Βίντεο-σοκ για τον ισραηλινό στρατό. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Βίντεο-σοκ για τον ισραηλινό στρατό.

Μία ισραηλινή μη Κυβερνητική Οργάνωση έδωσε χθες στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ένας Ισραηλινός στρατιώτης να πυροβολεί από μικρή απόσταση, με πλαστικές σφαίρες, έναν Παλαιστίνιο που έχει συλλάβει ο στρατός και φέρει χειροπέδες ενώ τα μάτια του είναι δεμένα χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει.Την ίδια στιγμή ένας Ισραηλινός συνταγματάρχης τον κρατά από το μπράτσο..

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η οργάνωση B'Tselem διακρίνεται ο στρατιώτης να πυροβολεί στο πόδι τον συλληφθέντα 27χρονο διαδηλωτή, Ασραφ Αμπού Ραχμά, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι.
Μετά την καταγγελία της οργάνωσης και τη μετάδοση του βίντεο από παλαιστινιακό κανάλι, ο στρατός ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το επεισόδιο αυτό, που σημειώθηκε στο χωριό Νιλίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη..

4 σχόλια:

  1. Ωραίοι είναι μόνο αν μιλάμε για αιμοβόρα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oraia na perimeno tora apo tous antiethnikistes antiratsistes to siriza ta knodala tis dimosiografias toys ethnomidenistes tin pantio ton liako repousi kai tous epagelmaties anthelines na xisoun potamous melaniou gia evreiko kathestos?ma eine dinaton na poun tipota gia tous egodotes tous.epilektikes ''eyaisthisies''[tou 500 eyrou..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DIAVASTE EDO
    NOMIZO EINAI AMERIKANIKI ISTOSELIDA
    STA AGGLIKA

    JEWISH GENOCIDES
    http://www.jewwatch.com/jew-genocide-folder.htm

    KAI EDO

    http://www.jewwatch.com/jew-genocide-palestinian-apartheidlaws-lossofpalestinianland1946to2000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share