Δημοψηφίσματα και αντιδράσεις για για τη"Διοικητική Μεταρρύθμιση".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Δημοψηφίσματα και αντιδράσεις για για τη"Διοικητική Μεταρρύθμιση"..

Εmail από aftodioikisi.gr .

To πρώτο δημοψήφισμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση (γνωστή και ως "νέος Καποδίστριας"), θα διενεργηθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο Πυθαγορείο της Σάμου, μετά από την σχετική ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Οι κάτοικοι του ιστορικού δήμου αντιδρούν με τη προοπτική συνένωσης του Πυθαγορείου με άλλο δήμο και αυτό αναμένεται να καταγραφεί την άλλη Κυριακή.Οι κάλπες θα ανοίξουν την ανατολή και θα κλείσουν στη δύση του ηλίου.
Ανατολική Αττική:
Αντιδράσεις και μάλιστα υπερκομματικές, σημειώνονται και στην Ανατολική Αττική, όπου πριν από λίγες μέρες οι δήμαρχοι των Μεσογείων συγκεντρώθηκαν στην Παιανία και αποφάσισαν:
1. Να απορριφθεί και να μην αποτελέσει βάση διαλόγου η μελέτη του Ι.Τ.Α. ως αντιεπιστημονική, μεροληπτική και εκτός πλαισίου και φιλοσοφίας της Διοικητικής μεταρρύθμισης.
2. Να γίνουν γνωστές οι απόψεις του Υπουργείου Εσωτερικών και
3. Η Διοικητική μεταρρύθμιση να ισχύσει για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας και να στηρίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια (τα οποία μπορεί να είναι πληθυσμιακά, χωροταξικά, πολιτιστικά, ιστορικά, εδαφολογικά, τάσεις ανάπτυξης, υποδομές κ.τ.λ.) ..

4 σχόλια:

  1. http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_7268.html
    ...................Ψηφίζεις υποτίθεται άτομα ικανά να διοικήσουν αυτόν τον τόπο, μα αυτή μεταβάλλονται σαν μια γροθιά εναντίον σου. Ψηφίζεις κόμματα υποκρισίας, τα οποία μετα τις εκλογές συμπεριφέρονται ως μεσάζοντες εξυπηρετώντας την διαπλοκή και το κεφάλαιο. Η ανικανότητα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους, το πλιάτσικο και η σπατάλη εις βάρος του φτωχού λαού από την εκάστοτε κυβέρνηση του δικομματισμού φτάνει στο όριο φρενίτιδας.
    Λαέ της Ελλάδος πρέπει να αντισταθείς!
    Έχεις φωνή!
    Στύλε το μήνυμα σου, ειρηνικά και δημοκρατικά!
    Ψήφισε την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ!.....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na katsoun sta avga tous oi dhmarxoi .den einai twra kairos na arxisoun pali oi saxlamares pou eginan me ton prwto kapodistria.
    ola gia ta ofitsia ginontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na katsoun sta avga tous oi dhmarxoi .den einai twra kairos na arxisoun pali oi saxlamares pou eginan me ton prwto kapodistria.
    ola gia ta ofitsia ginontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na katsoun sta avga tous oi dhmarxoi .den einai twra kairos na arxisoun pali oi saxlamares pou eginan me ton prwto kapodistria.
    ola gia ta ofitsia ginontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share