Σούπερ γρήγορο Ίντερνετ εώς το 2013 στην Ελλάδα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Σούπερ γρήγορο Ίντερνετ εώς το 2013 στην Ελλάδα.

Πρόσβαση στο Ίντερνετ με ταχύτητες τέσσερις φορές υψηλότερες σε σχέση με αυτές που προσφέρουν αυτήν τη στιγμή οι πιο γρήγορες ευρυζωνικές συνδέσεις (ΑDSL). Μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας (high definition) με ποιότητα που θα πλησιάζει εκείνη του κινηματογράφου. Τηλεδιασκέψεις όπου οι συνομιλητές θα αισθάνονται ότι βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον...Αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις εφαρμογές που είναι σε θέση να προσφέρουν τα δίκτυα οπτικών ινών, τα οποία αποτελούν το επόμενο βήμα στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η Ελλάδα φιλοδοξεί να γίνει μία από τις πρώτες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα αποκτήσει τέτοιου είδους δίκτυα, τα οποία θα φθάνουν στα σπίτια περίπου 2 εκατ. νοικοκυριών. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομίας αναμένεται να ανακοινώσουν το οριστικό σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάπτυξη, μέχρι το 2013, δικτύων οπτικών ινών που θα καλύπτουν την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις 50 πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.




(Περισσότερες πληροφορίες για το φιλόδοξο αυτό σχέδιο εδώ)

11 σχόλια:

  1. ολα εινα παραμυθια η μονη αληθια ειναι ιτι τελικα ο κυριος ΣΟΡΟΣ ειναι τι πραγματικο αφεντικο του λιμανιου γιατι κατι μαλακες απο την κυβερνηση του το εδωσαν στο πιατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ..
    ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανευ σημασίας κουρελοτεχνολογία για ξεκάρφωμα απέναντι στην εξαθλιωτική εκμετάλευση-καταλήστευση, πλύση εγκεφάλου και γενικευμένη αστυνόμευση απ' τους υπερεθνικούς κολοσούς και τις κυβερνήσεις ανδρεικέλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πότε??
    το 2013?

    σιγά τα ωά...

    μέχρι τότε θα έχει γίνει γ παγκόσμιος πόλεμος και θα έχουν έρθει οι Ε και δε θα έχει μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο στον πλανήτη

    οπτικές ίνες και μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα και εάν γίνουν οι συνδέσεις με οπτικές ίνες, θα τις χρησιμοποιούν κυρίως για να ΠΟΥΛΟΥΝ (κερδίζοντας χρήματα) διάφορες υπηρεσίες. Φυσικά, θα υπάρχουν και οι Τηλεδιασκέψεις, που θα χρησιμοποιούνται από τους λίγους (οργανισμούς, επιχειρήσεις, κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MPA TI NA MAS ETOIMAZEI ARAGE O BILL GATES?
    SE TI OPTIKES INES THA DESEI TOYS ELLINES?

    KSERETE OTI O BILL GATES KAI H GINAIKA TOY EINAI EBRAIOI?

    MA TELOS PANTON TO ENDIAFERON TOV EVRAION MAS SIGKINEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό ΚΚΕ ? Μακάρι να μπορούσε να αρθρώσει λόγο η αριστερά για την τεχνολογία και ιδίως τη "νέα". Ουσιαστικά κριτική στην τεχνολογία έχουν να κάνουν από τη δεκαετια του 70, από τη σχολή της Φρανκφούρτης, οι δε "ορθόδοξοι" απ' το μεσοπόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακόμα δεν έχουμε τις πολυδιαφιμισμένες (εδώ και χρόνια) 24mbps, τι μου λέτε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala krasia ton aygousto.tha kai tha kai tha.ekso exoun high definition stin ertziani epigia tv kai edo milane gia optikes..den boroun ta vasika tha paroun to doktora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share