Δύο παρατηρήσεις σχετικά με την αποκάλυψη του "Έθνους". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Δύο παρατηρήσεις σχετικά με την αποκάλυψη του "Έθνους".

  • H σημερινή μεγάλη αποκάλυψη του "Έθνους" επιβεβαιώνει στην ουσία για ακόμη μια φορά μερικές από τις αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε το Greece-Salonika κάποιους μήνες νωρίτερα.Και επειδή οι.. μετά Χριστόν προφήτες πολλαπλασιάζονται μετά από κάθε αποκάλυψη να υπενθυμίσουμε πως από τις 19 Μαίου σε αποκλειστικό δημοσίευμα του παρόντος ιστολογίου κάναμε γνωστή την...προτίμηση του κ.Γκρουέφσκι στο όνομα Βόρεια Μακεδονία:
    <<"North Macedonia" («Βόρεια Μακεδονία») είναι το όνομα που μπορεί να αποδεχτεί μετά το σχηματισμό νέας κυβέρνησης ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ κ. Νίκολα Γκρούεφσκι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες>>.
    (Δείτε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα εκείνης της μέρας πατώντας εδώ ). Περισσότερο από δύο μήνες μετά(!), στις 29/7,η Αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια ενημέρωνε το State Department και ...επιβεβαίωνε την πληροφορία του Greece Salonika,για τη θέση αυτή του κ.Γκρουέφσκι,σύμφωνα με τη σημερινή,σημαντικότατη,αποκάλυψη του Έθνους..

  • Επίσης η θέση του κ.Τσερβενκόφσκι περί λύσεως των θεμάτων που αφορούν τις περιουσίες "σλαβομακεδόνων" στην Ελλάδα μετά την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. δείχνει να ξαφνιάζει τόσο τους συντάκτες του Έθνους όσο και τα ΜΜΕ που απ΄το πρωί σήμερα ασχολούνται με το θέμα.Κι όμως με το αποκλειστικό δημοσίευμα " Σκληραίνει τη στάση του καί ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ. " στο Greece Salonika είχαμε αποκαλύψει πως τις συγκεκριμένες θέσεις είχε εκφράσει δημόσια ο πρόεδρος της χώρας σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Στιπ της ΠΓΔΜ .Συγκεκριμένα,μεταξύ άλλων σοβαρών διατυπώσεων ο κ.Τσερβενκόφσκι δήλωνε: "θα είμαστε σε θέση να λύσουμε τα προβλήματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα αλλά και όσων έχουν περιουσίες εκεί μόνο όταν γίνουμε μέλη της Ε.Ε." (Για το εν λόγω δημοσίευμα πατήστε εδώ )

.

Bookmark and Share