Δεκάδες λουκέτα και απολύσεις στο νομό Κομοτηνής. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Δεκάδες λουκέτα και απολύσεις στο νομό Κομοτηνής.

Email από eparemvasi.wordpress

"Με επίσημα στοιχεία από το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής..
Τα 18 εργοστάσια που έβαλαν λουκέτο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, από το 2004...
Δίπλα σε κάθε ένα από αυτά, ο αριθμός των εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους.
Μέσα σε κύκλο, όσα έκλεισαν σε ένα μόλις χρόνο, αυτόν που διανύουμε!"
.
("κλικ"στην εικόνα για μεγέθυνση)

6 σχόλια:

  1. το 2004,τελειως τυχαια βέβαια,ηταν και η χρονια που ηρθε στην κυβερνηση η νεα δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», ο Τούρκος αξιωματούχος Ομούρ Ορχούν, που υπηρετεί τώρα ως «προσωπικός εκπρόσωπος» της προεδρίας του ΟΑΣΕ για την «αντιμετώπιση των διακρίσεων και της μισαλλοδοξίας εναντίον των μουσουλμάνων», ενημέρωσε ότι προτίθεται να πραγματοποιήσει αποστολή στη Θράκη. Επίσης η τουρκική πλευρά ζήτησε από την Ελλάδα την ανανέωση της θητείας του.

    Ο κ. Ο. Ορχούν διορίστηκε από τη βουλγαρική προεδρία σε μία από τις τρεις θέσεις των «προσωπικών εκπροσώπων» της εκάστοτε προεδρίας.
    Με την ιδιότητά του αυτή θα πραγματοποιήσει επίσκεψη-πραγματογνωμοσύνη στην Ελλάδα και δη στη Θράκη, με σαφή επιδίωξη την ανάδειξη και στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ των «δεινών που υφίστανται» οι Ελληνες μουσουλμάνοι.

    Με την κίνηση αυτή η Τουρκία φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση την ελληνική κυβέρνηση, καθώς είτε θα πρέπει να αποδεχτεί τον εκβιασμό της τουρκικής πλευράς, επιτρέποντας μάλιστα επί ελληνικής προεδρίας να κατοχυρωθεί θέμα «τουρκικής μειονότητας» σε έναν οργανισμό όπως ο ΟΑΣΕ, είτε θα πρέπει να απορρίψει το αίτημα του Τούρκου αξιωματούχου με ό,τι αυτό σημαίνει για το «προφίλ» της ελληνικής προεδρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN GINONTAI KAI STH THRAKH AYTA TI NAPEI H YPOLOIPH ELLADA.ENA SWRO EPIDOTHSEIS KAI FOROAPALLAGES PAIZOYN EKEI PANW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ηταν και ειναι εντελως ανικανοι και αχρηστοι, και φοβουνται να συνετισουν τους τραπεζιτες, μην θυμωσουν εκεινοι και τους κανουν ντα (δηλαδη τι σκατα θα τους κανουν? το εχω απορια αυτο), οι ελπιδες μας να απαλλαγουμε απο αυτους θα πραγματοποιηθουν με την βοηθεια των κανονων της αγορας και της ισορροπιας που υπαρχει σε ολα τα πραγματα γενικως στο συμπαν.

    Οι τραπεζιτες εχουν εθιστει τοσο στο κερδος, την παρανομια(τους διαφορους νομους τους εχουν κανονικα γραμμενους) και ασυδοσια τοσα χρονια που πια αυτο επιτελους θα λειτουργησει υπερ μας. Ηταν θεμα χρονου απλα.

    Το προιον που παραγει και πουλαει μια τραπεζα ειναι το χρημα (σε μορφη δανειου). Οι ιδιοι εχουν μειωσει πια αναγκαστικα, απο φοβο αδυναμιας αποπληρωμης, τα δανεια που εγκρινουν (αρα και το κερδος που βγαζουν). Ακομα και αυτα που εγκρινουν υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα πια να μην αποπληρωθουν αρα να χασουν οχι κι απο εδω το κερδος τους αλλα και να μπουνε μεσα οπως λεμε. Επιπλεον εχουν γινει τοσοι πολλοι (οι τραπεζες) που ο ανταγωνισμος μεταξυ τους για να προσελκυσουν καταθεσεις (δηλαδη την πρωτη υλη τους ας πουμε) τους εξουθενωνει στο περιθωριο κερδους τους. Και πιο λαικα: Αρμεξανε τους πελατες τους τοσα χρονια και τους γονατισαν δεν σκεφτηκαν ομως οτι ο πελατης τους ταιζει..τωρα ειναι αργα να κανουν κατι εδω που τα φτασανε τα πραγματα.Τελος οι χρυσες εποχες και τα ληστρικα υπερκερδη.

    Δεν θα κλεισουνν ολοι, αυτο δεν θα γινει ποτε. Θα μεινουν ομως λιγοτερες απο μισες απο οσες τραπεζες υπαρχουν σημερα, και κυριως θα ξυπνησουν και θα αρχισουν να αντιμετωπιζουν παλι τον κοσμο και τους πελατες τους αυτους που τους ταιζουν δηλαδη, με αξιοπρεπια, με σεβασμο, με υπακοη στους νομους και με ενδιαφερον για την επιβιωση του πελατη και οχι τον οικονομικο αφανισμο του.

    Σκαψανε τον λακο τους με την συμπεριφορα τους τοσα χρονια. Περιμενω τωρα με χαρα να τους δω να βουτανε μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οἱ Ελληνες ἑορταστὲς τῆς σφαγῆς τῶν Ἑλλήνων

    http://makelio.blogspot.com/2008/11/blog-post_9620.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OTI GINETAI S'OLH THN ELLADA GINETAI KAI STHN KOMOTHNH.
    TIPOTA PERISOTERO TIPOTA LIGOTERO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share