Ενοχοποιούνται και τα laptop για την παρολίγο αεροπορική τραγωδία. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ενοχοποιούνται και τα laptop για την παρολίγο αεροπορική τραγωδία.

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο οι αρμόδιες αυστραλιανές Αρχές να αποτελούν αιτία της βλάβης στο ηλεκτρονικό σύστημα αεροσκάφους της Qantas και τα labtop επιβατών!
Όπως ανακοινώθηκε οι έρευνες θα στραφούν και προς αυτή την κατεύθυνση. Ως γνωστόν το αεροσκάφος τύπου A330-300's ενώ εκτελούσε πτήση από τη Σιγκαπούρη στο Πέρθ της Αυστραλίας έχασε ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πάνω από 50 επιβάτες του.
Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει και τους 303 επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης δίνοντάς τους αεροπορικά εισιτήρια όσο το κόστος της διαδρομής Αυστραλίας-Λονδίνου.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους όμως όλοι οι επιβάτες, και όχι μόνο όσοι τραυματίστηκαν, θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις και το συνολικό κόστος για την εταιρία ίσως ανέλθει σε εκατομμύρια δολάρια.
Ακόμα μεγαλύτερο είναι όμως το κόστος της αξιοπιστίας της Qantas η οποία, παρά το γεγονός ότι είναι επικερδής, τους τελευταίους μήνες είχε πολλά ατυχήματα και είναι... θαύμα που έχει αποφευχθεί μια πολύνεκρη τραγωδία.
Bookmark and Share