"Η <<Μακεδονία> (ΜΚD) κέρδισε την Ελλάδα (GR)".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη
.

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008

"Η <<Μακεδονία> (ΜΚD) κέρδισε την Ελλάδα (GR)"..

"Η Μακεδονία κέρδισε την Ελλάδα μέσα στο σπίτι της" γράφουν σήμερα τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφερόμενοι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κendo (ιαπωνική πολεμική τέχνη) που διεξήχθει στο Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο..

Οι Έλληνες υπεύθυνοι της διοργάνωσης προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συμμετοχή των γειτόνων ως "Μακεδονία" (φωτογ.) καθυστερόντας την έναρξη του πρωταθλήματος κατά 3 ώρες.Έκαναν όμως πίσω όταν (σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ) "απειλήθηκαν με μυνήσεις ενώ συνάντησαν και την αντίδραση των υπόλοιπων συμμετεχόντων" λόγω της καθυστέρησης έναρξης των αγώνων με αποτέλεσμα να αγωνιστεί τελικά η ομάδα των Σκοπιανών ως "Μακεδονία"..Για την ιστορία η ομάδα των Σκοπιανών νίκησε την Ελληνική με 3-1 στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο και αυτό είναι που πανηγυρίζουν σήμερα τα σκοπιανά μμε..

26 σχόλια:

 1. Βρηκαν κατι να χαιρονται οι μπαγλάμαδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΜΟ.ΚΑΡΑΜΝΛΙΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 54μήνες Ν.Δ. - 45 σκάνδαλα!

  Ιούλιος 2004 - Χρηματισμός.
  Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και "καθαρή" κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...

  Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή
  Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.

  Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
  Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.

  Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
  Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

  Ιούνιος 2005 - πακιστανοί
  Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…

  Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
  Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.

  Σεπτέμβριος 2005 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ
  Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

  Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
  Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.

  Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
  Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

  Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό
  Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού

  Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ
  Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.

  Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
  Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.

  Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
  Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια "αυτοκτονία…" μόνο

  Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
  Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο. Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.

  Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική
  Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!

  Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
  Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !

  Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…
  Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο

  Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
  Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως "η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό"

  Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του Μαρτίου
  Η χούντα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει και ο gmargari, για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση.

  Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
  Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !

  Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
  Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.

  Ιούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου
  Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!

  Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
  Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

  Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια
  Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.

  Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικού
  Στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.

  Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ
  Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα
  Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - "αναψυκτήριο" που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία "φιλοξενούσε" και τους Ινδούς).

  Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD
  Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.

  Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός
  Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….

  Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
  Στο "μικροσκόπιο" τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.

  Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριο
  Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται !

  Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
  Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθρωτικές κινήσεις τους.

  Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
  Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.

  Μάιος 2008 - ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
  Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάξανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ

  Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
  Τα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.

  Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ
  Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά

  Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENS
  Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα. :)

  Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS
  Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.

  Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά
  «Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.

  Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4I
  Όταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;

  Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ
  <…> H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ! <…>

  Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.
  Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

  Αύγουστος 2008 - Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
  Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.

  Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
  Ο μοναχός Εφραίμ σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.

  Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς… Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… ! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ayta kanoun oi ypoxoriseis

  apo ellines
  apo ellinikou organismous
  apo ellines politikous
  apo elliniki kivernisi

  eimaste genikos mia kseftila

  den eprepe na tous dextoun os macedonia
  kai eidika mesa stin ellada

  aisxos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. oraia
  1 Οκτώβριος 2008 2:56 μμ

  an theleis na eisai sostos

  tora grapse kai gia ta skandala pasok

  alloios kaneis kommatiki propaganda

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πες των Σκοπιανόγυφτων να πάρουν φόρα από τον Χορτιάτη και να έρθουν να μας κλάσουν τα @@

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. επρεπε οι διοργανωτες να τους πουν οτι δεν θα γινουν δεκτοι οι σκοπιανοι ως μακεδονες, οταν τους στειλαν τις δηλωσεις συμμετοχης.Τωρα τρεχατε ποδαρακια μου να μην σας χεσει ο κωλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. mpravo paidia!!!
  kala pame!!!
  kakos toys afisame na symmetexoun me to onoma mas!!!
  mono na fwnazoume kseroume!!!
  stin praksei ti ginetai?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πώς γίνεται να μην κατάφεραν να εμποδίσουν τη συμμετοχή με το όνομα "Μακεδονία", αφού το κράτος είναι αναγνωρισμένο στον ΟΗΕ ως ΠΓΔΜ και, ειδικά, όταν η διοργάνωση γινόταν μες στην Ελλάδα;
  Δηλαδή καταφέραμε σε διοργανώσεις που έγιναν σε ξένες χώρες να εμποδίσουμε τη συμμετοχή τους ως "Μακεδονία" και δεν το καταφέραμε μες στην Ελλάδα;
  Αυτά ας τα πουλήσουν αλλού...
  Στο κάτω - κάτω, ας έκαναν μηνύσεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 1 Οκτώβριος 2008 5:05 μμ


  σωστος ο φιλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 2.56
  EGRAPSES ENA OURANOKATEVATO KE THEN INE KE TOU THEMATOS:
  AN THELIS SKANDALA KOMMATON MPOROUME NA GEMISOUME SELIDES AN MIN SAS TROI I MAKAKIA KE GRAFETE MONO:
  GIA MAKEDONIA INE TO THEMA EDO:
  KE AS KANAN MINISIS INE ILITHII POU PIRAN MEROS NA TO XALOUSAN OLO AFTO TO FIASKO:
  TI THA GINI EPITELOUS MONO LOGIA THA IMASTE:
  ATHLI ISTE KIRII TOU POU PIRETE MEROS:
  OXI SE OLA POU EXOU SXESI ME TO MAKEDONIKO ZITIMA:
  ME TO NA TOUS AFISOUME NA PAROUN MEROS SAN MACEDONIA INA SAN NA TOUS ANAGNORISOUME:
  DESTE TOUS IRANOUS ME SXESI ME ISRAIL AFTI INE MANKIA
  ALLA SE MAS I MANKES INE MONO STA LOGIA
  OUST MORE
  ME AGANAXTITE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. KE AFTO MES TIN ELLADA
  KATALABATE
  MES STIN ELLADA
  OXI EKSOTERIKO
  EDO
  I STO DIAOLO PIA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΕΓΩ πχ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ Ν ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ,ΦΙΛΕΣ-ΦΙΛΟΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝ ΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ,ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ (ΚΟΣΣΟΒΟ-Ν ΟΣΕΤΙΑ κλπ) ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ,ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ,ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ,ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ( Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ)ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ Ν ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εάν όντως συνέβει κάτι τέτοιο, οι διοργανωτές είναι κότες. Ασχολούνται και με πολεμικές τέχνες οι φλώροι, που φοβήθηκαν τις ...μηνύσεις
  Καλύτερα νά σχοληθούν με το κέντημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Δυναμική αντεπίθεση στα Σκόπια από την Ομογένεια των ΗΠΑ – Διαδήλωση στον ΟΗΕ για τα δικαιώματα των Ελλήνων της FYROM!
  Νέα Υόρκη- Η Ομογένεια της Νέας Υόρκης δίνει άλλη διάσταση στο θέμα των Σκοπίων με ενδιαφέρον – για πρώτη φορά από όλους τους Έλληνες – για τα ανθρώπινα δικαιώματα 250 χιλιάδων συμπατριωτών μας που ζουν στα Σκόπια! Και προχωρεί σε συγκέντρωση - διαδήλωση διαμαρτυρίας στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, για την καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων καλώντας τον Ελληνισμό της Νέας Υόρκης, ο «Συνασπισμός για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ελλήνων», την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου! Παράλληλα, καλούνται τα μέλη της Ελληνικής Ομογένειας σε κινητοποίηση και δράση, με έγγραφα (δείτε παρακάτω τη σχετική επιστολή) και τηλεφωνικά διαβήματα ενημέρωσης και διαμαρτυρίας στο αρμόδιο τμήμα του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, για τη διαπραττόμενη από το καθεστώς των Σκοπίων πολιτιστική γενοκτονία σε βάρος της ελληνικής μειονότητας στη γειτονική χώρα!

  http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/10/fyrom.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο Gruevski χαιρετίζει τους πιστούς του Ισλάμ για το ραμαζάνι.
  *Με ευχαρίστηση για δεύτερο χρόνο είναι με τους πιστούς του Ισλάμ στο κεντρικό τζαμί των Σκοπίων για αξίες που προσδοκούμε για το NATO και την ΕΕ.*
  Μήπως μπορεί κανείς να μας εξηγήσει αυτή τη μεγάλη αγάπη του για το Ισλάμ??
  http://macedoniaonline.eu/content/view/3767/1/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE
  «ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
  ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ»!!!

  Δυναμική απάντηση στην είσοδο της Ρωσίας στη Ν. Οσετία, πρέπει να δώσουν οι ΗΠΑ, με άμεση ένταξη της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ, ζητά με άρθρο του στην Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν στις 11 Αυγούστου, συνεργάτης-αναλυτής του Κέντρου Υπερατλαντικών Σχέσεων της Σχολής Διεθνών Σπουδών του Τζον Χόπκινς, ο οποίος θεωρεί ότι η Ελλάδα απέκλεισε τα Σκόπια από το ΝΑΤΟ, όχι μόνο για το όνομα, αλλά και για το χατίρι της φίλης της Ρωσίας και γι΄ αυτό οι ΗΠΑ πρέπει να δράσουν τώρα αμέσως, χρησιμοποιώντας κάθε τέχνασμα για να κάμψουν τη Αθήνα, όπως το να ενταχθούν τα Σκόπια έστω και με το όνομα FYROM στη Συμμαχία επειγόντως, και η Τουρκία – σε μια άλλη κίνηση διπλωματικού αποπροσανατολισμού - να αποσύρει τους ατέλειωτους ενοχλητικούς για την Ελλάδα αστερίσκους από τα Νατοϊκά έγγραφα, όπου υποσημειώνει διαρκώς ότι εκείνη αναγνωρίζει τα Σκόπια σαν “Μακεδονία”!


  Αναλυτικότερα, ο Edward P. Joseph, σχετικά με την «επίθεση» της Ρωσίας στη Γεωργία γράφει «τι μπορούν να κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί της» και τονίζει πως «είναι επιτακτικό για τη δύση να μεταβιβαστεί ένα σαφές και πειστικό δημόσιο μήνυμα…..Αλλά τι είδους απάντηση είναι διαθέσιμη;» αναρωτιέται, για να καταλήξει τελικά:
  «Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα αποτελεσματικό, αν και έμμεσο, όχημα να μεταβιβαστεί ένα μήνυμα, υπό τον όρο ότι η Ουάσιγκτον θα το ενεργοποιήσει γρήγορα. Η λύση είναι για το ΝΑΤΟ να προσκληθεί η “Μακεδονία” να ενταχθεί στη Συμμαχία.....

  http://www.noiazomai.net/heradtrib1.html

  ARTHROGRAFOS EDWARD P. JOSEPH (EBRAIKO ONOMA)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Γιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο με δακρύβρεχτες ιστοριούλες;

  Η αλήθεια είναι ότι τα αρχικά MKD είναι η νόμιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη συντομογραφία με την οποία οι ακατονόμαστοι συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις. Είναι αναγνωρισμένη και από την Ελλάδα, και είναι η συντομογραφία με την οποία πρέλασαν στους αγώνες του 2004.

  Είναι λοιπόν παράνομο να νπροσπαθείς να τους το βγάλεις και όντως κινδυνεύεις με μυνήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Λάθος αγαπητέ! Το επισημο είναι FYROM και δεν παρέλασαν με MKD ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Κϊνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η επίσημη και διεθνως αναγνωρισμένη συντομογραφία για συμμετοχή στους αγώνες είναι το MKD. Όπως η διεθνώς αναγνωρισμένη κατάληξη για τα σάιτ τους είναι το .mk

  Δε στο πε κανένας όμως αυτό για αυτό και δεν το ξέρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. re paidia h suntomografia einai mkd kai me ayto parelasan sto pekino.sthn athina parelasan me to fyrom.to eipe kai h mpakogiannh oti den ginete tpt me ayto to thema.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Σας παρακαλώ ότι γράφετε σ΄ αυτό το θέμα είναι ένα πολύ μικρό τμήμα της αλήθειας που ρίχνει το ανάθεμα σε μία ομοσπονδία η οποία έκανε πολύ σωστά την διαδικασία. Αποσύρετε δε με αυτό τον τρόπο τις ευθύνες από τους πραγματικούς υπεύθυνους. Που ασφαλώς δεν είναι άλλοι από τους έλληνες κυβερνήτες.

  Γι΄ αυτό και σας παραπέμπω εδώ, σ΄ αυτό το λινκ για να το επιβεβαιώσετε, αναμένοντας να κάνετε αυτό που από την ευαισθησία σας επιβάλλεται να κάνετε.

  http://forums.ec.europa.eu/debateeurope/viewtopic.php?p=86940#86940

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. TI LETE RE ME FYROM PARELASE KE STIN ATHINA KE STI KINA.
  STO LONDINO MPORI NA PARELASI ALIOS.
  MIN LETE OTI THELETE MERIKI POU I IDEOLOGIA SAS SAS EXI ALLIOSI TO MIALO.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Αγαπητές aristotelis,

  πάνω ακριβώς από το δικό σου σχόλιο υπάρχει ένα λινκ. Αν προσέξεις λίγο το λινκ θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για το επίσημο φόρουμ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο οποίο ελάχιστοι έλληνες προσπαθούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Και γι΄ αυτό που κάνουμε δεν έχουμε ούτε μπλοκ ούτε μπανερακια ούτε κανένα κέρδος. Πριν λοιπόν αρχίσεις τις έντονες ενστάσεις σου κάνε τον κόπο να επισκεφτείς το συγκεκρίμενο λινκ.

  ΕΛΛΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Όσον αφορά για το πως παρέλασαν οι σκοπιανοί στην συγκεκριμένη οργάνωση, δείτε την κάτωθι φωτογραφία (στο λινκ).

  http://www.cuma.gr/images/stories/events/2008_C/kendo009.jpg

  Παρακαλώ για να μην γελοιοποιούμεθα μόνοι μας, βγάζοντας τα μάτια μας. Η Φωτογραφία αυτή είναι στην διάθεση του Greece-Salonika. Επισημαίνω ΔΕΝ απαιτούμε καμία αναφορά στο site μας (που φιλοξενεί την φωτό).

  ΕΛΛΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Και για να κλείνουμε το θέμα με το MKD, να σημειώσουμε ότι άλλο η συντομογραφία και άλλο η πλήρης ονομασία.

  Με αυτό το link θα διαπιστώσετε άλλα link που αφορούν αποκλειστικά το Ελληνικό !!! ΥΠ.ΕΞ και πως αναφέρεται στην συντομογραφία MKD όταν από την προηγούμενη δεκαετία αυτό παραχωρήσε "με ελαφρά την καρδία" την εν λόγω συντομογράφια.

  Τα παράπονα μας στο "ελληνικό" κράτος.

  Το λινκ που σας έγραφα είναι του google το οποίο με την σειρά του οδηγεί αποκλειστικά στο ελληνικό ΥΠΕΞ.

  Δείτε το...
  http://www.google.gr/search?hl=el&q=site%3Amfa.gr+MKD&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share