαιωμάτων ανεξαρτητοποίησης που διεκδικούσαν εθνικές μειονότητες.Ο ταχύτατα ανερχόμενος και άρα προφανώς ικανότατος κ. Hoyt βρέθηκε σε θέσεις επιτελικές (και επί εποχής πολέμου στο Κόσοβο, και επί των νατοϊκών αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Σερβίας), σε θέσεις διευθυντικές στον Λευκό Οίκο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο ΝΑΤΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ταραγμένης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη δεκαετίας 1993-2003.Στη Θεσσαλονίκη κατέφτασε τον Αύγουστο του 2006 προερχόμενος από το Μαυροβούνιο, όπου επί μία κρίσιμη τριετία διετέλεσε γενικός πρόξενος, αποχωρώντας αφού είχαν τεθεί σε κίνηση οι διεργασίες για την κήρυξη της ανεξαρτησίας του Μαυροβουνίου, της τελευταίας δηλαδή περιοχής που έμενε να αποσχιστεί από την πρώην Γιουγκοσλαβία, σημερινή Σερβία.."

7 σχόλια:

  1. na mh psaxnoume giati o gruefski arxise tis paparies tou gia makedonikes meionothtes klp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΠΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ από σύμπτωση..ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ???

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κόψει τις πολλές βόλτες σε Θράκη και Δυτ.Μακεδονία ο αμερικανοκινέζος σύμμαχος.Εδώ δεν είναι γιουγκοσλαβία.Εχουν γνώση οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κόψει τις πολλές βόλτες σε Θράκη και Δυτ.Μακεδονία ο αμερικανοκινέζος σύμμαχος.Εδώ δεν είναι γιουγκοσλαβία.Εχουν γνώση οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρονια πολλα , για σημερα , κερατουκλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EΔΩ ΘA ΠAPEI 1 APXIΔI!ΣAMΠΩΣ EXOYME KAI TIΠOTE AΛΛO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν γνώση οι...φύλακες;;; Δηλαδή όπως λέμε...Dora;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share