Περίεργη τροπή στη δίκη Άλεξ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Περίεργη τροπή στη δίκη Άλεξ..

Περίεργη τροπή στην εκδίκαση της υπόθεσης για την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια, καθώς προέκυψαν ερωτήματα για κλήσεις που πραγματοποίησε και δέχτηκε η μητέρα του 11χρονου, Νατέλα (φωτογ.) το βράδυ της εξαφάνισης.
Συγκεκριμένα, το πρώτο τηλεφώνημα η Νατέλα φέρεται να το έκανε σε πρόσωπο, το όνομα του οποίου ακούγεται για πρώτη φορά στην υπόθεση και δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα.
Επίσης, σύμφωνα με δημόσια έγγραφα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, την ώρα που η μητέρα του Άλεξ και ο πατριός του 11χρονου βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους και έκαναν προσπάθειες για να εντοπίσουν το παιδί, φέρεται ότι πραγματοποιήθηκαν κλήσεις από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πατριού.
Ωστόσο στην κατάθεσή της η Νατέλα ανέφερε ότι είχαν κλείσει το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ όταν πήγαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για να ψάξουν τον Άλεξ.
Ακόμη φέρεται να εμφανίζονται κάποιες παράλληλες κλήσεις προς το κινητό της μητέρας του 11χρονου την ώρα που πραγματοποιούνται τηλεφωνικές κλήσεις από το προποτζίδικο προς το κινητό της, κάτι που σημαίνει, αν αποδειχθεί, ότι κάποιος ή κάποιοι, υπέκλεπταν τις συνδιαλέξεις της Νατέλα.
Στις απορίες που προέκυψαν, το Δικαστήριο έκρινε αναγκαία τη συνδρομή τεχνικού πραγματογνώμονα, για να εξηγήσει το πώς και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορούν να συμβούν αυτά.
Bookmark and Share