Πιθανή η σύλληψη Μλάντιτς σήμερα,σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Πιθανή η σύλληψη Μλάντιτς σήμερα,σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ.

.
Στην πόλη Βάλιεβο, 60 χλμ δυτικά του Βελιγραδίου, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της σερβικής αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου για εγκλήματα πολέμου, Ράτκο Μλάντιτς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ.
Ο ραδιοσταθμός Β92 μετέδωσε το πρωί ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της σερβικής αστυνομίας εισέβαλαν στο χώρο του εργοστασίου Βούιτς Βάλιεβο, που κατασκευάζει κουφώματα, και μέχρι αυτή τη στιγμή διεξάγουν έρευνες εντός και εκτός του εργοστασίου ενώ θεωρούν πολύ πιθανή τη σύλληψή του ακόμα και σήμερα..
«Ερευνούμε μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Ράτκο Μλάντιτς βρίσκεται εκεί» επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο υψηλόβαθμο στέλεχος της σερβικής αστυνομίας.
Το ιδιωτικό σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Μπέτα μετέδωσε ότι οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εισέβαλαν και στα σπίτια των αδελφών Βούιτς, που είναι ιδιοκτήτες του εργοστασίου.

πηγή απέ

10 σχόλια:

  1. αβουλα και κακομοιρα σκυλακια της δυσης καταντησαν οι σερβοι-συμμαχοι μας.
    στα τεσσερα καθονται για να μπουν στην εε.
    ειναι δυνατον να προσπαθουν να συλλαβουν καποιον που για το λαο θεωρειται ηρωας?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Siga tous 'symmaxous'!!!!!!!
    Tous eidame kai me ta Skopia!
    Polles fores exoume fantasiwseis!

    Apo tin alli meria gia mia fora akoma i mikri Ellada ekane to i8iko tis ka8ikon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έκραξαν, τον διέσυραν και συκοφάντησαν όπως αποδείχθηκε και τελικά αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες! Το όνομα του είναι Απόστολος Βαβύλης. Ο μεγαλύτερος γκάγκστερ που βγήκε στην σύγχρονη ιστορία. Έτσι μας τον παρουσίαζαν τα ΜΜΕ αλλά ποτέ δεν μάθαμε ότι αθωώθηκε.
    Για όλες τις υποθέσεις πήρε αθωωτικές αποφάσεις. Έτσι δεν μάθαμε τίποτα και ο κόσμος έμεινε με τις...

    εντυπώσεις ότι ήταν έμπορος ναρκωτικών ότι έφαγε τόσα χρήματα, πήγε να χτίσει την μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία κ.α.
    Αλλά φταίει και αυτός που δεν παίρνει σβάρνα τα δικαστήρια για τα ΜΜΕ που δεν τον αποκατέστησαν. Μόνο έτσι θα είναι προσεχτικοί όσοι βρούνε στον δρόμο τους ανάλογες περιπτώσεις.


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:10 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εσυ θεωρεις ηρωα εναν τυπο που εχει αιματοκυλησει τα Βαλκανια, τι να πω...

    http://www.youtube.com/watch?v=Id4wtBJHMdU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω δεν το θεωρω ηρωα.Συμφωνω πως προκειται για εηκληματια πολεμου.'
    Ο λαος της σερβιας ομως τον θεωρει ηρωα και αυτο ειναι που εχει σημασια.
    Και τον κολωκοτρωνη σημερα οι τουρκοι θα τον θεωρουσαν εγκληματια πολεμου..ε,και τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επιχείρηση της σερβικής αστυνομίας στην πόλη Βάλιεβο που είχε στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κατηγορούμενου για εγκλήματα πολέμου Ράτκο Μλάντιτς ολοκληρώθηκε, νωρίς το απόγευμα, χωρίς αποτέλεσμα. Η αστυνομία, μετά από έξι ώρες ερευνών στο εργοστάσιο κουφωμάτων «Βούιτς Βάλιεβο» και στις οικίες των ιδιοκτητών του εργοστασίου, αποχώρησε κατάσχοντας 13 φωτογραφίες και κινητά τηλέφωνα.

    Ο Βίντογε Βούιτς, ένας από τους δύο αδελφούς, ιδιοκτήτες του εργοστασίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στις φωτογραφίες αυτές απεικονίζεται ο ίδιος με κάποιους κατηγορούμενους για εγκλήματα πολέμου όχι όμως και με τον Μλάντιτς, τον οποίο όπως ανέφερε, ποτέ δεν γνώρισε.

    Ο εκπρόσωπος τύπου του ειδικού εισαγγελέα της Σερβίας για τα εγκλήματα πολέμου Μπρούνο Βέκαριτς δήλωσε πως η σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας στο Βάλιεβο είχε στόχο τον εντοπισμό του Μλάντιτς, των βοηθών του και εκείνων που τον χρηματοδοτούν. Πριν από μία εβδομάδα στα γραφεία της επιχείρησης «Βούιτς» η υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Σερβίας διεξήγαγε εξονυχιστικούς ελέγχους στα οικονομικά βιβλία, αναζητώντας κάποια σχέση των αδερφών Βούιτς με τη χρηματοδότηση φυγάδων, καταζητούμενων για εγκλήματα πολέμου.

    Η περιοχή του Βάλιεβο πολλές φορές στο παρελθόν είχε αναφερθεί στα δημοσιεύματα του Τύπου ως κρησφύγετο του Ράτκο Μλάντιτς.

    Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την Πρώην Γιουγκοσλαβία κατηγορεί τον Ράτκο Μλάντιτς για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι σερβικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας (1992-1995).

    ΑΠΕ-ΜΠΕ


    --------------------------------------------------------------------------------
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Μλάντιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα μωρέ, καθήκι ήταν αυτός, όπως και ο Μιλόσεβιτς, ο Κάρατζιτς και ο Αρκάν.
    Κακώς υποστηρίζαμε τέτοια ατομα που όπως αποδείχθηκε είχαν κάνει πάρα πολλά τα οποία εμάς δε μας τα είπαν τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι Δυτικοί έκαναν σφαγές αλλά δεν πήγαν σε κανένα δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Грчкиот преговарач за прашањето за разликите околу името со Македонија Адамантиос Василакис денеска заминува за Лондон на средба со медијаторот Метју Нимиц.

    Василакис, како што јавија грчките медиуми, на средбата ќе ги предаде официјалните предлози на Атина во врска со последниот сет идеи на Нимиц за решавање на прашањето на името.

    Според досегашните информации, последниот пакет на Нимиц го вклучува името „Република Северна Македонија“, со предлозите за признавање на македонската нација и јазик, пренесува грчката агенција

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share