Νέα σύλληψη ξένου στρατιωτικού,αυτή τη φορά στη Σάμο. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Νέα σύλληψη ξένου στρατιωτικού,αυτή τη φορά στη Σάμο.

Mετά το προχθεσινό περιστατικό με τη σύλληψη 2 βούλγαρων στρατιωτικών στον Έβρο και τη μετέπειτα καταδίκη τους για κατασκοπία ,ένα νέο περίεργο περιστατικό με ξένο -Τούρκο αυτή τη φορά- στρατιωτικό συνέβει σήμερα το πρωί στη Σάμο.
Ο εν λόγω Τούρκος στρατιωτικός συνελήφθει απ΄το Λιμενικό μέσα στο λιμάνι της Σάμου.Δεν έδωσε εξηγήσεις για το πως βρέθηκε εκεί αλλά υποστηρίζει ότι "βρισκόταν στα παράλια της Σμύρνης με δεκαήήμερη άδεια από τη μονάδα του, διασκέδαζε με φίλους του, μέθυσε και δεν μπορεί να εξηγήσει πως βρέθηκε στη Σάμο"!!

**Προστέθηκε 1/9, 11πμ**

Δεν έπεισε τους δικαστές και φυλακίσθηκε τελικά ο Τούρκος στρατιωτικός.Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό του και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ.
Μόλις εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί.

15 σχόλια:

  1. na vgei tora o niko dimou kai i repouso na katagiloun tous ethnikistes pou sinelavan tous kaimenous tous lathrotouristes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na vgei tora o niko dimou kai i repouso na katagiloun tous ethnikistes pou sinelavan tous kaimenous tous lathrotouristes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος τι είδε αυτός ο στρατιωτικός...Σε μερικές περιπτώσεις δεν χρειάζεσαι φωτογραφικές μηχανές για να φέρεις εις πέρας μια αποστολή κατασκοπείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Βούλγαροι κατάσκοποι που καταδικάστηκαν σε 15μηνη φυλάκιση από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας είναι οι Chapov Yopdan, Chapova Dimitrina (στρατιωτικοί) και ο Gramatikov Georg.

    Η σύλληψη των Βούλγαρων κατασκόπων έγινε στο Ορμένιο του Έβρου, το βράδυ της Τρίτης 26/8. Οι ελληνικές Αρχές Ασφαλείας τούς είχαν εντοπίσει στην Αλεξανδρούπολη, πριν από επτά ημέρες και τους παρακολουθούσαν για να δουν το σημείο εξόδου τους από την Ελλάδα.
    Ιδιαίτερη σημασία είχε αν τελικά θα αποχωρούσαν από το Τριεθνές του Έβρου (έξοδος προς Τουρκία) ή από άλλο σημείο. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι επιχείρησαν να περάσουν στη Βουλγαρία.
    Μετά την καταδίκη των Βουλγάρων για κατασκοπεία, οι ελληνικές Αρχές επισπεύδουν τις διαδικασίες για την άμεση απέλασή τους. Μάλιστα, κατόρθωσαν και απέσπασαν το υλικό της κατασκοπείας, χρησιμοποιώντας την τελευταίας τεχνολογίας συσκευή ΧΡ, την οποία και έχουν προμηθευτεί προ περίπου τριών μηνών.
    Είναι απορίας άξιο πάντως πώς σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει προβεί σε διάβημα προς τη Βουλγαρία, χώρα εταίρο μας στην ΕΕ.

    πληροφορίες του FANTOMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι το τόσο κρυφό ήθελαν να δούνε (που δεν το πιάνουν πχ οι δορυφόροι και τα διαφόρων ειδών παρατηρητήρια).

    Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται. Μήπως είναι επικοινωνιακό κόλπο για να σταλεί κάποιο άλλο μήνυμα; Μήπως κάποιος (ή οι φίλοι του Σαλόνικα) έχει πιο ξεκάθαρες πληροφορίες;

    Τι μπορεί να ήθελαν οι Βούλγαροι στη Θράκη;

    Σίγουρα η Δυτική Θράκη είναι γεμάτη από πράκτορες/εγκάθετους της Τουρκίας. Στη Σάμο τι; (Αν ήταν στην Κω, ή στη Ρόδο, όπου η Τουρκία προσπαθεί να κατασκευάσει θέμα με τους μειονοτικούς... Αλλά στη Σάμο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τους συλλαμβάνουν και μπαίνουν σε όλες τις διαδικασίες αφού θα τους αφήσουν ελεύθερους;
    Ας βάλουν μια ανακοίνωση στις εισόδους της χώρας που να λέει:
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .
    Υ.Γ ΠΡΟΣ ΥΠΕΘΑ
    ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτές οι περίεργες συλλήψεις αποσπούν λίγο την κοινή γνώμη από το να ασχολείται με τον ορυμαγδό γαλάζιων σκανδάλων καθώς και τις καταπατήσεις και εκχωρήσεις Ελληνικής γης από το δίδυμο Ρουσόπουλκου-Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναφορικα με το θεμα που παρουσιαζεις,κοιτα το παρακατω link:
    http://prezatv.blogspot.com/2008/08/google-maps.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oi kataskopoi hriazonte geia na katagrapsoune tin plirotita i mi, prosopikou stis diafores monades.
    Tin topothesia skopion kai cameron, tin diathesimotita i mi, trohaiou ylikou klp. Se periptosi syraxis aytes oi gnoseis einai aparaitites geia apostoles commandos oi opoies tha exoudeterosoune tis diafores monades otan tha hreiastei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @"30 Αύγουστος 2008 12:51 πμ"

    Θα ήθελες βλακάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα έπρεπε να τον στείλουμε σσε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

    Όπως λέει και ο Πάκης: Καλώσήρθατε στην χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάθανε ότι μαμιομαστε πλακώσανε και οι γύφτοι...

    Αντε από χίλια ευρώ (όπως και οι άλλοι) και να περάσει ο επόμενος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4:38 Υπάρχουν στόκοι αλλά σαν και σένα πρεζάκια δεν παίζει μεγαλύτερος.-

    Τι σχέση έχουν οι φωτό του google με φωτογραφίες παρακολούθησης ενός στρατοπέδου τόσο από ανάλυση (ποιότητα) όσο από και από το χρόνο που έχουν τραβηχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share