Το"εξπρές του μεσονυχτίου" των Τουρκικών ορφανοτροφείων προκαλεί ένταση στις σχέσεις Τουρκίας-Αγγλίας. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Το"εξπρές του μεσονυχτίου" των Τουρκικών ορφανοτροφείων προκαλεί ένταση στις σχέσεις Τουρκίας-Αγγλίας.

.
Εικόνες ντροπής αντίκρισε η δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον σε ορφανοτροφεία της Τουρκίας, όπου κατόρθωσε να μπει μεταμφιεσμένη και με κρυφή κάμερα! Το υλικό που συγκέντρωσε από τα δύο κρατικά ορφανοτροφεία στην Κωνσταντινούπολη και στην Αγκυρα μεταδόθηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV, προκαλώντας την έντονη ενόχληση της Αγκυρας, που θεωρεί ότι το θέμα είναι υποκινούμενο και θα λάβει πολιτικές διαστάσεις. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις για το συμβάν κατά τη συνάντηση που θα έχει στο Λονδίνο με τον Βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Μίλιμπαντ.
Δείτε το βίντεο εδώ:

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία.Υπουργοί της κυβέρνησης της Αγκυρας κατηγορούν τη δούκισσα ότι διεξάγει εκστρατεία σπίλωσης της Τουρκίας, εν όψει ενός εγγράφου που επρόκειτο να δημοσιευτεί αυτήν την εβδομάδα και περιλάμβανε πρόσφατες προσπάθειες της χώρας να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
πηγή e-tipos
Bookmark and Share