"Mακεδόνες" με ..γενετική απόδειξη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

"Mακεδόνες" με ..γενετική απόδειξη.

H διολίσθηση του κ. Γκρούεφσκι και της παρέας του προς την αλαζονεία και την αδιαλλαξία,συνεχίζεται. Τα όρια της γραφικότητας μοιάζουν να έχουν ξεπεραστεί προ πολλού αλλά η νέα -σχεδόν κωμική- πρόκληση που ετοιμάζεται θα πάει ένα βήμα παραπέρα..
Οι γνωστές πλέον επιστολές φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Greece-Salonika,το «Μακεδονικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Ερευνών» που εδρεύει στα Σκόπια,έλαβε -μια Γκεμπελικής εμπνεύσεως..- εντολή τον περαμένο Απρίλιο απ'την κυβέρνηση Γκρουέφσκι,να ξεκινήσει "εξετάσεις ανάλυσης γενετικού υλικού ώστε να αποδειχθεί επιστημονικά η σχέση των κατοίκων των Σκοπίων με τους αρχαίους Μακεδόνες"!
Οι επιστήμονε
ς και οι σύμβουλοι του κέντρου μάλιστα ήταν και αυτοί που πρότειναν να συγκριθεί το DΝΑ των σύγχρονων σκοπιανών με το DΝΑ της απομονωμένης φυλής των Χούνζα του Πακιστάν καθώς η διεθνής επιστημονική κοινότητα θεωρεί πως ιδρυτές των πρώτων κοινοτήτων Χούνζα ήταν οι έμποροι και οι στρατιώτες από το στρατό του Μεγάλου Αλέξανδρου, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν εκεί κατά την διάρκεια της εκστρατείας στις ορεινές πεδιάδες του ποταμού Ινδού.
Σ'αυτά τα πλαίσια και μ'αυτές τις βλέψεις,έγινε και η επίσημη πρόσκληση του πρίγκιπα Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν και της γυναίκα του,πριγκίπισσας Ράνι Ατικα,στα Σκόπια πριν μερικές μέρες.Σε μια εκδηλώση απείρου κάλους μάλιστα ,έγιναν δεκτοί στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας (φωτογ.) από ομάδα σκοπιανών ντυμένων με στολές αρχαίων Μακεδόνων που κρατούσαν στα χέρια τους ασπίδες με τον ήλιο της Βεργίνας!

Η φυλή των Χούνζα,που αριθμεί 50.000 μέλη,ζει στην ομώνυμη κοιλάδα σε υψό-
μετρο 2.438 μέτρων στα σύνορα του Πακιστάν με την Κίνα.Ο δε πρίγκιπας Αλί καν είναι ο κληρονομικός πνευματικός και πολιτικός ηγέτης των Χούνζα.Η φυλή μάλιστα είναι γνωστή διεθνώς κυρίως λόγω του μέσου όρου ζωής των μελών της που υπερβαίνει τα 100 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων Γκρουέφσκι-Αλί Καν στα Σκόπια -σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες- ζητήθηκε απ'τον πρίγκηπα Αλί Καν η συνδρομή του στην"επιστημονική έρευνα" του "Μακεδονικού"Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών ώστε να αποδειχθεί και επιστημονικά η συγγένεια μεταξύ των 2 λαών!

Το αίτημα έγινε δεκτό και ο υπεύθυνος γιατρός της ακολουθίας του πρίγκηπα έλαβε εντολή να παραδώσει την επομένη μέρα,3 φιαλύδια με αίμα αξιωματούχων της φυλής σε άτομα του εν λόγω ινστιτούτου!
Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας αλλά οι πληροφορίες προέρχονται από πηγή η οποία δεν αμφισβητείται εύκολα..

Και επειδή οι κινήσεις της Σκοπιανής ηγεσίας μοιάζουν σε πολλούς ως σπασμωδικά ή απερίσκεπτα"πυροτεχνήματα" να προσθέσουμε τρία ακόμη στοιχεία τα οποία αποδεικνείουν την πολυετή προσύλωση των Σκοπιανών και τη μεθοδικότητα με την οποία εργάζονται πάνω στο θέμα "της γενετικής απόδειξης της καταγωγής τους"..
1)Το 2001 έγινε η πρώτη απόπειρα απ΄τους Σκοπιανούς,"γενετικής σύνδεσης με το μακεδονικό τους παρελθόν" καθώς εμφανίστηκε μια μελέτη "ερευνητών" στον Τύπο της γειτονικής χώρας που "απέδειξε" πως η καταγωγή των ιδίων προέρχεται απ΄τα αρχαία ευρωπαικά φύλλα ενώ οι Έλληνες είναι απόγονοι υποσαχάριων φυλών που είχαν την έδρα τους στη σημερινή Αιθιοπία!Η έρευνα αυτή μπορεί να πέρασε στα "ψιλά" του διεθνούς Τύπου δημοσιεύτηκε όμως στην" Εθνική Ιατρική βιβλιοθήκη των ΗΠΑ" όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ .
2)Η πρώτη επαφή των Σκοπιανών με τη φυλή των Χούνζα έγινε το 1995 όταν ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της χώρας επισκέφθηκε το Πακιστάν και συνάντησε τη φυλή.Υπεύθυνη της αποστολής ήταν η κυρία Μαρίνα Ντοτζινόφσκα η οποία (εντελώς τυχαία.. ) είναι και σύμβουλος του "Μακεδονικού" Ινστιτούτου στρατηγικών μελετών!

3)Την επόμενη χρονιά,το 1996,ο γλωσσολόγος Ilija Chashule,επίσης σύμβουλος του ίδιου Ινστιτούτου επισκέφθηκε την περιοχή (σε μια αποστολή που χρηματοδοτήθηκε και πάλι απ΄το ίδιο Ινστιτούτο)ανακάλυπτοντας «ομοιότητες ανάμεσα στη γλώσσα των ντόπιων, Burushaski, με τα σύγχρονα "μακεδονικά"»!


Όλα αυτά στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν οι Σκοπιανοί για απαγκίστρωση απ΄το Γιουγκοσλαβικό αλλά και Βουλγαρικό παρελθόν τους.Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 15 με 17 χρόνια και βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα και σήμερα.
Αυτό που διαφεύγει της προσοχής μας είναι πως υπάρχει μια ολόκληρη γενιά στα Σκόπια,των σημερινών 20χρονων,η οποία γαλουχήθηκε με την ψευδαίσθηση της"Μακεδονικής καταγωγής" ,κυριολεκτικά απ΄την πρώτη μέρα της στο σχολείο.Μια γενιά που έχει απαρνηθεί πλήρως τη σλαβοβουλγαρική καταγωγή της και μεγάλωσε μαθαίνοντας για τον κακό και ισχυρό Έλληνα γείτονα που της στερεί "το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται".Και είναι φυσικό,όσο τα χρόνια περνούν,και το μερίδιο των νέων αυτών γενεών ψηφοφόρων αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία,τόσο και η στάση των Σκοπιανών ηγητόρων να σκληραίνει ακόμα περισσότερο.
Η δε αλλαγή στάσης της κυβέρνησης των Σκοπίων και η μεταφορά του βάρους των διαπραγματεύσεων από το θέμα του ονόματος στο θέμα της αναγνώρισης εθνότητας,γλώσσας και μειονοτήτων εντάσσεται επίσης στην ίδια γραμμή.
Μέσα σ'αυτό το πλαίσιο τα αποτέλεσματα των γενετικών ερευνών,-τα οποία εύκολα φανταζόμαστε πια θα είναι..-αναμένονται εώς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σκοπός της κυβέρνησης Γκρουέφσκι θα είναι να δοθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα.΄Ισως και μέσω νέων επιστολών-άρθρων προς μεγάλα επιστημονικά περιοδικά εν είδη επιστημονικών ανακοινώσεων..
Πολύ ενδιαφέρον όμως έχει το ποιοί χρηματοδοτούν και ποιοί πραγματικά κρύβονται πίσω απ΄το εν λόγω ινστιτούτο ερευνών καθώς είναι και το βασικότερο κέντρο προώθησης της έννοιας του"Μακεδονισμού" που επικαλλείται πολύ συχνά ο σκοπιανός πρωθυπουργός.Σύντομα απαντήσεις..

**Προστέθηκε αργότερα**2:04'μμ**
Και ενώ αυτά τα κωμικά σχεδιάζονται απ΄τους επιτελείς της κυβέρνησης Γκρούεφσκι,σήμερα,η πρεσβευτής των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ, Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς με συνέντευξή της σε ιδωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων,κάλεσε τη χώρα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.
Η Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, κάλεσε την ΠΓΔΜ να εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις των μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα σχετικά με την εκκρεμότητα της ονομασίας, μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, το Δεκέμβριο.
«Υπάρχουν προτάσεις τις οποίες η «Μακεδονία» πρέπει να εξετάσει με τον κ. Νίμιτς. Προτάσεις οι οποίες προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας και μπορούν να αποτελέσουν βάση περαιτέρω διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα. Ελπίζουμε να γίνει κάτι τέτοιο και να επιλυθεί το πρόβλημα. Θεωρώ ότι αυτή είνα μια χρυσή ευκαιρία για τη «Μακεδονία"», πρόσθεσε η κ. Μιλοβάνοβιτς.

36 σχόλια:

  1. Prepei na ton kleisoun fylakh ton typo.
    Ayta ta ekane mono o xitler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΝ
    ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΔΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΓΚΡΟΥΓΙΟΣ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ = ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ?

    ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ ?

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ,ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΒΡΟΥΜΕ DNA ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ,ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ?

    ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN EXOYN DNA ELLHNIKO PREPEI NA PROSARTHTHOYN AMESA..
    EINAI ELLHNES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AN EXOYN DNA ELLHNIKO PREPEI NA PROSARTHTHOYN AMESA..
    EINAI ELLHNES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tώρα τους φανατιζει τους οπαδους του οσο μπορει,οταν θα αρχισουν τα αλβαναρια να τους κηνηγουνε να δουμε πιο dna θα τους σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν αρχίσουμε να τους αποκαλούμε γελοίους και επικίνδυνους, θα πρέπει να θυμηθούμε τα δικά μας πριν από 15 χρόνια.
    Αυτοί εκεί κάνουνε τα ίδια με αυτά που κάναμε εμείς το 1992, αλλά που ακόμα κάνουνε κάποιοι εγχώριοι γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΚΩΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ GREECE SALONIKA.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ DNA ΣΕ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ALEXIS ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @29 Ιούλιος 2008 2:20 μμ

    Ε, όχι και DNA ρε μεγάλε, κόψε λίγο την μαλακία. Αυτοί αρχίσανε με τα DNA. Εγώ προτείνω να κάνουν DNA και να τα συγκρίνουν με το DNA των πραγματικών αδερφών τους, των βουλγάρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2,20 ποιες ηταν οι δικες μας "γραφικοτητες",τα συλλαλητηρια με τη συμμετοχη εκατομμυριων για κατι που μας ανηκει?

    Αλλα ετσι σου ειπαν οι ισντρουκτορες σου,ο θυτης και το θυμα στο ιδιο τσουβαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προτείνω να κηρύξουμε ανεξάρτητο κράτος την Μακεδονία με πρωτεύουσα την θεσσαλονίκη και άσε μετά τους σκοπιανούς να χτυπιούνται :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα τι μαλακιες ειν αυτες..
    Τι νομιζει ο κοσμος οτι ειναι το DNA... στραγαλια?
    Οι γονιδιακες μελετες ειναι πολυ πιο περιπλοκες απ'οτι νομιζει ο καθε προγονομανης ηλιθιος. Ειτε σκοπιανος ειτε ελληνας.
    Ακου λεει αποτελεσματα...
    Τσου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29 Ιούλιος 2008 2:45 μμ


    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για οσους φιλους ενδιαφερονται..

    Εδω ειναι οι μελέτες που εχουν δημοδιευσει οι σκοπιανοι σε διεθνη περιοδικά για την..υπερτατη φυλή τους!:

    http://voice.pblogs.gr/2008/03/h-skopianh-ypertath-fylh-to-aygo-toy-geitonikoy-fidioy.html

    Στα σχολια θα βρείτε και την προέλευση των δηθεν ερευνων και τον απατεωνα Ισπανο καθηγητη που τους συνδράμει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. An to ypourgei this Doras exie koukoutsi sto kefali tous tha kaname mia kapania enimerosis ollou tou kismou gia ton upoboskonta ilithio ratsismo pou gennatai sta Skopia!
    Xreiazetia na tous xefonisoume Pagkosmiws mia kai oi paniblakes Skopianoi trabane to skini askima!

    Tha prepei epeiseis na sizitisoume kai me tous filous amerikanous an tha itanb skopimo na kopsoume to karpouzi sta tria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η εργασία αυτή στερείται επιστημονικής αξίας. Για τον λόγο αυτόν παραθέτω άρθρο με τίτλο: Dropped genetics paper lacked scientific merit, με συγγραφείς τους μεγαλύτερος ξένους γενετιστές τους
    -Neil Risch
    -Alberto Piazza
    -L. Luca Cavalli-Sforza,
    που δημοσιεύτηκε το 2002 στο πιο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, το Nature.

    Οι συγγραφείς αυτοί παραθέτουν τρεις διαφορετικούς λόγους για την αναξιοπιστία της εργασίας:

    -Η ερευνητική ομάδα από τη Μαδρίτη και τα Σκόπια, χρησιμοποίησε μόνον ένα γενετικό δείκτη, τον HLA (αντί 10 τουλάχιστον)

    -δείγματα μόνο από Κρήτη και όχι από την Ηπειρωτική Ελλάδα.

    -Δημοσίευσε παράδοξα αποτελέσματα: Οι Γιαπωνέζοι π.χ. είναι σχεδόν ίδιοι με τους κατοίκους της Δ. Αφρικής, ενώ οι Έλληνες ομοιάζουν με Αιθίοπες και όχι με γειτονικούς κατοίκους της Μεσογείου.

    Σύμφωνα με τους 3 διαπρεπείς επιστήμονες: Η εργασία στερείται επιστημονικής αξίας και ως εκ τούτου δεν έπρεπε να δημοσιευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DEN PANE STO DIAOLO KAI AYTOI MKAI TA AMERIKANAKIA.AEI SIXTIR PIA.TO DNA TOUS MARANE.APLHTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ "ΒΓΑΖΕΙ" ΛΟΓΟΥΣ ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ κλπ.

    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΥΤΗ.


    Η ΤΩΝ ΕΚ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εἶναι φυσικὸ νὰ βροῦν ντόπιο μακεδονικὸ DNA, διότι σὲ σημαντικὸ ποσοστὸ εἶναι ἐκσλαβισθέντες Ἕλληνες (καὶ δὲν ἐννοῶ τοὺς φυγάδες τοῦ ἐμφλίου· τὸ Μοναστήρι ἦταν ἑλληνικόατο ἀπὸ αἰῶνες). Πρέπει λοιπόν, ἀνακαλύπτοντας τὴν καταγωγὴ τους, νὰ ἀποδεχθοῦν καὶ πάλι τὸν Ἑλληνισμό, νὰ υἱοθεήσουν τὴν ἑλληνικὴ γλῶσσα, καὶ ἐμεῖς τότε θὰ δεχθοῦμε καὶ πάλι μὲ χαρὰ στὴν ἀγκαλιὰ τῆς μητέρας πατρίδας τοὺς χαμένους Μακεδόνες ἀδελφούς μας.

    Παραπομπὲς σὲ ἀξιόπιστες γενετικὲς ἔρευνες οἱ ὁποῖες ἀποδεικνύουν τὴν αὐτοχθονία καὶ παναρχαιότητα τῶν Ἑλλήνων, μπορεῖτε νὰ βρεῖτε καὶ ἐδῶ: Anthropological Research Page, by Dienekes Pontikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AS KANOUN DNA NA DOUNE OTI INE ELLINES.
    ALLA MIN KANI TA TEST O SOROS.
    AFTA ELLINES INE POU THA MAS SPANE TA NEVRA STO MELLON.
    ALLA AS KANOUME KE DNA STI BOULI KE NA ARXISOUME TIS APELASIS.
    KE ENA METRAI OXI TO DNA ALLA TI NIOTHIS MPORI NA ISE MAVROS KE NA NIOTHIS PIO ELLINAS APO KATI REMALIA ANARXIKOUS.
    I KARDIA METRAI OXI TO DNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε, ας κάνουνε τεστ DNA! Γιατί σας πειράζει; Φοβαστε τ΄αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάντως στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει μελέτες ντι εν έι γιατί φοβούνται τα αποτελέσματα.
    Τα τελευταία είχαν γίνει επί δικτατορίας οπότε και κάνανε στατιστική ανάλυση των ομάδων αίματος των φαντάρων με σκοπό να δείξουν ότι πάνω κάτω το Ελληνικό έθνος είναι ομόαιμον. Τα αποτελέσματα έδειξαν μεγάλη απόκλιση μεταξύ των γεωγραφικών διαμέρισματων και η όλη μελέτη θαύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μεταξύ πίθηκου και ανθρώπου υπάρχει ταύτιση στο dna 99%!

    με κάποια σπάνια είδη σκουληκιών και ανθρώπου υπάρχει ταύτιση 99,5%!

    αυτό δείχνει τις παραξενιές καθι το μη επιστημονικό των μεθόδων.

    για αυτό και οι παραξενιές στο dna γιαπωνέζων και γκανέζων!

    η αλήθεια είναι οτι ο μοριάς επεξέτεινε την κυριαρχία του τα τελευταία 200 χρόνια προς τα βόρεια. και τώρα δεν πουλάει.

    μόνο αν βρεθεί σε αδυναμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τους έχει πιάσει υστερία τους σκοπιανούς και σύντομα θ αεξαφανιστούν από το χάρτη. όσο για τα αίματα και τα DNA μου ηχούν παιδιάστικα. Και στην αρχαία Ελλάδα είχαμα φυλές, Ιωνες, Δωριείς, Αχαιοί. Δεν ετίθεντο λόγος για DNA. Ηταν όλοι τους έλληνες γιατί μιλούσαν την ελληνική, κατοικούσαν στην Ελλάδα, ενώθηκαν για να πολεμήσουν τους Πέρσες, είχαν κοινή θρησκεία και κοινό πολιτισμό με τις ιδιαίτερες επιμέρους παραδόσεις (Αθήνα, Σπάρτη). Μην φοβάστε, Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Δεν κατάφερε ννα τη διαλύσει ποτέ κανείς, Πέρσες, Ρωμαίοι, Τούρκοι, Χίτλερ, θα φοβηθούμε μια κοτσιλιά που λέγεται Σκόπια; Αγνοήστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και κάτι άλλο. Αν η Ελλάδα δεν τους αναγνωρίσει το όνομα Μακεδονία, τότε σημαίνει ότι δεν είναι Μακεδόνες. Ακόμη λοιπόν και αν όλοι τους αποκαλούν Μακεδόνες, γα μας είναι σκοπιανοί.
    Δηλαδή αν δεν σε άναγνωρίσει η μάνα σου, δεν πρόκειται να σε αναγνωρίσει κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. > Τα αποτελέσματα έδειξαν μεγάλη απόκλιση μεταξύ των γεωγραφικών διαμέρισματων και η όλη μελέτη θαύτηκε.


    και την ξέθαψες εσύ;

    όλοι οι λακαμάδες μαζεύτηκαν στο ίνερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η μελέτη που λέει ότι οι έλληνες κατάγονται από την Αιθιοπία μπορεί να έχει δημοσιεύτεί, αλλά έχει απορριφθεί ως αντιεπιστημονική. Αν ζητήσεις απο τους κατάλληλους "επιστήμονες" να σου αποδείξουν κάτι, θα βρουν τρόπο να το κάνουν (αρκεί να βγάλουν και κάτι βέβαια). Επειδή το θέμα δεν είναι αιματολογικό, αλλά πολιτισμικό, ας μας πούν επι τέλους γιατί οι "μακεδόνες" μιλούν σλάβικα. Ακόμη και να μην ήταν ελληνικά τα μακεδονικά, γιατί δεν τα μιλούν σήμερα; Οι έλληνες γιατί δεν έχασαν την γλώσσα τους και οι μακεδόνες ούτε ελληνικά μιλούσαν, αλλά και αυτά που μιλούσαν... χάθηκαν ως γλώσσα;!! Τόσο της πλάκας λαός είναι οι αρχαίοι μακεδόνες; Τόσο πολύ θέλουν να τους υποβιβάσουν για να τους φέρουν στα μέτρα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτά όλα είναι μπούρδες. Είμαι γενετιστής και ξέρω για το τι μιλάω. Άντε να μας πουν ποιους πολιμορφισμούς θα εξετάσουν και το ποιο σημαντικό άντε να δούμε ποιο επιστιμονικό 'κωλοπεριοδικό' θα αποδεχθεί να δημοσιεύσει μια τέτοιου είδους έρευνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα από τα πολλά black paper που κυκλοφορύν στο δίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Diavaste gia ton mega ereynhth!!! oi dhmosieyseis toy aposyrontai apo ta episthmonika periodica giati einai apateonas!!!
    Mallon prepei kai emeis na kinh8oume gia na aposyroun th sygkekrimenh meleth
    http://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Arnaiz-Villena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Ι. Χρυσόστομος μας δικαιώνει!!!!
    Ο Έλληνας Πατέρας που έζησε τον 5ο αι.στον Ε' Λόγο του ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ αναφέρεται στον Μ. Αλέξανδρο ως εξής:
    "...κριόν μεν καλών τον των Περσών βασιλέα, τον Δαρείον, τράγον δε τον των Ελλήνων βασιλέα,Αλέξανδρο λέγω τον Μακεδόνα..." ΒΕΠ.
    Πέρα,βέβαια,από τον όχι και τόσο κολακευτικό χαρακτηρισμό του Αλεξάνδρου γίνεται σαφές και διαλύεται κάθε αμφιβολία περί της ελληνικής καταγωγής του Αλεξάνδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. min to pairnete elafa sinellines
    to psema afto ( oti oi Ellines exoun Afrikaniko DNA kai den exoun sxesi me Ellada kai tous arxaious Ellines) vrisketai pandou sto isto.
    Xrisimopoihthike kai apo tou Agglous san prosxima gia na min mas dosoun ta marmara tou Pathenona.

    Pes pes ginetai kai h agourida meli. kia to psema me ton kairo ginetai alithia.

    Afto pou kanoun oi Skopianoi prepei na stamatisei.
    Kaloume olous tous Ellines epistimones opou kai na vriskondai na organothoun kai na dosoun apandisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. min to pairnete elafria sinellines
    to psema afto ( oti oi Ellines exoun Afrikaniko DNA kai den exoun sxesi me Ellada kai tous arxaious Ellines) vrisketai pandou sto isto.
    Xrisimopoihthike kai apo tou Agglous san prosxima gia na min mas dosoun ta marmara tou Pathenona.

    Pes pes ginetai kai h agourida meli. kia to psema me ton kairo ginetai alithia.

    Afto to psema anaparagetai sinexia se ola ta fora sta opoia grafoun meta manias oi Skopianoi.

    Afto pou kanoun oi Skopianoi prepei na stamatisei.
    Kaloume olous tous Ellines epistimones opou kai na vriskondai na organothoun kai na dosoun apandisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share