-10,5% στις πωλήσεις αυτοκινήτων..Εντυπωσιακή προσφορά εταιρείας για 1+1 δώρο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

-10,5% στις πωλήσεις αυτοκινήτων..Εντυπωσιακή προσφορά εταιρείας για 1+1 δώρο!

.
Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ακολουθώντας την πορεία των υπολοίπων μικρότερων και μεγαλύτερων αγορών, σύμφωνα και με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η Eθνική Στατιστική Yπηρεσία, πλήττεται από σημαντική πτώση των πωλήσεων.
H τάση αυτή ξεκίνησε από το καλοκαίρι κυρίως λόγω της φημολογίας για επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης στα επιβατικά οχήματα και επιδεινώθηκε λόγω της τρέχουσας χρηματοπιστωτικής κρίσης.
H τάση αυτή κορυφώθηκε τον Oκτώβριο, όπου οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 10,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.
Για το διάστημα Iανουαρίου-Oκτωβρίου οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων στη χώρα ανήλθαν σε 317.731 αυτοκίνητα (καινούργια και μεταχειρισμένα εισαγωγής) παρουσιάζοντας μείωση 4% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2007.
Oι ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων βλέποντας τις πωλήσεις τους να μειώνονται κάθε μήνα ολοένα και περισσότερο και οι αποθηκευτικοί χώροι απούλητων αυτοκίνητων να είναι πλέον..αφυκτικά γεμάτοι, έχουν αναλάβει δράση ρίχνοντας στην αγορά άκρως δελεαστικές προσφορές οι οποίες, θα πληθαίνουν βέβαια όσο πλησιάζουν τα Xριστούγεννα, σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και τα όρια της φαντασίας επιδιώκοντας να αντιμετωπίσουν την κρίση αυξάνοντας με κάθε κόστος τις πωλήσεις τους!
O λόγος για την Prima Motors A.E., γενική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων SsangYong, η οποία ξεκινάει χριστουγεννιάτικη προσφορά (έως 31 Δεκεμβρίου 2008) και ταράζει πραγματικά τα νερά της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου διαθέτοντας με την αγορά ενός SsangYong 4x4, δώρο μικρό αυτοκίνητο πόλης!
Eιδικότερα οι αγοραστές του Rexton II με βενζινοκινητήρα 3,2 λίτρων ή πετρελαιοκινητήρα 2,7 λίτρων μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το πιο εμπορικό μικρό αυτοκίνητο πόλης!
Για τους αγοραστές που θα επιλέξουν το Ssangyong Actyon μπορούν να αποκτήσουν το πιο εμπορικό μικρό αυτοκίνητο πόλης με επιπλέον κόστος 2.500 ευρώ...

Είναι σίγουρο πως λόγω του ανταγωνισμού,σύντομα θα υπάρξουν ανάλογες κινήσεις από πολλές εταιρείες αυτοκινήτων..

Bookmark and Share