Γκεμπελικής εμπνεύσεως δημοσιεύματα στο Σκοπιανό Τύπο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Γκεμπελικής εμπνεύσεως δημοσιεύματα στο Σκοπιανό Τύπο..

Πριν περίπου δύο μήνες ο πρίγκιπας Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν της φυλής Χούνζα του Πακιστάν και η γυναίκα του,πριγκίπισσα Ράνι Ατικα έφτασαν στα Σκόπια αποδεχόμενοι την επίσημη πρόσκληση που τους απεύθυνε ο πρωθυπουργός της χώρας Ν.Γκρουέφσκι.
Η διεθνής επιστημονική κοινότητα θεωρεί πως ιδρυτές των πρώτων κοινοτήτων Χούνζα ήταν οι έμποροι και οι στρατιώτες από το στρατό του Μεγάλου Αλέξανδρου και η πολιτική ηγεσία της γείτονος έκρινε σκόπιμο να καλέσει "τα αδέρφια απ΄τη μακρινή Ασία" για σύναψη διπλωματικών σχέσεων..Σε μια εκδηλώση απείρου κάλους μάλιστα (φωτογ.) ,έγιναν δεκτοί στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας από ομάδα σκοπιανών ντυμένων με στολές αρχαίων Μακεδόνων που κρατούσαν στα χέρια τους ασπίδες με τον ήλιο της Βεργίνας!
Τότε είχαμε αποκαλύψει στο Greece Salonika πως κατά τη διάρκεια των συναντήσεων Γκρουέφσκι-Αλί Καν στα Σκόπια ζητήθηκε απ'τον πρίγκηπα η συνδρομή του στην"επιστημονική έρευνα" του "Μακεδονικού"Ινστιτούτου Στρατηγικών Ερευνών ώστε να αποδειχθεί και επιστημονικά η συγγένεια μεταξύ των 2 λαών (δείτε πατώντας εδώ) ! Το αίτημα είχε γίνει δεκτό με αποτέλεσμα σε Σκοπιανούς ερευνητές να παραδωθούν 3 φιαλύδια με αίμα αξιωματούχων της φυλής..
Μάλιστα Έλληνας καθηγητής του Rutgers University,ΝJ,USA επικοινώνησε με το Greece Salonika δηλώνοντας αποφασισμένος να ξεκινήσει αγώνα προκειμένου Αμερικανικό περιοδικό που και στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει τέτοιες έρευνες να ανακαλέσει ενώ έδωσε και σημαντικά στοιχεία που αφορούσαν την επαγγελματική ανεπάρκεια των συγκεκριμένων Σκοπιανών Γενετιστών (δείτε πατώντας εδώ).
Μόλις χθες έγιναν γνωστά αποτελέσματα γενετικών ερευνών του Ελβετικού Ινστιτούτου Γενεαλογίας iGENEA το οποίο συνεργάζεται με το λεγόμενο «Μακεδονικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Ερευνών»..Τα αναμενόμενα βέβαια αποτελέσματα τα οποία δημοσιεύθηκαν στο Σκοπιανό Τύπο χθες,κατά τους σκοπιανούς απέδειξαν πως οι "σλαβομακεδόνες" συνδέονται με τους αρχαίους Μακεδόνες και οι έλληνες με τους Κέλτες, τους γερμανούς και τους Σλάβους(!).Κατά την εφημερίδα Βέτσερ μάλιστα η όλη έρευνα ξεκίνησε όταν "Έλληνας πολίτης απεύθηνε ερώτηση στο iGENEA,ζητώντας να μάθει "ποιες είναι οι ρίζες των σημερινών σλαβομακεδόνων".Βέβαια το ότι ένα Ελβετικό Ινστιτούτο γενεολογίας θα ξεκινούσε έρευνα για να απαντήσει στην ερώτηση ενός Ελληνα πολίτη δεν χρειάζεται φυσικά σχολιασμό..Κατά τους ισχυρισμούς των σκοπιανών το Ελβετικό ινστιτούτο απάντησε:
"Πρώτα απ' όλα, είναι "μακεδόνες", όχι σλαβομακεδόνες(!!), όπως τους αναφέρατε για πολιτικούς λόγους. Το μεγαλύτερο μέρος των "μακεδόνων" είναι κατευθείαν απόγονοι των αρχαίων μακεδόνων.Μόνο ένα μικρό μέρος έχουν σλαβική σύνδεση..Σύμφωνα με το ινστιτούτο, μόνο το 32% των ελλήνων πολιτών έχουν μακεδονική, ελληνική ή αραβική καταγωγή.. Το ινστιτούτο εξηγεί πως το 31% των ελλήνων έχει κέλτικες ρίζες, το 12% γερμανικές και σλαβικές, ενώ το 11% ιλλυρικές".
Το κείμενο των που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας είναι πραγματικά ανάξιο σχολιασμού καθώς οι υπερβολές και οι ανακρίβειες που εμπεριέχει γίνονται αντιληπτές απ΄τον καθένα.Το λυπηρό όμως είναι πως μέσω των γκεμπελικής εμπνεύσεως ανιστόρητους ισχυρισμούς κάποιοι έχουν καταφέρει να μετατρέψουν μια φτωχή και ανομοιογενής πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία,με πολίτες που μόλις πριν 10 χρόνια δεν είχαν απολύτως καμία συναίσθηση Μακεδονικής Εθνικής συνείδησης να συμπεριφέρονται σήμερα ως "μακεδονότεροι" όλων,δεχόμενοι οποιαδήποτε έρευνα και οποιοδήποτε γελοίο ισχυρισμό μπορεί να στηρίξει τα νέα "πιστεύω"των Σκοπιανών.Και το ακόμα πιο λυπηρό είναι πως σ'αυτή την κατάσταση έχουν σημαντική συμβολή και τα λάθη της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής των τελευταίων 17 χρόνων..

.

**Τους επόμενους μήνες θα δημοσιευθούν-σύμφωνα με πληροφορίες- και τα αποτελέσματα που θα αφορούν "την σχεδόν απόλυτη γενετική συγγένεια των Σκοπιανών με τα μέλη της φυλής Χούνζα"..

25 σχόλια:

  1. emeis ftaime 100%.gia autous einai zhthma yparkshs tous na peisoun tous polites pws einai makedones.emeis kanoume ta lathh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. emeis ftaime 100%.gia autous einai zhthma yparkshs tous na peisoun tous polites pws einai makedones.emeis kanoume ta lathh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτος και αήττητος είναι ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή επικράτησή του με 1-0 στο ντέρμπι με τον Άρη. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό (έχουν από δέκα πόντους στο ενεργητικό τους) ενώ ο Άρης έχει «κολλήσει» στην εντέκατη αφού έχει μόλις μία νίκη. Ο κυρίαρχος της πόλης είναι τώρα ξανά ο ΠΑΟΚ που βρέθηκε και στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Όλοι στην Τούμπα έχουν ξεχάσει τον περσινό εφιάλτη και πανηγυρίζουν για το φετινό ξεκίνημα της ομάδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νέος πρέσβης στα Σκόπια, Philip Reeker έδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Crvenkovski. Δήλωσε ότι η νέα πρεσβεία στα Σκόπια θα ανοίξει τον επόμενο χρόνο.
    "Η νεα πρεσβεία συμβολίζει την σημασία που δίδουμε στις σχέσεις μας με την Macedonia"
    http://macedoniaonline.eu/content/view/3745/1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:08 ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κατάλαβες.
    Ο νέος πρέσβης στα Σκόπια, Philip Reeker ονομάζει τα Σκόπια "Macedonia"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάσταση απόψεων αναφορικά με την εκκρεμότητα της ονομασίας, μεταξύ του προέδρου της ΠΓΔΜ Τσερβένκοφσκι και του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι, στη σημερινή συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχήν είναι μεγάλη ειρωνία το να μιλάμε για Γκεμπελισμό εμείς που από το 1992 και δώθε έχουν δει τα μάτια μας σημεία και τέρατα.

    Επίσης είναι μεγάλη ειρωνία το να γελάμε με το καραγκιοζιλίκια τους με τη φυλή Χούνζα, εμείς που κάναμε τα ίδια με τους Καλάς πριν μερικά χρόνια. Τα ξεχάσαμε τα δικά μας; Εδώ εμείς γιορτάζουμε γενέθλια Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχουμε γιομίσει τον τόπο με αγάλματα του Μ.Α., πάντου βλέπεις οδούς και πλατείες Μ.Α., αυτή η γελοία προγονοπληξία κανένα δεν προβληματίζει;

    Έχει δίκιο ο 9.08 που λέει ότι για αυτά φταίμε εμείς. Εμείς τους εξωθούμε να κάνουνε αυτά και να σκαλίζουνε το παρελθόν. Ο Γκρούεφσκι δεν κάνει τίποτα άλλο από αυτά που κάναμε εμείς πριν λίγα χρόνια.

    Λέει το άρθρο ότι "με πολίτες που μόλις πριν 10 χρόνια δεν είχαν απολύτως καμία συναίσθηση Μακεδονικής Εθνικής συνείδησης".
    Αυτό είναι το πιο ξεδιάντροπο και γκαιμπελικό ψέμα. Μακεδονική εθνική συνείδηση υπάρχει από την εποχή του Ίλιντεν το 1903, από την εποχή που άμα έλεγες στην Ελλάδα ότι είσαι Μακεδόνας έτρωγες ξύλο, που ο Βασίλειος Β' ο Μακεδών μετονομαζόταν σε Βασίλειος ο Β' ο Βουλγαροκτόνος για λόγους από βορράν κινδύνου, που ο Αλεξανδρος ο Μακεδών επικρατούσε να λέγεται Μέγας Αλέξανδρος για εθνικούς λόγους.

    Να βρεθεί μια λύση να τελειώνει αυτή η ασχήμια επιτέλους. Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η διαμάχη. Αρκετά φάγαμε αυτόν τον οχετό στη μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλος αυτοκράτωρας ο Βασίλειος ο Μακεδών των 9ο αιώνα, άλλος ο Βουλγαροκτόνος 100 χρόνια μετά. Ανήκαν στη μακεδονική Δυναστεία του Βυζάντιου. Μακεδονική εθνική συνείδηση δεν ματαεμφανίσθηκε από την αρχαιότητα, ούτε έτρωγες ξύλο λέγοντας πως είσαι μακεδόνας την εποχή που πολεμούσαμε με αντάρτικο να λευτερώσουμε τη Μακεδονία από Τουρκους και Βούλγαρους. Γυφτοσκοπιανός χωρίς γκαιμπελική προπαγάνδα δε γίνεται επειδή και η ύπαρξή του είναι δημιούργημα προπαγάνδας. Κανονικά βούλγαροι γεννήθηκαν και σέρβοι κάτι λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re prodoti kai anistorite
    30 Σεπτέμβριος 2008 12:02 πμ
    ande girise ekei pou anoikeis
    giati sigoura den eisai meros tou Ellinikou ethnous

    Alexander the Great
    den ton leme mono emeis alla oli h ifilios

    kai giati na min valoume andriandes?
    progonos mas einai
    Ellinas itan

    ola ta arxaia keimena
    oles oi arxeologikes anaskafes
    ola ta istorika viblia arxaion kai neoteron siggrafeon afto lene

    oso kai na sas ta kopaname stin mouri
    den lete na to katalavete

    giati eisaste ilithioi, psixastheneis, moromialoi
    prodotes tis filis sas pou ilthe stin Europi ton ekto aiona kai pano apo ola kleftes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. me ton titlo pou epileksate gia to arthro prosvallete ton Gebels.
    Autoi einai xeiroteroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAT ARXAS O NIMITS DEN PREPEI NA EINAI DIAPRAGMATEYTIS DIOTI EINAI PROEDROS FILOSKOPIANOU ORGANISMOU STIN ELLADA.

    AN XATHEI H YPOTESIS TOU ONOMATOS THA GINEI
    EK TON ESO
    APO TOUS PRODOTES POU KAKOS LEGONTAI ELLINES KAI ZOUN MESA STON ELLINIKO XORO

    DIABASTE EDO
    Ο Νίμιτς είναι πρόεδρος φιλοσκοπιανού μη κυβερνητικού οργανισμού!!!
    Σόρος και Coca Cola είναι πίσω
    από όλες τις ανθελληνικές κινήσεις

    http://kostasxan.blogspot.com/

    Συνάντηση της ηγεσίας της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής με την ΥΠ.ΕΞ. κα Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους προβληματισμούς και τις αταλάντευτες θέσεις της οργάνωσης που εκφράζει την πλειοψηφία της ομογένειας έθεσε η πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής Νίνα Γκατζούλη στην Υπουργό των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σε ιδιαίτερη συνάντησή τους.
    Τα θέματα που τέθηκαν στην υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κα Μπακογιάννη, εκ μέρους των Ελλήνων της Παμμακεδονικής Ένωσης ήταν:

    Δράσεις στην Ελλάδα που υποσκάπτουν τις ελληνικές θέσεις
    Ο Μάθιου Νίμιτς εμφανίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος φιλοσκοπιανού Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα
    Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα μέσα από το ΕΛΙΑΜΕΠ
    Αμερικανικές εκλογές και πιέσεις στην Ελλάδα

    Η κ. Γκατζούλη..πεσήμανε επίσης ότι ένας γεωγραφικός προσδιορισμός στην ονομασία της π.Γ.Δ.Μ. ενέχει τον κίνδυνο για μελλοντικές διεκδικήσεις εκ μέρους της και ουσιαστικά νομιμοποιεί τους κατοίκους της ως «Μακεδόνες»....

    Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη δράση του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης»; Ο εν λόγω οργανισμός διατηρεί γραφείο και στεγάζεται σε κτίριο στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη εργασία του CDRSEE ήταν να παράγει ένα τετράτομο έργο Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας. Ο Κώστας Καρράς ένα από τα στελέχη του CDRSEE, μεταξύ άλλων ευχαριστεί στα βιβλία το State Department για τη βοήθειά του στην έκδοση τους. (Επισημαίνεται ότιτο State Department το 2000 χρηματοδότησε με $100.000 μελέτη για την «Σχετικοποίηση της Καταστροφής της Σμύρνης»).
    Ως χορηγός του έργου Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας εμφανίζεται το ίδρυμα του George Soros «Ανοιχτές Κοινωνίες» ενώ έχει χρηματοδοτηθεί εν μέρει από την εταιρεία Coca-Cola και από αυτήν ακόμη την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος! Αναφορικά με το περιεχόμενο των προαναφερθέντων βιβλίων, τα οποία φιλοδοξούν σύμφωναμε τους εκδότες τους «να συμβάλλουν στην ισορροπία, αντικειμενικότητα και συμφιλίωση στα Βαλκάνια» διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια και εξυπηρετούν τις διεκδικήσεις της π.Γ.Δ.Μ. Αμφισβητούν δε ανοιχτά την ελληνική εθνοπολιτιστική διάσταση και ιστορική συνέχεια της Μακεδονίας και προπαγανδίζουν την ύπαρξη ξεχωριστής δήθεν, μακεδονικής εθνικής οντότητας. Τα βιβλία μεταφράστηκαν και στην ελληνική γλώσσα http://www.cdsee.org/jhp/download_gre.html δεδομένου ότι προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από Έλληνες μαθητές καθώς και από μαθητές άλλων Βαλκανικών χωρών στο πλαίσιο αναθεωρημένων σχολικών προγραμμάτων.
    «Αυτό που μας εκπλήττει ιδιαιτέρως, επεσήμανε η κυρία Γκατζούλη, «είναι το γεγονός ότι ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς εμφανίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος του εν λόγω ΜΚΟ. Η φιλοσκοπιανή στάση του Μ. Νίμιτζ είναι δεδομένη, ιδιαίτερα με το τελευταίο πακέτο του ειδικού μεσολαβητή το οποίο περιλαμβάνει δήθεν «Μακεδονική» εθνότητα και «Μακεδονική» γλώσσα. Γιατί η Ελληνική διπλωματία αποδέχεται έναν μεσολαβητή ο οποίος υπηρετεί συμφέροντα και την αντζέντα της μίας πλευράς;»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα μέσα από το ΕΛΙΑΜΕΠ
    Στο υπόμνημα αναφέρεται επίσης ότι πρωτεργάτης στην έκδοση των τεσσάρων τόμων είναι ο καθηγητής Αθανάσιος Βερέμης. Επισημαίνεται ότι ο κ. Βερέμης εμφανίζεται ως ιδρυτικό μέλος και τέως πρόεδρος του ημικρατικού «Ελληνικού Ίδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), το οποίο επίσης χρηματοδοτείται από τις Ανοιχτές Κοινωνίες του George Soros και διατελεί Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ), Πρόεδρος Συμβουλίου Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και Καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. http://www.cdrsee.org/pdf/b_horiz8.pdf (Horizons-περιοδικό του CDRSEE), http://www.cdsee.org/jhp/news_131106.html (Υπενθυμίζεται δε ότι ο κ. Βερέμης δημόσια έχει αρνηθεί την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.)
    Οι ερευνήτριες Τριανταφυλλίδου, (μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ) και Καλλονή και Μικράκη αναφέρουν στην ακόλουθη ιστοσελίδα http://www.socresonline.org.uk/2/1/7.html σε άρθρο με τίτλο: «Νεοελληνικός Εθνικισμός» μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
    «… στα Βαλκάνια, όπου τα έθνη γίνονται αντιληπτά με εθνικούς όρους, τα κράτη που σχηματίστηκαν κατόπιν της πτώσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έπασχαν από μεγάλες παραισθήσεις, δηλαδή ότι αντιπροσώπευαν εθνικά ομοιογενείς κοινωνίες... Οι μειονότητες στην Ελλάδα δοκιμάστηκαν με πάμπολλα μέτρα καταπιέσεων που ποικίλλουν από την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ακραίες καταστάσεις όπως συλλογική αποβολή και γενοκτονία.»
    «Με άλλα λόγια οι συγκεκριμένες ερευνήτριες όχι μόνον αναπαράγουν τις θέσεις εχθρικών προς την Ελλάδα χωρών, αλλά προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα καταγγέλλοντας τη χώρα μας για γενοκτονία!..."

    http://kostasxan.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ο Dennis MacShane μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου, ο οποίος ποτέ δεν έλειψε από καμιά συνεδρίαση του ΕΛΙΑΜΕΠ, στις 12 Ιουνίου 2008, στη Βρετανική Βουλή αναφέρει: “There is huge Greek investment in both Macedonia and Kosovo. Greek businessmen are there, helpfully making money and growing the two economies. Yet Athens cannot, for its own reasons, find its way to a peaceful relationship with Macedonia over the name issue or even give Kosovo diplomatic recognition, as we have and as France, Germany, the Nordic countries and the United States have."
    «Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ι. Βαλινάκης, μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν προσπάθησε ποτέ να ενημερώσει τον κ. MacShane για τους λανθασμένους αυτούς ισχυρισμούς;» "

    http://kostasxan.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ".Ηδη, η ελληνική κυβέρνηση, διά της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, έχει αποδεχθεί τις ονομασίες «Βόρεια Μακεδονία» και «Ανω Μακεδονία», τονίζοντας στον συνομιλητή της ότι «δεν αποδεχόμαστε περιγραφή του πολιτεύματος», όπως αναφέρει ο μεσολαβητής στις εισηγήσεις που επέδωσε στις αρχές Σεπτεμβρίου. (Σημ. blogger: Τους Έλληνες κανείς δεν τους ρωτάει!)"

    http://macedonia-greece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η COSMOFON καλωσορίζει τους Ρώσους στην Μακεδονία

    H COSMOFON μας καλωσορίζει στην ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μέσω ενοχλητικού διαφημιστικού! Το χρήμα πάνω απ'όλα. Βουρλούμης,George Soros,ΕΛΙΑΜΕΠ ... όλοι για την Ελλάδα μας νυχθημερόν ... "δουλεύουν"!

    http://macedonia-greece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OI PRODOTES EINAI O DOUREIOS IPPOS
    EINAI O KARKINOS STO SOMA THS ELLADAS
    EINAI TO DEKSI XERI TON EXTHRON
    AFISAME TON KARKINO NA KANEI METASTASI
    AFISAME NA POLLAPLASIASTOYN OI EFIALTES


    TA FIDIA POU THREPSAME STON KORFO MAS MEGALOSAN KAI TORA MAS DAGONOUN
    ME THANASIMO DILITIRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AFTA MONO STIN ELLINIKI BANANIA SYMVAINOUN
    SE KANENA ALLO KRATOS TIS EYROPHS

    MAKEDONIA

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
    Με ένα τρακτέρ που τοποθέτησαν πιο χαμηλά στο δρόμο 20 με 25 προβοκάτορες -προφανώς από την Μελίτη- έχουν αποκλείσει από το απόγευμα 4 Ελληνικά άρματα μάχης που διεξηγαγαν άσκηση στην περιοχή πλησίον του χωριού Λόφοι. (Δείτε τον χάρτη και θα καταλάβετε αμέσως περι τίνος πρόκειται)
    ...
    Πληροφορίες του "Στόχου" αναφέρουν ότι οι προβοκάτορες μάλιστα σε κάποια στιγμή χτύπαγαν και τις καμπάνες του χωριού, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα...

    ...

    Τα 4 άρματα μάχης βρίσκονται εκεί αποκλεισμένα από νωρίς το απόγευμα και η Αστυνομία δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνει! Η ενημέρωση μας είναι πως βρίσκονται εκεί Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φλώρινας και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ με ποιούς και τι;

    Είναι δυνατόν 25 καραγκιόζηδες -ξέρουμε όλοι από που υποκινούμενοι- να επιβάλουν με το έτσι θέλω δικό τους καθεστώς στην περιοχή και να μην έχουν ακόμη συλληφθεί ΟΛΟΙ;

    Τόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είναι αυτό το Κράτος τελικά;

    Σε λεπτομέρειες για το τι έλεγε το στόμα των ενεργούμενων της "Νέας Τάξης" δεν θα μπούμε προς το παρόν, αλλά όλοι φαντάζεστε. Μπορείται να φανταστείτε όμως ότι τους ξέρουμε ΕΝΑΝ προς ΕΝΑΝ...

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    Πηγή:Στόχος

    THRAKI

    Στήνουν τουρκική τράπεζα, ανοίγουν τουρκόγλωσσα νηπιαγωγεία, γυμνάσια και πανεπιστήμια στη Θράκη!
    Ολοένα και πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τη Θράκη, με ευθύνη των σκληροπυρηνικών της μειονότητας, οι οποίοι, καθοδηγούμενοι σταθερά από την Άγκυρα, έχοντας πάντα μοχλό το προξενείο και τον ψευδομουφτή, δυναμιτίζουν συστηματικά με τις ακραίες πρωτοβουλίες τους το κλίμα ομαλότητας και συνύπαρξης στην περιοχή.

    Ερήμην, δυστυχώς, της Αθήνας, οι Τούρκοι έχουν αφεθεί να οργιάζουν σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν ήδη δρομολογήσει το άνοιγμα υποκαταστήματος της τράπεζας Ziraat Bank, με πρόεδρο τον κ. Γκαλήπ (πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) που θα χορηγεί στεγαστικά δάνεια στους μουσουλμάνους. Εξάλλου, ο σύλλογος επιστημόνων της μειονότητας σε Ξάνθη και Ροδόπη προχωρεί στη δημιουργία εννέα τουρκόγλωσσων μειονοτικών νηπιαγωγείων, τα οποία μάλιστα παραπλανητικά ονομάζει Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης των Νηπίων!........"

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Χέρι πού θά ὑπογράψει καί γλώσσα πού θά ὁμολογήσει «Βόρεια ἤ Ἄνω Μακεδονία» θέλουν κόψιμο ἤ ξερίζωμα. Τελεία καί παύλα. Σέ θέματα πατρίδος καί πίστεως δέν χωρεῖ συγκατάβασις. "

    diavaste olo to arthro

    http://www.antibaro.gr/articles/makedonia/2008_08_27_16_59_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ouranio tokso

    diavaste

    Controversy in Greece over visit of UN minority expert
    "After reading the MINA article http://macedoniaonline.eu/content/view/3525/46/ about Panayotis Dimitras, member of the Greek Helsinki Monitor, I couldn´t help but remember what my father had told me about other United Nations visits to the Greek concentration camps in the Greek islands in the past where Macedonians and others were tortured daily.".......

    http://www.florina.org/news/2008/september25b_e.asp

    kai o Dimitras

    http://macedoniaonline.eu/content/view/3525/46/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Αξίζει να πούμε ότι στο "τρίτο Μάτι", ο διακεκριμένος ερευνητής Λεωνίδας Αποσκίτης είχε γράψει επτά σελίδες, αναλύοντας το σενάριο εγκατάστασης των Εβραίων στη Μακεδονία. Επίσης, στο Κανάλι 10, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας Δημήτρης Κιτσίκης περιέγραψε επί πέντε ολόκληρα λεπτά το σενάριο εγκαταστασεως τριών εκατομμυρίων Ισραηλινών στη Μακεδονία!

    TI KANEI NIAOU NIAOU STA KERAMEIDIA?

    TA ADEIA SLAVOBOULARIKA KEFALIA XRHSIMEYOUN SAN PIONIA
    OLA EINAI MEROS SXEDIOU
    KAI TA DIMOSIEYMATA KAI OI EFEYRESEIS PERI MAKEDONIKHS ETHIKOTHTAS.

    EPEIDI H TORINI KIVERNISI EXEI APOFASISEI TO ANO
    AS AKOUSTEI TORA KAI H THELISI TOY ELLINIKOU LAOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Ο ρόλος της κ. Μπακογιάννη, όσο περνά ο καιρός αποδεικνύεται και πιο επικίνδυνος για την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας. Εάν στην μάχη για την εσωκομματική διαδοχή στην Ν.Δ. χρειαστεί να θυσιαστούν τα εθνικά μας συμφέροντα, για να κερδηθεί η υπερατλαντική υποστήριξη, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες......."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συνάντηση της ηγεσίας της ΠανΜακεδονικής Ένωσης Αμερικής με την ΥΠ.ΕΞ. κ. Μπακογιάννη

    Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

    Θέματα:
    •Δράσεις στην Ελλάδα που υποσκάπτουν τις ελληνικές θέσεις
    •Ο Μάθιου Νίμιτς εμφανίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος φιλοσκοπιανού Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα
    •Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα μέσα από το ΕΛΙΑΜΕΠ
    •Αμερικανικές εκλογές και πιέσεις στην Ελλάδα

    http://www.kalami.net/2008/omogeneia/dora_panmaked_0908

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Τήν δέ πόλιν σοί δοῦναι οὐτ’ ἐμόν ἐστί οὐτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν αὐτῇ…». Ὁ Κωνσταντῖνος Παλαιολόγος, ὁ ἡρωικός αὐτοκράτορας, διδάσκει ἐς ἀεί. Κανείς δέν ἔχει τό δικαίωμα νά πουλήσει πατρίδα. Στήν πατρίδα ἀνήκουμε καί δέν μᾶς ἀνήκει. Αὐτό πού κερδήθηκε μέ αἷμα δέν μπορεῖ κανείς νά τό περιφέρει σέ συνέδρια παρανόμων, νά τό διαγράψει μέ τό μελάνι μιᾶς ὑπογραφῆς. Κάποιοι θέλουν νά «ρευστοποιήσουν» κόκαλα ἱερά σέ σταδιοδρομίες, ἀξιώματα ἔδρανα πρωθυπουργικά. «Παίζουνε πασιέντζες τό ἔθνος ὁλάκερο γιά νά ἱκανοποιήσουν τίς μωροφιλοδοξίες τους», ὅπως ἔλεγε ὁ Πάν. Κολοκοτρώνης."

    http://www.antibaro.gr/articles/makedonia/2008_08_27_16_59_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ETHNIKI PRODOSIA

    EINAII H DORA H MEGALITERI PRODOTRIA
    STHN ELLINIKI ISTORIA?

    DIABASTE KATIGORIES EDO

    ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ «ΑΝΩ» ή «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
    ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ!

    DIAVASTE KAI THA FRIKSETE

    http://noiazomai.net/snowmentez.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share