Οι 10 εντολές Μπους..! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Οι 10 εντολές Μπους..!

Απ΄το χθεσινό ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» για τα «αιτήματα της απερχόμενης κυβέρνησης Μπους» προς την ελληνική κυβέρνηση.
Αυτά είναι μόνο..10:

- Να αρθούν οι εθνικοί περιορισμοί στο Αφγανιστάν. Η ελληνική δύναμη που υπηρετεί εκεί εκτός Καμπούλ και να συμμετέχει κανονικά στις επιχειρήσεις υπό τη διοίκηση του αρμόδιου ΝΑΤΟϊκού διοικητή.
- Συμμετοχή στις κάλυψη των δαπανών των ΝΑΤΟϊκών αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης (AWACS).
- Συμμετοχή στη χρηματοδότηση του ειδικού ταμείου κάλυψης των αναγκών της Συμμαχίας σε ελικόπτερα (κυρίως επιθετικά αλλά και μεταφορικά).
- Άμεση ενεργοποίηση της απόφασης του ΚΥΣΕΑ για προμήθεια αμερικανικών πυρομαχικών 120 mm για τα γερμανικά άρματα μάχης Λέοπαρντ και όχι πραγματοποίηση διαγωνισμού - Αξιοποίηση της ελληνικής προεδρίας του ΟΑΣΕ από 1ης Ιανουαρίου του 2009 για την προώθηση της ΝΑΤΟϊκής γραμμήςστην κρίση της Γεωργίας.
- Αναβάθμιση των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot από PAC-2 στο επίπεδο PAC-3 για μεγαλύτερη κάλυψη (σκάνδαλο Ζήμενς)
- Απεξάρτηση από το φυσικό αέριο της Gazprom. Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τον αγωγό Ελλάδας-Τουρκίας-Ιταλίας που θα μεταφέρει αζερικό αέριο και δεν διανοούνται ότι μπορεί να διοχετευθεί εκεί ρωσικό αέριο.
- Αποδοχή του «πακέτου Νίμιτς» και αναθεώρηση της θέσης του Κ. Καραμανλή για «μία ονομασία έναντι όλων», προκειμένου να αρθεί το ελληνικό βέτο για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
- Αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Ως πρώτο βήμα ζητείται η σφράγιση των διαβατηρίων του Κοσσυφοπεδίου αντί της τακτικής σφράγισης επισυναπτόμενου λευκού χαρτιού.
- Σταθερότητα στη θέση υπέρ της πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απόρριψη των ιδεών του Γάλλου προέδρου Ν. Σαρκοζί για ειδική σχέση Τουρκίας-Ε.Ε., που δεν αποκλείεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε. στα μέσα Δεκεμβρίου.


Τίποτα άλλο;;

6 σχόλια:

  1. KE NA NTITHOUME XANOUMAKIA KSEXASI NA PI.

    1) I MAKEDONIA INE MIA KE ELLINIKI


    2) ELEFTERIA STOUS MAKEDONES TIS FYROM.

    3) ANEXARTISIA TIS BORIOU YPIROU

    4)NA FYGI O KATOXIKOS STRATOS APO TIN KYPRO

    5)I AMERIKANIKI BASI NA FIGI APO TO KOSOBO

    6)LITOURGIA TIS THEOLOGIKIS SXOLIS TIS XAGIS KE LITOURGIA TIS AGIAS SOFIAS SAN EKKLISIA KE KENTRO TON 350.000.000 ORTHODOXON.

    7)PLIRI DIEKEOMATA STIS MIONOTITES STIN TOURKIA,ANEXARTISIA TOU KOURDISTAN,APODOXI TIS GENOKTONIAS TON PONTION.
    OTAN PRAGMATOPIOUTHOUN KSANAMILAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 25 ΦΙΛΕ 10.53

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 25 ΦΙΛΕ 10.53

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΟΥΖΕΙ ΤΟ ΑΣΧΙΜΟΠΑΠΟ!! ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share